Labākais šīsvasaras atklājums - Kiehl`s krēmi ar SPF sejai un acīm

06.08.15

Es un SPF (sun protection factor) krēmi ar bijām ienaidnieki ilgu laiku, jo kādreiz man patika tikai šokolādes iedegums un jūs saprotiet - lai tādu iegūtu SPF nav sabiedrotais. Ejot laikam, es sapratu, ka tas šokolādes iedegums man vairs nav tik svarīgs, un ieraudzīju palikušās pēdas ādā no saules kaitējuma, tāpēc sāku domāt par SPF lietošanu regulāri. Es mēģināju sadraudzēties ar dažādu zīmolu SPF, bet neviens man nepatika ļoti, lai spētu lietot katru dienu, līdz šī gada pavasarim, kad sapratu, ka Kiehl`s man iemācīja iemīlēt pa īstam SPF krēmus, tāpēc tagad šo zīmolu uzskatu par labāko SPF sektorā.
Tik karstā un svelmainā dienā kā šī, doties laukā bez SPF ir galinoši! Padomājiet, ko jūs nodariet savai ādai! Atceros, ka vēl strādāju parfimērijas veikalā, tad tā vietā, lai pirktu SPF krēmu, sievietes pirka solārija krēmus un iedegumu pastiprinātājus nedomājot kādas tam būs sekas. Protams, skaisti brūnas kājas ir ārkārtīgi pievilcīgi, tomēr par kādu cenu?
Šī noteikti nav pamācoša lekcija, tikai atgādinājums, ka bez SPF mūsdienās doties laukā ir tikpat bīstami kā nedzert ūdeni.
Ir, protams, arī pozitīvas lietas, ko teikt, jo bieži dzirdu kā cilvēki beidzot ir sākuši saprast tā SPF nepieciešamību, lai gan, diemžēl - lieto tikai pludmalē, nedomājot, ka tas ir jālieto katru dienu. Arī es tāda biju, bet tikai tāpēc, ka tie krēmi bija tik smagi cik vien iespējami un vienmēr bija doma: "Kaut varētu ātrāk to nomazgāt nost!"

Mans stereotips bija -SPF krēmi ir smagi, nemitrinoši un ādai rada vairāk kaitējuma sajūtu līmenī nekā labuma. Savus stereotipus sagrāva šis Kiehl`s mazulis, ko lietoju nemainīgi katru dienu jau no pavasara.

Ultra Facial Moisturizer SPF 30 sejas krēms visiem ādas tipiem ar SPF 30 (~ 19 €)
Šo krēmu sāku lietot tikai šī gada pavasarī, pēc tam kad 10 mēnešus tas stāvēja tumšā kastē un krāja putekļus. Kāpēc pamēģināju? Man izbeidzās sejas krēms un pa rokai nebija kāds normāls, tāpēc sāku meklēt pa kasti un atradu šo. Pirmajā reizē tas mani nepārliecināja, lai gan kopjošās krēma īpašības ir vairāk kā uzrunājošas. Man nedaudz traucēja tā SPF esamība, tomēr sapratu, ka vēlos nedaudz atpūsties no citiem krēmiem un lietot ikdienā kaut ko pavisam elementāru, bet nepieciešamu, jo šis krēms nelīdzinās ne grumbas, ne pigmentāciju, ne sebumu kontrolēs utt., bet tās globāli mitrinošās īpašības lika aplaudēt šim produktam.
Pagāja nedēļa un es pieradu pie nedaudz jūtamā SPF un tā es kopš maija mēneša nelietoju ikdienā nevienu citu sejas krēmu kā tikai šo, jo krēms fantastiski mitrina sejas ādu, aizsargā to. Es pat teiktu, ka āda izskatās daudz labāk, kad nepārforsē ar 3 krēmiem dažādām zonām. Pat šādā karstumā kā šodien ( 30+) kombinācijā ar sviedriem un kosmētiku seja nejūtas kā zem maskas vai vāka.
Tās, kuras ir lietojušas SPF zina, ka grūti atrast savu ideālo, tāpēc es noteikti iesaku aiziet pamēģināt šo - tas jūs pārsteigs. Pietam, krēms ir ārkārtīgi ekonomisks, jo līdz šim esmu izlietoju tikai pusi no šī 75 ml iepakojuma.
Īsi un kodolīgi - viegls, mitrinošs, aizsargājošs un patīkams.
Lielisks raksts par šo SPF ir arī Velvet Mimosai, šeit.

Activated Sun Protector Ultra Light Lotion for Face SPF 50 losjons sejai ar SPF 50 (~ 26 €)
Šo SPF krēmu sāku lietot vien vasaras sākumā, bet es viņu nespēju lietot katru dienu. Man kaut kas līdz galam viņā nepatika, tāpēc tas gaidīja došanos uz pludmali un izbraucienus.
Tā kā es šovasar nekur nebraucu, kur saulaināks, tad testam iedevu šo SPF draudzenei, kas devās ceļojumā uz saulaino un karsto Itāliju. Ziniet, uz Itāliju jūs varat nepaņemt peldkostīmu vai vasaras sandales, bet SPF obligāti!
Aizvakar viņa atgriezās no ceļojuma un es veicu tādu kā mazu interviju, tāpēc tālāk sekos tikai viņas teiktā atstāstījums par šo SPF losjonu.
Pēc tekstūras tas esot ļoti viegls un šķidrs, tekstūra atgādina saldo krējumu, bet saskaroties ar ādu paliek kremīgs un viegli izsmērējams. Tas ātri absorbējas, bet ja uzklās pa daudz veidosies baltās švīkas. Uz ādas tas nav jūtams absolūti un visa brauciena garumā viņa ne reizi neesot apdegusi, lai gan viņa ir pienbaltais latviešu tips, kas ātri apdeg. Viņas gala secinājums - nekad nevarētu pateikt, ka tas ir tik augsta cipara SPF tik viegls un patīkams.
Apskatot pudelīti, secināju, ka visa ceļojuma garumā viņa kopā ar draugu uz abiem izlietoja vien 1/3 no iepakojuma, kas ir maz, ja rēķina, ka lietoja viņu visu laiku.

Kiehl`s piedāvā vienkārši SPF krēmus, bet piedāvājumā ir arī konsīleris ar SPF - divi vienā, kas noteikti ir vasaras must have.
Clearly Corrective™ Dark Circle Perfector SPF 30 acu krēms - konsīleris ar SPF 30 (~ 34 €)
Es šo produktu sākumā nesapratu, tomēr skaidrs bija uzreiz - šis ir vairāk kosmētisks kā kopjošs krēms. Kad to pamēģināju pavasarī (aprīlī) tas man neiepatikās, tad es to atdevu draudzenei, jo viņa ar lokiem ir lielākas problēmas.
Pienāca vasara un es viņai pajautāju kā tad patīk tas acu krēms un izrādījās, ka viņai viņš tik loti iepaticies, ka lieto viņu katru dienu un pat nevēlās mainīt uz nevienu citu. Viņas atstāstījums:
Labi maskējošs (pazūd visas nepilnības), tomēr esot vienmēr japiepūderē, citādi ātri pazūd un karstumā kūstot. Tas ne tikai maskē, bet arī "mīkstina līnijas ap acīm" un aizsargā acu zonu, jo ir Saules aizsardzības faktors 30. Tā patēriņš ir ārkārtīgi minimāls (1/3 no zirņa), un viegli uzklājams pateicoties garenajam snīpītim. Pludinās labāk ar Beauty Blender sūkli, jo tad esot pavisam dabīgs un neredzams efekts.
Ar Clearly Corrective™ - bez Clearly Corrective™
Piedāvājumā ir tikai viens tonis, kas ir loti universāls un noteikti derēs gaišajām latvietēm. Draudzene noteikti iesaka šo pamēģināt, ja acīm noguruma iespaidā ir tumšie loki. Tas labi atsvaidzina skatienu.

Par Kiehl`s SPF krēmiem varu teikt tikai to labāko, jo neviens no tiem nav pievīlis. SPF 30 ir mans absolūtais favorīts un tā arī paliks, SPF 50 losjonu atstāšu tumšā kastē līdz nākamajai vasarai, lai nebojājas, bet kosnīleris - SPF acīm man laikam nederēja, tāpēc, ka man nav tādu loku, bet vismaz priecājos, ka draudzenei labi der un viņai patīk. Grandiozo efektu varat redzēt augstāk.
Vēl viens fantastisks produkts, kuru gan tikai mēģināju paraudziņā, bet noteikti nākošajā vasarā pirkšu pilno iepakojumu, ir Kiehl`s BB krēms (Actively Correcting and Beautifyingwith SPF 50 PA+++),kas ne tikai vienmērīgi izlīdzina sejas ādas toni, bet aizsargā ar SPF un nav nemaz smags vai noslogojošs.
 
Noteikti iesaku aiziet līdz Kiehl`s stendam un pamēģināt kādu no šiem produktiem, jo ja ja patiesi meklēt labu ikdienas SPF, ar toni vai bez, tad noteikti arī pie Kiehl`s atradīsiet.
_____________________________________________________________
Kiehl`s produkti nopērkami U/V Stockman
Vairāk informācija - Facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Kiehl`s pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. man ziemā tumšo loku krēms bija par tumšu, bet tagad, vasarā, iet uz "Urrā!", tiešām ir tā vērts. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēs visu laiku meklējam konsīlerus, bet re - šeit ir spf un konsīleris, divi vienā, kas lieliski maskē ;)

      Dzēst
  2. Tieši tagad meklēju SPF, kas ir lielāks par 30, jo drīz došos sauli ķert nedaudz tuvāk Ekvadoram. Kā tas SPF50 sastrādātos ar tonālo? Esmu pamanījusi, ka manam SPF30 nepatīk dekoratīvā kosmētika :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es SPF 50 nemaz uz sejas neesmu likusi, bet es neteikšu, ka tonālais tik ilgi un matēti turēsies uz sejas, jo man SPF 30 jau niķojas, bet piedodu, jo zinu, ka bez spf nu nekādi nevar. ;) Es tev ieteiktu aiziet pēc paraudziņa pirms dodies prom, lai spētu notestēt un saprast vai ar Tavu tonālo sastrādājas :)

      Dzēst
  3. Atcerējos ka pirms gadiem, aptuveni trim, biju iegājusi veikalā, vienā un otrā, jautājot pārdevējām pēc laba dienas krēma ar spf .. visas uz mani bolija acis un dažas nokomentēja "Bet tonalajam tak ir klat spf!" uz manu atbildi "Es nelietoju tonālo katru dienu" tika "uzskrulētas acis" tar galvu nedraudzētos, atceros, tagad jau liekās smieklīgi, bet toreiz, kaut kā arī pārstāju meklēt krēmus ar spf.. tagad gan lietoju Laura Mars ar 30 spf arī nav dramatiski smags.. bet gribētos pamēgināt tevis ieteikto mitrinošo krēminu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ak, šausmas! :D Tas laikam bija laikos, kad domāju, ka spf tikpat nevajadzīgs kā mūsdienās vairums BB krēmu ;D
      Neesmu gan mēģinājusi to Laura Mars, bet noteikti būs jāpapēta. Noteikti iesaku paskatītos to mitrinātāju, jo es pilnīgi jūtu, ka uz kādu citu vēl ilgi neskatīšos. :)

      Dzēst
  4. Man patika Ultra Light SPF 50 krēms :) Tas Ultra Facial SPF 30 manai ādai tomēr pa biezu (bet iespējamas, ka vajag vēl izprovēt).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ultra Light ja salīdzina ar to Ultra Facial, jā, ir stipri vieglāks, bet ikdienā man patīk tāds krēms, ka var just - tas tur ir, bet ne tādā biezā krēma kārtā. Vienkārši, lai sniedz tās mitrinošās īpašības. Varbūt tāpēc man tas nelikās tik smags :)

      Dzēst
  5. Mana draudzene arī sajūsmā par Ultra Facial Moisturizer SPF 30, jo viegls un ļoti ekonomisks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas,es domāju, ir ļoti daudzu favorīts. Jt īpaši tiem, kas dzīvo pilsētā, kur bez spf kā " bez rokām" :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan