Pirmā iepazīšanās. Dublis divi: Gosh

23.05.15

Pirmā iepazīšanās diemžēl ar Gosh neizvērtās tādā kā es to gribētu, tomēr dodot otru iespēju, es sapratu, ka starp Gosh plašā produktu klāsta var atrast arī patiesi labas pērles. Šodien par jaunatklātajiem un padziļināti izpētītajiem Gosh produktiem!
Gosh Mineral Waterproof krēmveida acu ēnas | toņi - 002 un 010
Ilgnoturīgas viegli pludināmas krēmveida ēnas, kas nesasēžas rieviņās un neizsmērējas dienas garumā. Bez pievienotām smaržvielām.
010 Green - 002 Golden Brown
Izvēlējos divus ausgtāk redzamos toņus tikai dēļ variējamajām krāsām, kas kalpotu lieliski ikdienā. Ēnas klājas tik tiešām ļoti viegli. Pludināt brīvi tās var gan ar pirkstiem, gan otiņu. Es priekšroku dod dabīgo sariņu pūkainai otiņai, lai ārējas malas nav tik precīzas, bet vairāk tādas sapludinātas.
Abi toņi dod labu pigmentu, bet es šīs ēnas ieteiktu lietot kā bāzi citām ēnām, jo vienas pašas tās diezgan ātri sēžas rieviņās. Mēģināju vienas pašas, turās uz maniem plakstiņiem vien 3 stundas, bet ar bāzi pamatā, izvelk kādas papildus divas stundas vien.
002 Golden Brown ir perfekts ikdienas pieklusinātā zelta tonis, kas perfekti izskatās teju uz katra ādas toņa, savukārt 010 Green ir tāds pieklusināts sūnu zaļais ar nelielu haki atblāzmu. Arī šis tonis perfekti izskatīsies katrai acu krāsai, pat zilām un pelēkām acīm.
Es šīs ēnas esmu iemīlējusi ar to prakatiskumu, jo, lai uzkrāsotu acis ar šīm ēnām, vajag vien 2 minūtes, iespējams, pat ātrāk, un skatiens uzreiz ir daudz izteiksmīgāks.

Gosh Giant Blush krēmveida vaigu sārtums | 02 Shy*
Giant Blush ir stick formas sārtums, kas dod vieglu krāsas pieskārienu uz vaigiem un vaigu kauliem. Uzklāt var gan ar pirkstiem, gan otiņu.
Jāsaka, ka krēmveida vaigu sārtumi nav tie mani mīļākie tikai tā iemesla pēc, ka visi ko līdz šim esmu lietoju vietās, kur tas tiek uzklāts, sasēžas tā, ka nav iespējams izpludināt. Pat saslavētais TBS sārtums palika sārtos pleķos, ka izskatījās man ir alerģija nevis sārtums uz vaigiem. Tam palīdz šī krēma tekstūra, kas pārvēršas par pūderi, tāpēc nav jāuztraucas taukainas ādas īpašniecēm, ka šis var ādai peldēt pa virsu, jo tas smuki nosēžas un turās pietiekami pieklājīgu brīdi.
Tomēr šis sārtums mani no tiesas patīkami pārsteidza, jo klājas ļoti viegli un pludināt apbrīnojami labi. Es neteikšu, ka tas ir tik pigmentēts kā sākumā var likties, jo pēc izpludināšanas tas sniedz dabisku sārtu izskatu. Mans konkrētais tonis vairāk ir tāds piezemēti rozīgi brūns, kas lieliski noder tādos no makeup grimos. Man patīk to lietot šad un tad ikdienā, tāpēc, ka sejai sniedz papildus sārtumu, tomēr tādu liegu, ka īsti nav manāms nemaz. Šo konkrēto toni izmantoju arī kā lūpu krāsu (zemāk varēs redzēt) un tas dod tādu viegli samtainu/matētu efektu lūpām. Man nepiestāv pārlieku siltie toņi, tomēr šis liekas atsvaidzina visu skatu. Klājas arī ļoti viegli, pat neprasās lūpu zīmulis.
Vienīgais mīnuss - uzraksts nāk nost uzreiz pēc pirmās lietošanas reizes un tas gan ir no, no.
Zemāk var redzēt, ka nomainot tikai divus produktus ikdienas kopšanas rutīnā, sejai uzreiz ir cits skats. Tā liekas daudz dabīgāka. Šis ir mans ikdienas dabīgais variants, kad negribās neko uh un ah, tomēr kādas atblāzmas no kosmētikas prasās.
Seja
Catrice Nude Illusion tonālais krēms
Artdeco Perfect teint konsleris | nr. 7
Catrice Prime And Fine presētais pūderis
The Balm Bahama Mama bronzeris
Catrice Nude Purism limitētās kolekcijas izgaismotājs
Gosh Giant Blush krēmveida vaigu sārtums | 02 Shy

Acis
Artdeco acu ēnu bāze (melnajā iepakojumā)
Gosh Mineral Waterproof krēmveida acu ēnas| 002 Golden Brown pa visu plakstiņu, 010 Green ārējā acs daļā
Artdeco Volume Supreme skropstu tuša

Lūpas
Gosh Giant Blush krēmveida vaigu sārtums | 02 Shy

Finālam.
Gosh Nail Laquer nagu lakas*
Viegli uzklājamas, teicamas pigmentācijas, žūst acumirklī un ir ilgnoturīgas. Nesatur formaldahīdus un smaržvielas.
Pirmo reizi tieši vislielākā vilšanās bija ar nagu lakām un konkrēti balto toni, tomēr es devu tām otru iespēju un par to ļoti priecājos, jo nagu lakas izrādījās labas kvalitātēs.
Visvairāk mani pārsteidza pigmentācija, jo jau ar pirmo otas vilcienu var redzēt, ka par otrs slānis neprasās.
Noturība? tas ir atkarīgs kā nēsējās citas nagu lakas, bet man ar savu superideālo nagu lakas virskārtu Layla Brilliant Due, šīs nagu lakas mierīgi turās 3 dienas un vēl astīti. Priekš manis tas ir ļoti daudz, jo iepriekš nagu lakas turējās vien pusdienu vai dienu, tagad šī virskārta palīdz, bet arī pašas nagu lakas ir diezgan noturīgas bez virskārtas.
Visi toņi ir ļoti pavasarīgi un skaisti. Lai nebūtu katrs jānoraksturo, zemāk attēls ar svačiem, lai varētu redzēt cik toņi ir burvīgi. Visas nagu lakas ir krāsotas tikai vienā kārtā!
No kreisās uz labo:
634 Snow White
635 Pretty Ballerina
636 Sunkissed
637 Apple Bloom
638 Sea Foam
639 French Dream
Visi toņi man ir vienlīdz mīļi, tāpēc nevaru pateikt, kurš ir labāks un kurš sliktāks. Bold ir iezīmēti tie toņi, kas redzami attēlos.

Man patīk Gosh kosmētika un arī pirmajā reizē, lai arī attiecības neizvērtās tās labākās, tagad es zinu, ka ir vērts mēģināt arī citus produktus.

___________________________
Gosh produkti nopērkami U/V Stockmann un Elkor
Vairāk informācija: Gosh Cosmetics fb lapa

&z


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Gribēju jautāt, vai Jums ir zināmi kādi labi izgaismojoši tonālie krēmi vakara pasākumam?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl neesmu interējusies par šāda veida tonālajiem līdzekļiem, tāpēc nemācēšu pateikt kāds varētu būt labs variants. Es personīgi vairāk ieteiktu vakaram lietot kādu sedzošāku tonālo krēmu, ja tiek veidotas fotogrāfijas un sejas ādu vēlās tādu gludāku unn perfektāku, bet tam izgaismojošam efektam varu ieteikt kādus izgaismojošos fluīdus, kurus var piemiksēt klāt iemīļotajam tonālajam krēmam priekš izgaismošanas, vai pat, lietot vienkārši izgaismotāju tajās vietās, lai sejas āda mirdz un staro. :)

      Dzēst
  2. Vai Jūs piedāvājat grima uzklāšanas pakalpojumus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par šiem jautājumiem, lūdzu, rakstiem man uz e-pastu - z.mileiko@inbox.lv :)
      Es noteikti atbildēšu uz visiem interesējošajiem jautājumiem

      Dzēst
  3. Ēnu zīmulīši ir ārkārtīgi ērti lietošanā :) No šiem iepatikās zaļais :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lietošanas ļoti, ļoti ērta, bet tā noturība varēja būt labāka. Toties tie, kas ir jaunie krēmveida ēnas zīmuļi, tie gan turās ideāli. Iesaku vairāk uz tiem tad skatīties :)

      Dzēst
  4. Būs jāpārbauda save giant blush - vai arī man nāk nost krāsa :/ Hmmm kas nu būs. Lakām ļoti skaisti ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat sākmā nesapratu, kas tie par baltajiem plankumiem uz rokām, līdz sapratu, ka tā ir iepakojuma krāsa. :( nav jau nekas traks, daudziem nāk nost iepakojums, bet parasti pārdzīvoju tāpēc, ka neredzēšu vairs toņa numuru un nosaukumu :)

      Dzēst
  5. Nu nez, man nagu laka liekas pat pārāk bieza un tādas mazliet dīvainas struktūras, prasijas divas kārtas lai būtu vienmērīgi, jo uzklājot atstāja švīkas ( vietām ir pārklājums, vietām nav) toņi ļoti baudāmi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, tas ir arī atkarīgs no tā cik no dabas ir "lieli" nagi. Man uz saviem mazulīšiem klājās ļoti labi, bez švīkām, bet iespējams, viņa jau bija siltumā pastāvējusi, jo visas nagu lakas ir labas, krēmīgas tekstūras :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan