Jaunumi: L`Oreal False Lash Superstar un Super Liner

18.08.15

Ātram, bet efektīvam acu grimam ir nepieciešami divi produkti - universālas ēnas un kārtīga skropstu tuša. Pirms laika es pamēģināju L`Oreal sortimenta jaunpienācējus un centos saprast vai šie abi produkti kalpo godam efektīvam ikdienas acu grimam.
False Lash Superstar skropstu tuša - melna (~16 €)
Šī ir jaunākā L`Oreal skropstu tuša, kuras reklāmas seja ir JLo, kas visiem zināma ar savām satriecošajām skropstām un mirdzošo seju.
Tās princips mums jau zināms. Šai tušai der apgalvojums - viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Divu fāžu tuša, kas pirmajā solī sniedz apjomīgas un biezas skropstas, bet otrajā solī pārklāj tās ar melnā krāsā un pagarina. Tas tā, no ražotāja puses.
Man šādas tušas īsti nekad nav patikušas, jo likušās pārāk laikietilpīgas uzklāšanā un ķepīgas, tomēr pamēģināt gribēju. Kādreiz šādas tušas bija topā, jo topā bija saķepušas un nenormāli apjomīgas skropstas. Vai atceraties tās sausās tušas, kas bija jāslapina? Šāds divsoļu tušas izgudrojums bija inovācija, kas sekoja pēc tā sauktajām sausajām tušām.

1. solis
Vārdi šeit ir lieki, jo zemāk jūs redzat cik fantastiski šī baltā bāze atliec un kuplina skropstas. Varbūt nav tik veiksmīgs leņķis, bet viss redzams un saprotams. Es šo tušu lietoju nedaudz savādāk - es klāju divas baltās kārtas un vienu melno, lai grandiozāks efekts, bet pēc pareizības ir jāklāj vienā baltā kārta un viena vai vairākas melnās kārtas.

2. solis
Cik ļoti biju pārsteigta par balto bāzi, tad par šo biju tik ļoti vīlusies. Ja baltā bāze tik lieliski paceļ un atliec, vēl kuplina skropstas, tad kāpēc melnās tušas formulai jābūt tik slapjai, lai tas viss akurāti noslīdētu?
Reāli, šo tušu varēs lietot tikai tad, kad būs pietiekami sausa, jo zemāk var redzēt, ka melnā tuša smuki visu pacēlumu nolaida lejā.
Pietiem, skaisti vēl saķepināja.
Pēc sajūtām, man likās, ka uz acīm ir skropstu pušķīši un 4 kārtas ar tušu. Jā, tieši tik smagi jutās manas skropstas. Var jau būt, ka vairs neesmu radusi, tomēr atceros, ka mana visu laiku mīļākā Oriflame tuša, kas deva grandiozu efektu, tik smagi un lieki nejutās uz acīm.
Par noturību grūti teikt, jo es nespēju šo tušu nēsāt uz acīm vairāk kā dažas stundas, jo acis burtiski pašas veras ciet no smaguma.
Ar noņemšanu gan gāja vieglāk, jo Nivea micelārais ūdens to noņēma bez jebkādām problēmām. Nebija pat sevišķi jāpiepūlas.

Super Liner Smokissime acu ēnas/ zīmulis - 102 Brown Smoke
Kad ieraudzīju, ka Latvijā būs šāda veida ēnas, ļoti nopriecājos, jo ļoti gribējās izmēģināt Artdeco Eye Designer acu ēnu zīmulīšiem līdzīgos brāļus, jo ar Artdeco Eye Designer strādāju vairākus gadus un esmu atzinusi kā vienus no pašiem parocīgākajiem produktiem ikdienas grimam, jo apvieno zīmuļa ērtumu acu ēnu izpildījumā. Princips vienkāršs - uzklāj un izpludina ar pirkstiem vai otiņu. Gatavs!
Pirmais, kas man uzreiz iepatikās bija skaistais tonis, kas ir universāls un viegli lietojams, tomēr es nebiju priecīga par milzīgo aplikatoru.
Ja es vēlētos smalku līniju gar skropstām, man tas neizdotos, un tad es sapratu, ka šīs ir parastas ēnas gadžeta iepakojumā, lai mums vieglāk ikdienas lietošanā.
Ēnas pēc tekstūras ir tādas kā krēmīgas un absolūti nebirstošas, un tas manā skatījumā ir to lielākais pluss. Pie uzklāšanas es ilgi ar tām mocījos, jo sapratu, ka pat pie mazākā daudzuma ir jāuzmanās, lai pludinot "neiziet ārpus robežām".
Pludinās tās diezgan labi, tomēr ikdienas vajadzībām es teikšu, ka pludināt labāk ar pirkstiem, tas būs daudz ātrāk. Tāpat, ēnas ir OBLIGĀTI jāklāj ar bāzi, jo citādi jau pēc stundas jūsu ēnas būs sasēdušās rieviņās.

Kopumā jāsaka, ka skropstu tuša noteikti nebūs ātram ikdienas grimam, jo prasa laiku un pacietību kamēr visas kārtas nožūst. Acu ēnas/ zīmulītis gan liekās jaukas, tomēr teikšu, ka Artdeco man paliks mīļākas tīri to parocīguma dēļ, jo to uzklāšanas prasīja burtiski 2 minūtes. Tiesa, nekur tālu nenolikšu arī L`Oreal, jo ēnām ļoti skaists tonis un kādam izteiksmīgākam acu grimam, tas ļoti labi iederēsies.

Tušu es ieteikšu tām dāmām, kurām patīk smagas un ķepīgas skropstas (līdzīgi JLo), jo šī tuša sniedz tieši tādu efektu.  Savukārt, ēnās tām, kuras allaž cīnas ar ēnu biršanu. Šīs ne reizi nav nobirušas, jo, kā jau minēju, ir tādas sausi krēmīgas, kas labi "pieķeras" pie ādas.

_____________________________________________________________
L`Oreal produkti nopērkami veikalos Drogas, lielveikalos un U/V Stockmann
Vairāk informācijas - mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no zīmola L`Oreal Paris Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Ēnas izskatās foršas. Kaut arī biju manījusi Artdeco analogus, līdz mēģināšanai gan netiku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artdeco aplikators ir daudz smalkāks un tas brīvi ļauj uzvilkt taisnu līniju un to izpludinot veido smuki pludinātu efektu, bet ar šo, tādu efektu ir grūtāk iegūt :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk Tava bloga jaunais noformējums :)
    Kā arī skropstu tuša ir izcila, nuj jau kļuvusi par manu ikdienas mīluli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, sen jau gribēju nomainīt, bet tagad tikai saņēmos to izdarīt :)
      Man tā ikdienas mīluļu kārtā gan nav iekļuvusi, bet nav slikta. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan