Jaunums: L`Oreal Paris Infallible Mega Gloss lūpu spīdumi

04.08.15

Ir sajūta, ka pēdējās nedēļas laikā Latvijas skaistumkopšanas blogos ir noticis apvērsums, jo teju katra raksta un stāsta par jaunajiem L`Oreal "lūpu spīdumiem". L`Oreal mani vienmēr ir pārsteidzis un šie produkti nav izņēmums, tāpēc vēlos padalīties arī savās domās par šiem spīdumiem un salīdzināt ar praktiski identiskiem produktiem no citas cenu kategorijas.
Ražotājs
12 satriecošos toņos, kas nevienu neatstās vienaldzīgu. Trīs dažādi efekti  – matēts, krēmveida un mirdzošs. Spīdumi nodrošina lūpu mitrināšanu līdz pat 5 stundām. Nav lipīgas sajūtas un ideāls komforts visas dienas garumā.
Pirms izvēlieties savu ideālo toni, iesaku pievērst uzmanību uzrakstam par lūpu spīduma finišu, jo domājot, ka tas ir matēts, var gadīties paķerās pa roka tomēr mirdzošs vai krēmveida.
Bez tā, ka lūpu spīdumiem ir lakonisks un neuzbāzīgs iepakojums, man patīk, ka spīdumam ir labs dozators, kas neļauj produktu uzklāt daudz par daudz kā mēdz gadīties, ja tiek slikti dozēti. No iepakojuma viedokļa vienīgais 50/50 aizrādījums ir par roktura īsumu, jo man, piemēram, ir smalkas rokas un pirksti, es varu noturēt, bet domājot par cilvēkiem kam plaukstas un pirksti ir lielāki, nezinu cik parocīgi tas ir.

Aplikators atgādina YSL lūpu spīdumu aplikatoru, bet neesmu mēģināju, lai salīdzinātu, kurš labāk. Es varu pastāstīt no šī skatu punkta. Man tas liekas ļoti smalks un precīzs, bet ja vēlaties neitrālo toni, piemēram, klāt bez spoguļa, iesaku tomēr nedaudz ieskatīties, jo var sanākt tā, ka netiek nokrāsotas dažas līnijas. Man ļoti patīk, ka šis aplikators uz lūpām uzklāj tik produkta cik nepieciešams, jo centra rezervuārs, palīdz kontrolēt nepieciešamo daudzumu.
No "tehniskās" tas viss, bet tagad laiks īstajam testam!

110 I Got Power (Cream) krēmveida lūpu spīdums
Tas ir ļoti viegls un neitrāls ikdienas tonis, kas sliecas stipri uz brūno pusi. Kombinācija ar manu dabīgo lūpu toni veidojas labs duets, tomēr ja zināt, ka brūnie toņi nepiestāv, labāk nemaz nemēģināt, jo tas ir tāds gaumes tonis.
Pats lūpu spīdums ir 0.001 % lipīgs, bet tas ir tāpēc, lai spētu ilgāk noturēties. Nav tā, ka mute līp ciet vai citādi jūtams, tomēr kad vēlaties ar pirkstiem izlīdzināt toni, var just, ka paliek lipīgs un pagrūti izmērējams.
Par noturību varu teikt, ka kādas 2 stundas, ne vairāk, jo tas ir klasisks krēmveida spīdums. No viņa nevar gaidīt 24H noturību.
Toņu ziņā man sākumā likās ārkārtīgi līdzīgs lieliskajai Maybelline Color Elixir lūpu lakai tonī 725 Caramel Infused, tomēr noliekot tos blakus, sapratu, ka L`Oreal lūpu spīdums ir daudz brūnāks nekā Maybelline.
Maybelline - L`Oreal
404 Raspoutine Me (Matte) matēts lūpu spīdums
Ar šiem man gāja ļoti interesanti, jo tikai pēc Lauras Valutas raksta, izdomāju (aita es!) paskatīties, ka ir pieejami arī matētie toņi. Ar pirmo lietošanas reizi sapratu - es tādu produktus jau esmu lietojusi, bet pirmajā mirklī nespēju nemaz atcerēties. Palīdzēja tikai aromāta atmiņa, bet par salīdzinājumiem nedaudz zemāk.
Šis tonis ir ārkārtīgi skaists un tik netipisks man! Es tādu toņus parasti atdodu draudzenēm, kurām patīk šie piesātinātie tomātu/ burkānu sarkanie, bet uzklājot sapratu - nē, šis paliek pie manis!
Matētais lūpu spīduma klājas ārkārtīgi viegli un tā tekstūra atgādina krēmīgas putas, kas nemaz nenožūst 100% matēts, tāpēc rēķinieties - neturēs visu dienu! Iesaku klāt ļoti lēnām un akurāti, tad izdosies bez kļūdām, jo pats tonis ir ārkārtīgi intensīvs un augstāk attēlā esmu to uzklājusi vienā plānā kārtiņā.
Noturība? Es ar viņu devos pusdienās un labi, ka ne plašā sabiedrības lokā, jo burtiski visi priekšmeti un instrumenti, kur pieskārās manas lūpas bija oranži. Ja lietot matējošu lūpu bāzi vai nopūderē lūpas, var pagarināt noturību, bet tā - man gribējās, lai ir noturīgāks.

407 Smoke Me Up (Matte) matēts lūpu spīdums
Jāsaka, ka šis ir visu blogeru favorīts un lai arī cik es dievinu ogas un šādus aukstos bagātīgos toņus, šis tonis man likās pārāk ierasts un nekas jauns. Tonis tiešām ir ārkārtīgi skaists, tomēr zinot, ka tas ir spīdums, kas noies ātri nost, es labāk nopērku NYX matētos lūpu krēmus šādos toņus un zinu, ka turēsies ilgāk un sniegs daudz izteiktu matēto efektu.
 Uz lūpām klājas arī ļoti patīkami, bet salīdzinot ar oranžo, tā pigments ir izteiktāks, tāpēc nav tik traki jāpārdzīvo ja spīdums noiet, zem tā paliek tāda kā tonēta tintes kārta.

Ja jūs šaubāties par to kādi ir šie produkti un visu pārējo, uzreiz varu pateikt - tie ir perfekts dublikāts formulā un finišā Essence XXXL noturīgajiem lūpu spīdumiem ar matētu efektu.

Tas, ka šie ir dublikāti vien sapratu tad, kad sajutu L`Oreal spīdumu saldo, ķīmisko aveņu aromātu, jo arī Essence spīdumam ir tikpat salds un ķīmisks atmiņā paliekošs aromāts, tomēr tas vairāk smaržo pēc kādas krēmkūkas.Es līdz šim esmu lietoju divus toņus un atkārtoti tos abus arī pamēģināju, lai pārliecinātos vai tā ir.
Rozā tonis Velvet Rose un sarkanais Silky Red sniedz tādu pašu pārklājumu, toņa pigmentu un finišu, bet šie nav tik noturīgi. Piemēram, sarkanais no manām lūpām nozuda mirkļa momentā, bet rozā uzkavējās aptuveni 30 min.
Šos spīdumus ir ļoti iecienījusi viena mana draudzene, kurai tie ārkārtīgi patīk, bet lai paildzinātu noturību viņa pamatā klāj ūdensnoturīgu lūpu zīmuli, tad viņai tie turoties daudz labāk.
No K uz L: Velvet Rose un Silky Red
Ja liekam tos blakus vienā rindā, tad šeit apstiprinās manis teiktais par "matēto" finišu, kas vairāk atgādina velveta lūpu krēmu. Klājas tie gandrīz vienādi, jo tikai atšķirība ir aplikators, bet uz lūpām uzvedās vienādi, smaržo vienlīdz saldi un klājas vienlīdz pigmentēti.
No K uz L: Essence Velvet Rose, L`Oreal 407, Essence Silky Red, L`Oreal 404
Par šiem spīdumiem domas dalās, jo, piemēram, šajos Essence matētajos spīdumus, kas starp citu ar rudeni iet laukā no sortimenta, biju ļoti vīlusies, jo viņi nebija noturīgi. Man jau liekas, ja jau matēts, tad noturīgs, tāpēc matēts spīdums man liekas ļoti savādi, bet L`Oreal plusiņš ir tāds, ka noturība ir ilgāka. Lai arī oranžais tonis tajās pusdienās mani nedaudz pievīla, jāsaka, ka viņu var savaldīt ar lūpu zīmuli vai bāzi lūpām.
Pietam, L`Oreal vēl viens pluss par to, ka ir plaša toņu kolekciju, jo kopā ir pieejami 12 toņi un pieļauju, ka no katra veida (matēts, krēmveida vai mirdzošs) Latvijā ir pieejami četri toņi.

_____________________________________________________________
L`Oreal kosmētika nopērkama veikalos Drogas, U/V Stockmann un lielveikalos
Cena  - 6.99 € (gab.)
Vairāk informācija - mājas lapa, youtube, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no zīmola L`Oreal pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. 404. uz Tevis izskatās patiesi fantastiski!

    AtbildētDzēst
  2. OO yes, tev ļoti piestāv 404!
    Es kaut kā esmu ļoti iecienījusi NYX un šos Essence lūpu krēmus, ka šiem Loreal laikam metīšu līkumu. Smuki jau, bet nekas mega wow.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ;)
      Es jau vakar Drogās skatījos vai ir vēl kāds matēts tonis, tad nopirktu, bet vairs nebija. :) Jā, salīdzinot es arī esmu vairāk par NYX, tie daudz labāk turas un toņu daudz vairāk ;)

      Dzēst
  3. Toņi ir forši, kā arī aplikatori spīdumiem likās ļoti ērti, bet tā visā visumā nekas tāaads kosmisks, uzklāju ejot cauri drogām vairākas reizes un dažādus toņus, par esošo cenu nepirktu, bet ja būtu kāda lielāka atlaide paņemtu gaišo ar mirdzumiņiem ( tāds persiku tonis) likās ļoti simpātisks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, kosmisks noteikti nē! Es šiem spīdumiem pievērsu uzmanību tā līdz galam tikai tāpēc, ka atkodu, ka ir matēti toņi, bet ja tie būtu vienkārši parasti spīdumi ietu ar lielāku līkumu :)
      Tas persiku gaišais ar mirdzumiem tiešām smuks, bet man ir tāds loti līdzīgs tonis no Maybelline spīdumiem - tonis Cashmere Rose. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan