Labākais roku krēms pusgada garumā - Sebamed Hand + Nail balzams

08.08.15

Izstaigājot katru mājas stūri un izrevidējot katru somu, es atrastu pāri desmit roku krēmiem, kas nomesti novārtā visur, jo ar roku krēmu es vienkārši nespēju sadraudzēties. Mana sistēma - katru roku krēmu pēc to īpašībām, likt vietās, kur tas ir atbilstošāks. Piemēram, vannas istabā treknāks, pie dators šķidrāks un ātrāk absorbējošs, uz kosmētikas plaukta visbiezākais, bet uz naktsgaldiņa esmu jau no šī gada sākuma kā uz goda pjedestāla turējusi tikai šo, Sebamed Hand + Nail Balm roku un nagu balzamu, kas manu sirdi atkausēja vienā mirklī.
Ražotājs
Mitrinošs "elļa ūdenī" tipa balzams nogurušu roku un nagu kopšanai. Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst veselas ādas dabiskajam pH 5.5 līmenim. Bez krāsvielām.

Balzama īpašības:
  • klīniski pierādīta intensīvi mitrinošā iedarbība, kas ādu dara manāmi gludāku un maigāku;
  • efektīvie mitrinātāji mīkstina roku ādu un uzlabo tās izskatu;
  • bisabols (kumelīšu aktīvais ingredients) un pantenols nomierina ādu un pasargā to no iekaišanas;
  • alantoīns nomierina un dziedina raupju un sasprēgājušu ādu;
  • atjauno nagu elastību, mazinot to trauslumu un padarot tos izturīgākus pret lūšanu;
  • ātri un pilnībā uzsūcas neatstājot taukainas paliekas.

Šo krēmu iegādājos gada sākumā (janvāra vidū) tīri nejaušības pēc, jo domāju, ka krēmam ir atlaide, bet pie kases izrādījās, ka nav, bet krēmu tik un tā gribēju, tāpēc tik un tā tika nopirkts. Sakumā es šo krēmu nesapratu, jo iedomājieties - laukā bija ziema, bet šis krēms ir tāds pavisam kā šķidrs losjons, kas ātri absorbējas.
Tā kā uz plaukta krēmus vienkopus neturu, bet līdzi somiņā nēsāju pavisam citu krēmu, tad vienīgā vieta šim bija blakus man ik vakaru - uz naktsgaldiņa.
Atzīšos, man vakaros patīk spaidīt telefonu un sērfot internetā. Katru vakaru es tam veltu teju stundu vai pat divas. Sāku stāstīt to tikai tāpēc, ka visas dienas garumā es cītīgi mazgāju rokas un pie vakaru sāku just, ka tās ir sausas un tādas kā raupjas, tad lūk, šis krēms nāk talkā, jo pateicoties tā vieglajai, bet bagātīgajai tekstūrai, tūlīt pēc uzklāšanas, tas momentā ir absorbējies. Nedaudz uzklājot, vieglā pienainā krēma tekstūra teju pēc 20 sekundēm ir pazudusi un nav nekādas treknas kārtiņas uz rokām, tātad - sērfot internetā tālāk varu bez sausām vai taukainām rokām. Vienīgais, kas noteikti būs gaumes lieta - aromāts. Tas smaržo pēc pūderīgas/ veclaicīgas kosmētikas, un citiem šis aromāts ļoti kaitina.

Krēmam pilnīgi noteikti ir intensīvi mitrinoša iedarbība, jo ne reizi rokas pēc lietošanas nav pēkšņi palikušas atkal velkošas vai sausas, kā tas notiek ar vairums roku krēmiem. Ziemas mēnešos, kad biju aizmirsusi cimdus, rokas bija sūrstošas un velkošas, bet pēc uzklāšanas, krēms nedaudz "koda", tomēr pēc laika pazuda un rokas pārņēma tāda patīkama sajūta. Pat vasaras periodā, kad rokas nedaudz pievilka, krēms labi sadziedēja, ka problēmu vairs nebija.
Grūti teikt, vai krēms uzlaboja nagu elastību, jo nagi kā šķeļas, tā arī turpina šķelties neatkarīgi no tā lietoju šo krēmu vai nē.
Ne tikai krēma efektivitāte mani iepriecina, bet arī pats iepakojums, jo 75 ml tilpums ir tik ekonomisks cik vien iespējams. Iedomājieties, es šo krēmu lietoju katru vakaru no janvāra vidus un tikai šodien izspiedu pēdējo lāsīti.

Ar to visu, ka man tik ļoti patīk šis roku krēms, es gribu palietot citus citus, kas gaida rindiņā. Redzēs, ja būs kāds līdzvērtīgs, tad lietošu to, bet, ja neatradīšu tādu, došos noteikti pirkt otru iepakojumu, jo šis ir tik tiešām viens no daudzi lietotajiem krēmiem, kas iepaticies ir pilnīgi un pavisam.

No Sebamed es noteikti vēlos pamēģināt vēl attīrošo eļļu ķermenim un dušas emulsiju.
_____________________________________________________________
Sebamed produkti nopērkami aptiekās, lieveikalos un Debenhams
Cena - ~ 8 €


*šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfija no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Ja izdomā, ka nepieciešams tāds pavisam viegls un netaukains roku krēms, šis noteikti patiks ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan