Pārskats: Essence Cinderella limitētā kolekcija

19.05.15

Princešu elegance un piemīlīgums, man jau kā mazai meitene lika sapņot un iedomāties savu dzīvi pieaugušai, bet tagad esmu jau "liela" (smieklīgi izklausās :D), man ir iespēja atgriezties iepriekšējās sajūtas "spēlējoties" ar jauno Essence pavasara kolekciju Cinderella, kas radīta par godu šī gada Disney vērienīgākajam stāsta atjaunojumam Pelnrušķīte (ang. - Cinderella).
Kolekcijā kopumā ir pieejami 7 produktu veidi - acu ēnu palete, 4 toņu nagu lakas, 2 toņu spīdumi, vaigu sārtums, izgaismotājs, glitteru virskārta nagiem un nagu uzlīmes. Viss, kas nepieciešams, lai būtu glitzy- blitzy skaista kā Pelnrušķīte.
No šīs sērijas man ir trīs produkti, ko atrādīt - acu ēnu palete, vaigu sārtums un lūpu spīdums.
Cinderella acu ēnu palete (01 it's more than i ever hoped for) ir sešu pasteļtoņu apkopojums, kas ļaus kārtīgi paspēlēties ar krāsām. Jāsaka, ka krāsas manā skatījumā ir tādas ar kurām var arī staigāt ikdienā, bet man personīgi bija tikai viens tāds tonis - paletes pēdējais tonis, kas tiek dēvēts par zeltu, bet man vairāk līdzinās kā haki tonis. Var jau būt, ka antīkais zelts.
Visi toņi ir ar perlamutra spīdumu. Toņi nav diezcik pigmentēti, tomēr šo un to sameistarot jau var. Grūti bija viņas uzklāt, jo tās izteikti putekļojās un acīm stāvēja kā pa virsu. Pat ar visu noturīgo bāzi, varēja mierīgi paberzēt un ēnas bija nost. Tās klājās diezgan pleķaini un miskējot kopā negrib veidot smuku pāreju. Ja klāj vienu toni pa visu plakstiņu, patiks, bet miksējot ar citiem, nederēs. Vismaz es nespēju ar tām sadraudzēties, jo ir lietotas arī labākas ēnas no Essence.
Cinderella vaigu sārtums (01 so this is love) ir iepakots dikti skaistā kastītē un tas piemīlīgais attēls atverot iepakojumu liek pasmaidīt. Tonis ir tāds viegli sārts, tomēr viegli miskējas arī ar siltajiem toņiem, bet tas tāpēc, ka sastāv arī no daudziem smalkiem mirdzumiņiem, kas vaigiem dod lielisku gaismu atstarojošu efektu.
Jāsaka, ka vaigu sārtums ir mans vismīļākais produkts no šiem trijiem, jo lieliski pludinās, ir pigmentēts, diezgan labi turās un paspilgtina vaigu dabīgo sārtumu.
Lūpu spīdums (02 so this is love) uzklājot ir tāds patīkams lūpu spīdums, kas nedaudz dod lipīgu sajūtu lūpām un garšo ķīmiskāk nekā gaidīju. Aromāts ir tipisks Essence produktiem, šāds aromāts bija Ready To Board kolekcijas lūpu/vaigu krēmam pirms vairākiem gadiem. Aromāts ir izteikti palicis atmiņā. Pozitīvais, ka tas ir ļoti pigmentēts un viegli klājas uz lūpām, bet pārējais izpildījums mani nesajūsmināja.
Vaigu sārtums - Lūpu spīdums
Darbībā, sapratu, ka problēmas sagādā acu ēnu palete un konkrēti - tumšākais tonis. Pat tas "zelta" haki tonis, izrādījās diezcik nepigmentēts un galīgi nesaprotams. Paletē ļoti skaists, tomēr klājot uz acīm, tas nedod neko kā tikai tādu satīna spīdumu.
Sārtums dod vieglu akcentu, bet spīdums ir skaists punkts uz "i" šajā kopskatā. Ja viņš nebūtu tāds lipīgs (kas nav izteikti, bet pierasts pie nelipīgajiem), tad spīdums būtu bumba, bet šoreiz no visiem trīs mēģinātajiem labumiem, favorīts ir vaigu sārtums.
Seja
Catrice Nude Illusion tonālais krēms
Artdeco Camouflage korektors
Catrice Prime And Fine presētais pūderis
The Balm Bahama Mama bronzeris
Essence Cinderella Highlighter vaigu sārtums
Catrice Nude Purism limitētās kolekcijas izgaismotājs

Acis
Artdeco acu ēnu bāze (melnajā iepakojumā)
Essence Cinderella acu ēnu palete (1., 2. un3. tonis no labās puses)
Artdeco Volume Supreme skropstu tuša

Lūpas
Essence Cinderella lūpu spīdums

_________________________________________
Limitētā kolekcija nopērkama tikai veikalos Drogas

Vairāk informācija - Essence Latvia

&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Essence oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Būdama īsta Disney fane, es laikam nopirktu visu, kur rakstīts virsū Cinderella! :D Un uz Tevis ļoti, ļoti skaisti izskatās! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vispār bija liels pārsteigums, kad šī gada laikā tika izlaistas vairākas Cinderella kolekcijas. Laikam jau visiem tā Pelnrušķīte tik ļoti patīk :)
      Paldies! :)

      Dzēst
  2. Vaigu sārtums tik jauks,ja atradīšu savās Drogās,noteikti iegādāšos!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sārtums tiešām labs. Pats tas iepakojums tās kjūters! ^^

      Dzēst
  3. Tik smuka Tu :) Man nepatīk lipīgi spīdumi un tādi ar izteiktu aromātu, visādi citādi spīdums tik skaisti izskatās, ja ne šīs sliktās īpašības nopirktu, bet tikai krāsas dēļ pirkt negribas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Spīdums pat ir pārāk skaists nekā cerēts, tomēr jā, tas nelielais lipīgums un aromāts neļauj priecāties par šo skaistumu līdz galam ;)

      Dzēst
  4. vaigu sārtums dikti skaists izskatās. būs jāpievērš uzmanība.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sārtums tiešām labs, un tāds arī diezgan pigmentēts. :) Kolekcija gan nav visos veikalos, bet ja atrodi, tad noteikti ir vērts paskatīties :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan