Prožektoru gaismā vakara izgājienam - Artistry Little Black Dress acu ēnu palete

15.05.15

Jums ir bijusi sajūta, ka varētu visa vakara garumā teātra somiņas vietā nēsāt acu ēnu paleti? Es varētu, ja skatās uz šo skaistumu, kas ar pirmo acu uzmetienu liekas, ka ir somiņa, bet patiesībā iekšā slēpjas lielie dārgumi - skaista ēnu palete.
Ražotājs
Spīdīgs, mirdzošs, matēts - Little Black Dress acu ēnu palete ir iespējām bagāta. Īpaši radīta ARTISTRY zīmolam, patentētā melnā pūdernīca sevī iekļauj astoņas plūmju toņu ēnas un divpusēju otiņu, kuras vienu galu izmanto lai sajauktu kopā acu ēnas, bet otru, lai novilktu izteiktās acu līnijas. Acu ēnu kolekcija izstrādāta, lai tā būtu piemērota jebkurai dzīves situācijai un noderētu gan dienas, gan vakara grimam.
Šī palete pie manis jau atceloja labu laiku atpakaļ, bet man tā negribējās viņu "bojāt", jo iepakojums ir pārak skaists, un pēc tam es tiku viņu lietot jau kādas divas reizes, bet abas reizes nesabildēju un lūk, trešajā piegājienā, ātri pirms došanās prom no mājām, uzspēju izveidot bildes, lai atrādītu to skaistumu.
Vispirms jau tie paši labākie vārdi par ārkārtīgi kvalitatīvo paleti, jo paletes materiāls nav no tiem, kas sašķīdīs vai pēkšņi izjuks. Pietam, lielais spogulis tik ļoti palīdz uzkrāsot acis, jo es vienmēr tās krāsoju dienasgaismas apgaismojumā. 
Palete sastāv no 8 "pa manai gaumei" acu ēnu toņiem, tomēr vis, vis mīļākie man ir trīs, visi violetie - otrais no kreisās (Candlelight), ceturtais no kreisās (Midnight) un trešais no labās puses (Glamour).
Toņi no K uz L: Pearl, Candlelight, Evening Out, Midnight, Little Black Dress, Glamour, Stiletto un Sequin
Arī toņi, kas ir vēsi pelēkie vai asfalta melnais, arī ir ļoti skaisti, tomēr šajā paletē priekšroku dodu tieši violetajiem.
Ja runājam par pašu izpildījumu, tad jāsaka, ka visi toņi ir diezgan pigmentēti, tomēr klājot ar plakano otiņu, ne to, kas nāk līdzi, nāksies nedaudz papūlēties, lai stingri presētās ēnas varētu uzdabūt uz otiņas. Ieteiktu ņemt plakano, bet ar nedaudz pūkainākiem dabīgajiem sariņiem.
Savā starpā ēnas klājas lieliski, tās veido ideālu pārēju, ka nav miņas no pludināšanas. Ēnas ļoti labi uzvedās arī mitrā veidā. Vislabāk mitrā veidā patīk lietot tumšāko toni, Glamour.
Noturība būs atkarīga no acu ēnu bāzes, bet ejot uz operu, uz darbu vai izklaidējoties, tās ne reizi netika izsmērējušās vai sakrājušās rieviņās, bet bāzi visu laiku lietoju vienu un to pašu - Artdeco klasisko, melnajā ķobītī.

Siganture Color lūpu krāsa | tonis - 06 Daring Red
Satur piesātinātu un intensīvi mitrinošu formulu ar E vitamīna piedevu, kas atjauno lūpu dziļākos slāņus un mīkstina tās. 16 piesātinātas krāsas toņi no sārta līdz ogu tonim, no koraļļkrāsas līdz izteikti sarkanam un no miesas krāsas līdz brūniem toņiem.
Oriģināls pagriešanas un klikšķa princips, patentētas tehnoloģijas sistēma, kas ir rūpīgi izstrādāta 17 daļās, nodrošina iepakojuma aizvēršanu un atbilstošu vāciņa aizvēršanu.
Daring Red ir ļoti pigmentēts un spilgts sarkanais tonis, kas viegli mijas ar ķieģelu sarkano toni, tomēr uz lūpām veidojas vairāk sarkans nekā ķieģelu sarkans. 
Lūpu krāsa, kā jau minēju, ir ļoti pigmentēta, zemāk attēlos tā ir uzklāta vienā, ļoti plānā kārtiņā, bez lūpu zīmuļa. Uz lūpām tā jūtās komfortabli un maigi, tomēr savām ērtībām iesaku lūpas nedaudz "piepūderēt" ar salvetes un pūdera palīdzību, citādi nepamanīsiet mirkli, kad jau lūpu krāsa būs uz zobiem un visur citur, ja runājot patīk žestikulēt un šķobīties kā man :D
Kas man likās ļoti oriģināls un inovatīvs, ir tas pagrieziena tipa atvēršanas princips. Pirms atvēršanas, lūpu krāsas vāciņš ir nedaudz jāpagriež un tad jāvelk laukā pati lūpu krāsa. Sākumā to nezinot, gandrīz vai to salauzu, un ne es viena tāda. Manuprāt, šāds princips lieliski noder braucienos, kad ir sajūta, ka kosmētika pa somu sākt dzīvot neatkrīgu dzīvi, jo ir gadījies mistiskā veidā, ka pēkšņi lūpu krāsa ir atvērusies un viss ir sasmērēts.
Acis šoreiz krāsoju ļoti "neitrāli", jo zināju, ka uz lūpām būs koši sarkans tonis, bet šis ir mans ideālais vakara izgājieniem paredzētais izskats. Man ļoti patīk gan, ka acis ir izteiksmīgas, gan lūpas, bet galvenais, lai abi nav uzmanības centrā, šoreiz uzvar lūpas.
Kad es gāju uz operu, tad gan sarkanās lūpas nebija, bet ēnu toņus izmantoju šos pašus, ko tagad (detaļas zemāk).

Seja
Kiehl`s Micro Blur krēms
Catrice Nude Illusion tonālais krēms
Artdeco Camouflage korektors
Catrice Prime And Fine presētais pūderis
The Balm Bahama Mama bronzeris
Catrice Nude Purism limitētās kolekcijas izgaismotājs

Acis
Artdeco acu ēnu bāze (melnajā iepakojumā)
Artistry Little Black Dress acu ēnu palete (pa visu plakstiņu Candlelight, locījuma līnijā Midnight un gar skropstu līniju augšā un apakšā Glamour)
Artdeco Volume Supreme skropstu tuša

Lūpas
NYX lūpu bāze
Artistry Signature Color lūpu krāsa

_________________________________________
Acu ēnu palete - 56 €; lūpu krāsa - 27 €

Vairāk informācija - Amway
Raksti citviet - Bubelle, Rose Louxembourg,


&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Amway oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Tev ļoti piestāv šāda lūpukrāsa!!!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tik vairāk drosmi šādam tonim vajag :)

      Dzēst
  2. tāda 21 gs femme fatale! Skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tas viss dēļ tā sarkanā toņa ;)

      Dzēst
  3. Biežāk krāso sarkanas lūpas :) Ļoti piestāv!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja tik tik būtut tā pārliecība ar sarkanām lūpām. Pagaidām kā savu "es" izjūtut fuksijas, bet sarkanie patīk no malas skatoties! Paldies liels! :)

      Dzēst
  4. Jā, ar šādu lūpu krāsu nevar palikt nepamanīts - skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Lūpu krāsa tonis dievīgs, bet tāds kaprīzs, jo prasa pārliecību sevī, kad tādu nēsā :)

      Dzēst
  5. Kur un par kādām naudiņām nopērkama šī skaistā palete?
    Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau rakstīju, ka maksā 56 € un nopērkama pie Amway biznesa pārstāvjiem :) Var meklēt informāciju viņu mājas lapā. Links pieejams augstāk :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan