Rival de Loop Green Tea sejas kopšanas sērija

25.05.15

Interesantas lietas vienmēr ir jautri pamēģināt. Tā pat bija ar šo sejas kopjošo sēriju no RDL, kura jau ir iemantojusi lielu uzmanību sava izpildījuma dēļ. Zaļā tēja un vieglas gelveida konsistences ir tas, kas šobrīd nepieciešams.
Šādu izpildījumu iepriekš neesmu redzējusi nevienam krēmam, jo tā divfāžu sistēma liekas ļoti interesanta. Princips elementārs - gēlveidīgs krēms, kuram pa starpu ir tādas mitrinošā krēma bumbiņas, kas viegli sķīst lietojot.

Jau iepriekš esmu minējusi, ka zaļo tēju kosmētika neatzīstu, jo man vienmēr licies, ka tās tur nemaz nav, tikai nosaukuma pēc. Krēmiem ir interesanta un svaiga smarža, kas noteikti nav zaļā tēja, tomēr var rēķināt, ka tuvu tam vien ir.
Iepakojums arī piesaista, jo parasti jau trauciņus taisa tādus resnus, lai var mazāk pildīt iekšā un liktos, ka tur ir daudz produkta, bet šajos krēmos ir 60 ml, kas tik ir daudz. Pat acu krēma tilpums ir pārkāpis ierastās normas - 20ml.
 Iedarbība: 
  • Zaļās tējas ekstrakts ar spēcīgu antioksidācijas iedarbību piešķir ādai svaigu izskatu. 
  • Žeņšeņa ekstrakts aizsargā ādu pret brīvajiem radikāļiem un apkārtējās vides negatīvo ietekmi.
  • Hialuronskābe novērš ādas izžūšanu un nodrošina lielāku gludumu, tvirtumu un elastīgumu. 
  • Kolagēns savienojumā ar elastīnu ļauj ādai izskatīties svaigākai un dzīvīgākai. 
  • Dižzirdzenes ekstrakts ar polisaharīdiem un vitamīniem nodrošina ādas šūnu optimālu mitrināšanu nakts laikā un pasargā ādu no izžūšanas. 
  • Kumelīšu ziedu ekstrakts nomierina jutīgo acu zonu. 
  • Zīda proteīni viegli iekļūst ādā un padara to tvirtu un elastīgu.
Rival de Loop Green Tea dienas krēms
Inovatīvā Rival de Loop Green Tea divfāžu formula ar rūpīgi izmeklētām sastāvdaļām novērš krunciņu veidošanos un veido aizsargkārtu, kas aizsargā ādu pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi. Ar zaļās tējas ekstraktu, žeņšeņu un hialuronskābi.
Dienas krēms man ļoti patīk.Tas ir viegls, bet ļoti mitrinošs. Ātri absorbējas, bet ilgi saglabā mitrinošo sajūtu. Tas labi uzvedas kā dekoratīvās kosmētikas bāze. Sajaucot kopā ar bumbiņām, krēms ir vairāk tāds krēmīgs, bet tikpat viegls kā bez tām.

Rival de Loop Green Tea nakts krēms
Krēms intensīvi kopj ādu nakts laikā. Unikālā divfāžu formula nodrošina ādai intensīvu mitrināšanu, novērš krunciņu veidošanos un piešķir ādai jauneklīgu izskatu. Ar kolagēnu, zaļās tējas eksraktu un dižzirdzenes ekstraktu.
Ar nakts krēmu man nav lietas skaidras tikai tāpēc, ka ir tikpat līdzīgs sajūtās kā dienas krēms. Ja šim krēmam otrādi izveidotu to principu (krēms+ gēla bumbiņas), tad man patiktu vairāk, bet tā diža atšķirība starp dienas krēmu nav.

Rival de Loop Green Tea krēms ādai ap acīm
Krēms ādai ap acīm tika izstrādāts, lai intensīvi mitrinātu jutīgu ādu ap acīm un novērstu krunciņu veidošanos. Divfāžu formula nodrošina ādai mitrināšanu un saglabā tās elastīgumu. Ar žeņšeņu, zaļās tējas ekstraku, hialuronskābi, kumelīšu ziedu ekstraktu un zīda proteīniem. 
Acu krēms manām acīm "negāja pie sirds" tikai tāpēc, ka nākošajā dienā pēc uzklāšanas manas acis bija niezošanas un sakairinātas. Diemžēl, uzreiz sapratu, ka šis nav īstais priekš manis. Kā neesmu to lietojusi jau vairākas nedēļas, nekas tāds nav bijis.

Kopumā jāsaka, ka sērija ir interesanta un noteikti iesaku pievērst uzmanību dienas krēmam, ja esat ļoti viegla, bet mitrinoša krēma meklējumos. Nakts krēms tik lielu iespaidu neatstāja, bet acu krēms nederēja vienkārši manām acīm, tomēr domāju, ka daudziem tādu problēmu nebūs.

__________________________________________
Rival de Loop kopjošie un dekoratīvie produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Cena - 7.99 € (gab.)

Vairāk informācija - mājas lapa/fb lapa

&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Drogas oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Tas lodites ir vizuali loti baudamas:))) drogas iekekseju bet likas loti viegls un mazliet alergisks manai adai..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. izpildījums tiešām ir interesants priekš plaša patēriņa kosmētika, tāds neredzēts, bet, jā kaut kādā veidā man šī serija nedaudz arī, tieši acīm, izraisa alerģiskas reakcijas. :(

      Dzēst
  2. Žēl, ka Tev tā ar acu krēmu :( Jo es lietoju un man ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl man šādā veidā tagad daudzas lietas neder, bet tas noteikti nebūs visiem, tikai tiem, kam tiešām ir alerģiskas acis :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan