Pārskats: Clarins Pure Melt Cleansing Gel želeja ar marulas eļļu

11.05.15

Nēsājot katru dienu kosmētiku, man ir svarīgi arī ādu pietiekami labi attīrīt, lai kaitējums būtu mazāk manāms. Līdz šim esmu izmēģinājusi vairākus attīrošos līdzekļus jau sākot ar eļļām (tīrajām un kosmētiskajām), balzamiem un želejām, kad pēkšņi atklāju jauna veida attīrītāja formulu, kas dikti iepatikās. Želejas-eļļas hibrīdu atklāju pamēģinot The Body Shop Nutriganics un izlietojot, sapratu, ka vēlos iet pa šo taciņu un uzzināt vairāk. Atklājās, ka ir daudzas firmas, kas piedāvā šāda veida produktus un viens no izslavētākajiem ir Clarins Pure Melt želeja-eļļa.
Clarins Pure Melt želeja-eļļa ir trīskāršas tekstūras attīroša želeja, kas no želejas trnaformējas par eļļu, kura "noēd" pat smagāko grima kārtu, liekās eļļas un citas nepilnības. Ūdens eļļu aktivizē un tā pārvēršas par zīdaini baltu pieniņu pēc kura noskalošanas, sejas āda paliek tīra. Marulas eļļa sejas ādu padara mirdzošu un aprupētu liekot ādai mirdzēt un būt maigai.

Šo želeju ļoti slavēja Lily Pebbles, A Model Recommends un arī Amelia Liana. Uzticoties viņu profesionālajam viedoklim, nolēmu pamēģināt.

Šo želeju lietoju jau nedaudz vairāk kā mēnesi kā otro attīrīšanas soli ikdienas attīrīšanas rituālā. Citreiz, kad ir pārlieku liels slinkums, tad šo lietoju vienu pašu. Lietojot vienu pašu vakaros, uzklāju uz sausa sejas ādas un tas momentā pārvēršas par vieglas tekstūras eļļu ar patīkamu marulas eļļas aromātu. Protams, veicot kārtīgu sejas masāžu, kamēr kosmētika noēdas nost, tīru arī acis un lūpas. Manām jūtīgajām acīm problēmu ar sūrstēšanu vai nedzināšanu nav.
Pēc tam nedaudz saslapinot plaukstas, turpinu masēt sejas ādu līdz jūtu, ka kosmētika tik tiešām nāk nost pilnībā bez pēdām. Pēcāk, vienkārši noskaloju nost pienaino masu no sejas un gatavs!
Tieši tik ātri cik aprakstīju. Un, galvenais, ka sejas āda nejūtas smagnēji un nav nekāda kārtiņas sajūta uz ādas, kas man ļoti patīk.
Augstāk atrādu trīs fāzes lietojot šo produktu uz supernoturīgajiem Artdeco laineriem, kur var redzēt, ka pat ūdensnoturīgus un lainerus tas noņems nost. Neteikšu, ka aboslūti bez pēdām, bet tā, ka paliek vien minimālistiskas pēdas no tiem.
Lietojot visu šo laiku, neesmu novēroju, ka āda tiktu kairināta vai tas varētu veicināt kāda veida izsitumu rašanos. Šķiet, ka sejas āda ir palikusi nedaudz starojošāka, bet var jau būt, ka vien liekās.


Ja man jāsalīdzina ar TBS Nutriganics, es saku, ka uzvarētājs noteikti ir šis Clarins, jo eļļas tekstūras man ļoti iet pie sirds - tā ir maiga un slīdīga, ne tāda kā TBS želejai. Uzvar noteikti arī ekonomisma ziņā, jo lietojot Clarins mēnesi  esmu izlietoju mazāk nekā pusi tūbiņas, bet TBS pietieka vien diviem mēnešiem lietojot katru dienu.
Vai atgriezīšos pie šī, pagaidām nezinu, jo doma ir izmēģint vēl Nuxe šāda tipa līdzekli, un vienu līdzīgu vēl no Elizabeth Arden. Produkts tiešām ir labs, bet man ir āķis lūpā - gribas vairāk izpētīt šo attīrošos līdzekļu segmentu, lai atrastu īsto un vienīgo.

_________________________________________________________________________________
  • Cena - 20 €
  • Nopērkams - internetveikalos, U/V Stockmann (savējo pirku internetā)
&z



* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Par šo esmu dzirdējusi.Pati lietoju Clarins sejas attīrošās putas, bet tā produkta smarža... Tik stipra zāļu smarža. Lai gan produkts patika, bet deguns nevarēja izturēt. Tas mani kaut kā tagad attur no Clarins. Varbūt šim ir patīkamāks aromāts?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viņam ir patīkams marulas eļļas aromāts, kas ir nedaudz salds, bet tāds nomierinošs un viegls :) Pagaidām neesmu lietojusi citus attīrošos Clarins līdzekļus, bet šim ir patīkams aromāts, un ne zāļu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan