Ilgtermiņa favorīts: Planeta Organica gēls - pīlings sejai

17.08.15

Ar šo pīlingu pirmo reizi saskāros 2013/2014. gada mijā un ilgi par to nerakstīju, jo neuzskatīju to par pasauli graujošu (labā nozīmē) produktu, un par to bija lasītas nenormāli daudz un labas atsauksmes, tomēr, tikai tad, kad izlietoju šī pīlinga pēdējo lasīti, meklējot jaunu un alternatīvu variantu, atdūros pret to, ka mana āda bez šī nevar un līdzīgu produktu tam neatrast šādā cenu kategorijā, bet pie abrazīvajiem skrubjiem es neatgriezīšos vēl ilgi, pat ja nekad.
Pēc tik ilgas lietošanas un tā atkārtotas iegādes, es sapratu, ka tikai godīgi būs, ja es par šo produktu beidzot arī uzrakstīšu atsauksmi.
Ražotājs
Ar organisko papaijas ekstraktu un AHA skābēm, reģenerē un tonizē, dod ādai elpot un palīdz ādai absorbēt uzturvielas. Organiskais papaijas ekstrakts nodrošina ādas dziļu barošanu. No papaijas iegūts ferments paātrina šūnas atjaunošanās procesu, veicina ādas reljefa izlīdzināšanas un grumbu dziļuma samazināšanas procesus. Augu ekstrakti un eļļas veicina šūnu mikrocirkulāciju, paaugstina ādas tonusu, atsvaidzina un izlīdzina ādas krāsu.
Kas ir augļskābes?
Augļskābes ir skābas bāzes vielas, kuras sastopamas augļos un piena produktos. Tās palīdz attīrīt ādu no izdalītā tauku sekrēta un pinnēm, atdalīt atmirušos ādas slāņus, vienlaikus stimulējot jaunu un labi mitrinātu šūnu veidošanos, kā arī ādas elpošanu. Šī procesa rezultātā ādas virskārtā izlīdzinās mazās krunciņas un tā kļūst gludāka. Augļskābes lieto arī, lai padarītu gaišākus un mazāk izteiktus ādas pigmenta plankumus. - Drogas skaistuma enciklopēdija
Abrazīvos jeb graudainos skrubjus sejai neizmantoju jau labu laiku pēc tam, kad atskārtu, ka manai sejai tie nodara lielāku ļaunumu nekā labumu. Man ir kombinēta sejas āda un līdz ar to, vaigu un deguna rajonos poras ir stipri paplašinātas un tas izraisa to aizsprostošanos.
It kā jau nekas sarežģīts, mālu maskas un skrubji atbrīvo ādu no netīrumiem, bet visu situāciju sarežģī fakts, ka vaigu un deguna rajonos āda ir plāna, sausa un ir nosliece uz agrīno kuperozi, tāpēc šādā gadījumā, man ir jāaizmirst par abrazīvajiem pīlingiem.

Principā šis pīlings ir kā tāds pats skrubis kā visi, tomēr bez abrazīvajām daļiņām, jo visu darbu paveic augļskābes. Protams, šādas procedūras var veikt efektīvākam rezultātam arī salonos, bet veikalos nopērkamie AHA pīlingi ir pielāgoti tā, lai tie ir brīvi lietojami ikdienas vajadzībām. Tā galvenā atšķirība ir skābju procents, kas diemžēl šim produktam nekur nav minēts, bet ticu, ka tas ir pietiekami niecīgs, lai nenodarītu ādai ļaunumu.

Šo pīlingu lietoju vadoties pēc ādas vizuālā stāvokļa. Ja uz tausti jūtu, ka āda nav gluda un līdzena un spogulī redzu, ka parādās sausās ādas plēksnītes, zinu, ka laiks ir ķerties pie darba.
Sākumā es šo pīlingu lietoju pēc instrukcijas, divas reizes nedēļā pa 10 minūtēm, tomēr sapratu, ka efekta nav un sāku to lietot ik caur dienu pa 20 minūtēm.
Pirms sākas pārmetumu jūra, ka tā nedrīkst darīt, paskaidrošu, ka pēc šādas intensīvas terapijas nedēļas, es uz ilgu laiku pēc tam aizmirstu par šo produktu. Reāli ir tā, ka šo pīlingi lietoju reizi mēnesī kā nedēļas kursu līdz āda īr jūtami tīrāka un gludāka.
Sajūtās pīlings ir patīkams. Tas, protams, nedaudz kņudina jūtīgas zonas (vaigus un degunu vai uz jēlumiem/pušumiem), bet tas ir izturams. Man ļoti patīk šī pīlinga aromāts - salda papaija.

Vienīgais, ko noteikti negaidiet no šī produkta, ir melno punktiņu, komedonu likvidēšana. Tie, kam ir melnie punktiņi zina, ka lai ar ko seja tiktu tīrīta, ir praktiski neiespējami tik no tiem vaļā. Man šis produkts kalpo kā jūtīgas ādas attīrītājs, lai matējošais tonālais krēms vai pūderis smuki pārklāj seju nevis izceļ sausuma plēksnītes.

No vienas puses šis pīlings ir ļoti neitrāls, tomēr pēc tādā intensīvā kursa lietošanas (3 reizes nedēļā pa 20 - 25 min.) sniedz mānāmu rezultātu uz mēnesi, jo sejas āda ir ārkārtīgi gluda, ādas tonis vienmērīgāks un poras arī attīrītākas. Pamanīju, ka šis produkts nedaudz balinot ādu, neitralizē arī tumšās rētas no pumpām, kas sniedz šim produktam papildus plusu.

Man ir grūti definēt savas domas par šo produktu, jo it kā es pēc viņa neilgojos, bet, kad pamanīju, ka āda prasa savu un es liku Madara Peel masku, sapratu, ka šis pīlings ir daudz labāks un efektīvāks, tāpēc pirku atkārtoti un lietoju. Varbūt pie vainas pieradums, bet vienu es noteikti teikšu - šis produkts ir katra centa vērts( es pirku uz atlaidi pa 2.65 €).

Ja jums ir kādi augļskābju pīlingu ieteikumu, mani tas ļoti interesētu. Tāpat - vai esat lietojušas šo Planeta Organica pīlingu un kādi ir jūsu iespaidi?

_____________________________________________________________
Planeta Organica produkti nopērkamiveikalos Drogas un Siberika
Cena -~ 4 €


*šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

16 comments:

  1. Es šo palietoju kādu brīdi, bet īsti roka pēc tā nesniedzas, likās labs, bet ne izcils. Man vislabāk patīk uz nakti liekamie produkti un vēl aizvien neko labāku par Paula's Choice AHA produktiem neesmu atradusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti paskatīšos, ko piedāvā Paula`s Choice :)

      Dzēst
  2. Esmu veselu šādu izlietojusi un stāv vēl viens. Labs pīlings, citas laiam gaida, jaunu ādu pilnīgi :D
    Ir lietota Madara pīlinga maska, nopirku miniatūru, jo īsti ar augļskābēm neaizraujos, uz manis tās nestrādā tik labi. Un vēl viens tāds gan kā krēms ar augļskābēm no kura man nekāda vispār nebija efekta - Avene Cleanance K, šo labāk neieteikšu. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Salīdzinot ar Madara Peel tiešām šis ir jūtami efektīvāks, tāpēc arī pirku atkārtoti :) Ok, zināšu, ka Avene jāiet garām ar līkumu šādiem produktiem ;)

      Dzēst
  3. Lietoju šo jau ilgāku laiku, bet, iespējams, jāpalūkojas arī uz kaut kādu citu produktu. Man ļoti patīk, ka varu to uzklāt un uz brīdi aizmirst...

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šo tiešām var lietot pat stundas garumā uz sejas un nekas ļauns nenotiks, jo koncentrācija viegla un nekaitīga :)

      Dzēst
  4. Es šo kādreiz lietoju, efekts bija 0. Manai ādai patīk Mizon Apple Smoothie Peeling Gel un pīlings no Eucerin :)

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par ieteikumiem. :) Varbūt āda nav tik plāna un jūtīga, tāpēc efekts nebija jūtams :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti jūtīga, tomēr šīs līdzeklis nekādā veidā neietekmēja ādas stāvokli :) Prieks, ka citiem tas der :)

      Dzēst
    2. Acīmredzot, katram savs ;)

      Dzēst
  6. Šis bija pirmais produkts ko iegādājos balstoties uz latviešu blogeru atsauksmēm. Tiešām MILZĪGS paldies visām meitenēm, kas ieteica šo lielisko produktu. Pudelīte jau ir pusē un jau tagad saprotu, ka drīzumā būs jālūdz, lai kāds atsūta vēl pāris gabalus. Manai sausajai āda tas ir tieši laikā. Ļoti žēl, ka Dānijā nav pieejami Planeta Organica produkti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atceros, kad tas tikko parādījās veikalos, to nekur nevarēja atrast, j bija izpirkts, bet var redzēt, ka tagad veikalos kārtīgi nodrošinās. :)

      Dzēst
  7. Vajag man kaut kad saņemties izmēgināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju Tavai ādai šis produkts varētu patikt ;)

      Dzēst
  8. Šķiet, ka šim produktam cena ir krietni cēlusies, jo tagad es to pirku, ja nekļūdos par kādiem 7EUR Drogās. :O

    AtbildētDzēst
  9. Tagad cena ir krietni augstāka Drogas veikalos, jo ja es nekļūdos es viņu pirku par kādiem 7EUR. :O

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan