Pārskats: Catrice Nude Purism limitētā kolekcija

08.05.15

Man kā violeto/lillīgo toņu cienītājai nepaiet neviens pavasaris bez kādas jaunas paletes šajā tonalitē, tāpēc es biju ārkārtīgi priecīga izmēģināt jauno Catrice Nude Purism kolekciju, kas ir tieši "pa mainai gaumei", jo kolekcija piesaista ar savu liegumu un vienkāršību.
Vieglums, elegance un svaigums - šie ir trīs vārdi, kas lieliski paskaidro kolekcijas dvēseli. Tā ir maiga, trausla, bet ārkārtīgi sievišķīga.
Kopumā kolekcija sastāv no divu toņu acu ēnu paletēm, lūpu krāsām četros viegli mirdzošos toņos, delikātas tonalitātes izgaismotāja un nagu lakām četros atbilstošos kolekcijas toņos.
Catrice Nude Eye Colour Quattro (C02 Taupe-less) - 4.69 €
Paletē ir viens matēts tonis, bet pārējie ir tādi nedaudz ar satīna finišu. Vismīļākie toņi no šīs paletes noteikti ir tas rozīņu, putekļainais lillā un pats tumšākais, pietuvināts izbalējušam zemes tonim.
Palete ļoti pārsteidza ar to, ka visas ēnas ir labi pigmentētas, lai gan no gaišajiem gribētos redzēt vairāk. Labi klājas uz otiņas, nebirst lieki, labi pludinās arī savā starpā. Ikdienas vajadzībām var toņus lietot katru atsevišķi vai arī miksēt kādu kopā. Manuprāt, vislieliskākais ikdienas tonis ir tas pats pirmais kas redzams svaču/provju bildē.
Es neteikšu, ka toņi ir ar kaut ko unikāli, tomēr ja mājās nav jau šādi līdzīgi toņi, tad iesaku šo iegādāties, jo kvalitāte neliks vilties.
Catrice Gentle Lip Colour lūpu krāsa (C02 Silky Rose) - 4.69 €
Divos vārdos - maiga un spīdīga. Es nekad nebūtu iedomājusies, ka tik ļoti iepatiksies šāda veida lūpu krāsa, jo ikdienā tagad izvēlos vairāk matētas tekstūras un nedaudz tumšākas, bet uzklājot šo dabīgi rozīgās krāsas lūpu krāsu, lūpas uzreiz izskatās tik "dzīvīgas". Pats labākais - tā nav bieza un ķepīga, drīzāk, atgādina Artdeco Color Lip Shine lūpu krāsas, kuras ir uz gēla bāzes.
Lūpu krāsa uz lūpām jūtās ļoti labi un liegi. Tiesa, tā ātri noēdas, bet tāpēc, ka viņa ir tik laba, man jau ir iestājusies sava veida atkarība no viņas. Mīnusiņš - nedaudz izcels sausos pleķīšus, tāpēc neiesaku pārforsēt ar uzklāšanu, citādi būs atgriezenisks efekts.
Interesanti, ka pēc uzklāšanas pirmās asociācijas ar efektu ir kā Viktoria`s Secret enģeļiem, jo viņu lūpas vienmēr ir tik mirdzošas, bet veselīgas, ka šķiet, ka nevienam citam tādas uz pasaules nevar būt. Tagad var, ja lieto šo lūpu krāsu.
avots
Catrice Pure Shimmer Highlighter izgaismotājs - 4.69 €
Tagad par vislieliskāko produktu no visas kolekcijas!
Ja es biju iepriekš sajūsmā par Essence Beauty Beats kolekcijas izgaismotāju, tad šis ir daudzreiz, daudzreiz labāks. Kāpēc? Pirmkārt, paskatieties uz to lielisko toni. Tas ir nedaudz brūnīgs, nedaudz ar rozīgu apakštoni, bet derēs jebkuram gaišam līdz vidēji iedgušam ādas tonim. Ortkārt, cik jauks ir tas raksts. Un, treškārt, ja jūs zinātu kā viņs uzvedās uz sejas..
Uzklājot jau pirmajā reizē es sapratu, ka šis ir manta, tāpēc jau laikam veikalos ir izpirkts lielākoties. Ar šo izgaismotāju, es nebaidos akcentēt uzacu kaulu, jo mani vienmēr satrauc, lai tik neizskatās pa baltu. 
Ikdienā es to klāju ar vidēja lieluma otiņu, kas ir mazāka par vaigu sārtuma otu, un uzklāju to C burta formā sākot no uzacs kaula, tālāk sekot jau uz vaigu kaula rajonu.
Goda vārds, ja jūs zināt cik lieliski, neuzkrītošu smalku un delikātu mirdzumu tas dod ādai, ir sajūta, ka āda mirdz no iekšienes. Smalkā mirdzuma pūderis ir lieliski lietojams arī vairākas reizes dienā. Jo vairāk liec jo labāk.
Šis izgaismotājs ir pievienojies mana ikdienas kosmētikas minimuma vienībai, kas palīdz no rītiem veidot sakārtotu kopskatu. Es domāju, ka ķeršu rokās veikalos vēl vienu, jo tas ir pat pārak labs priekš tādas summas. Interesanti, ka vairākos ārzemju blogos šis tika salīdzināts ar MAC izgaismotājiem.

Pēc tāda apskata, seko arī, kā jau ierasts, ikdienas skats uz seju ar visu šo kolekciju. Protams, pievienoju šo un to vēl klāt, bet lielākais akcents uz šo kolekciju.
neveiksmīgs lenķis, bet vismaz izgaismotās kaut nedaudz redzams
Kā jau minēju - tā lūpu krāsa ir kaut kas neticams. It kā nekāds sarežģīts tonis vai tekstūra,bet efektu dod vairāk nekā lielisku!

Seja
Catrice Nude Illusion tonālais krēms (010 Nude Ivory)
Artdeco Camouflage korektors (nr. 6)
Catrice Prime and Fine pūderis 
The Balm Bahama Mama bronzeris
Catrice LE Nude Purism Pure Shimmer Highlither izgaismotājs

Acis
Artdeco acu ēnu bāze
Catrice LE Nude Purism Nude Eye Colour Quattro acu ēnu palete
Artdeco Volume Supreme skropstu tuša

Lūpas
Catrice LE Nude Purism Gentle Lip Colour lūpu krāsa

____________________________
Kolekcija nopērkama tikai veikalos Drogas
Cenas - 2.69 (nagu lakas) un 4.69 (acu ēnas, izgaismotājs un lūpu krāsa)


&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Catrice oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

20 comments:

  1. Tieši vakar paspēju noķert to izgaismotāju! Es skatos galvenokārt, lai nav spīguļi, pat ja produkts neizskatās tāds( kā bija Avon izgaismotājam, fuj vnk). Uz sejas vēl neesmu mēģinājusi, bet gan jau patiks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tam Essence bija tādi nedaudz izteiksti spīguļi, lai gan uz sejas tā neizskatījās. Šis man patīk, jo ir smalki presēts un liegi akcentē seju :)

      Dzēst
  2. Kurās Drogās var nopirkt jauno kolekciju?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es esmu redzējusi jau vairākās centra Drogās - Galerija Centrs, Origo, Domina. Es domāju, ka ir vēl vairākās vietās noteikti :)

      Dzēst
  3. Vakar tieši skatījos uz tām lūpukrāsām, bet tā arī nenopirku. Būs jāiet atkal! Dikti skaisti izskaties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kad viņu veikalā skatījos mani arī kaut kā neuzrunāja, jo toņi liekas nekādi, bet domas mainīju brīdī kad pamēģināju uz lūpām. :)
      Paldies!

      Dzēst
  4. Ieintriģēji ar to izgaismotāju ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir tiešām labs, bet mīnuss, nu jā, tas iepakojums kaut kā, bet to var pieciest vēl :)

      Dzēst
  5. Kolekcija kopumā šķiet ļoti forša - iepatikās visi Tevis atrādītie produkti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kolekcija liekas tādi interesanta, ja skatās, ka pēdējās bija nu tāda, nekāda, manā skatījumā, tad ši patīkami pārsteidza ar pārmaiņām :)

      Dzēst
  6. Ļoti skaisti viss , protams. Bet izturības ziņā catrice.. Nu ir pašvaki. Pa dienu vēl to izgaismotāju divdesmittrīsreizes būs jāpārklāj, lai varētu to, kaut nedaudz redzēt. Vismaz mana dzīves pieredze nav bijusi tā labākā ar catrice izgaismotāju. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu domā par šo konkrēto vai kādu citu? Jā, nu šis neturās visas 24 stundas, bet tā redzams kādas 5 stundas jau būs noteikti. Es jau šo izgaismotāju mīlu par to, ka viņš dod neuzkrītošu, tādu veselīgu mirdzumu, nevis bum, man ir izgaismotājs uz vaigiem. Domāju vēlāk augs tās prasības pret izgaismotāju, tad izvēlēšos The Balm slaveno, bet kā iesācējai, man patīk šis ļoti :)

      Dzēst
  7. Ļoti gribu iegādāties vienu no acu ēnu paletēm, bet vēl nēesmu izlēmusi kuru. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā otra palete arī ir skaista, veikalā strādājot viena meitene lika. Pigments likās ok, bet viņa dod tādu stipri gaišāku efektu, tādu vairāk pastelīgu. Tā kā man tāds acu grims, ne īsti iet pie sirds, tad priecājos, ka šī palete ir pilnīgi pretēji darbojas. :)

      Dzēst
  8. Patīk, ka Tavā blogā arī var redzēt kā kosmētika izskataās uzklāta un kā izskatās ar acu toni vai matiem :)

    AtbildētDzēst
  9. Es tieši pirms pāris dienām iegādājos šīs ēnas, un tikai tagad atradu Tavu atsauksmi. Mans viedoklis - identisks! :) Man patīk arī iepakojums, jo nav tāds plāns un "plastmasīgs", kā varētu sagaidīt no tik lētas preces. Gribētos, lai ēnām ir ilgāka noturība, tādēļ jau arī jautāju par to bāzi ēnām.
    Izgaismotāju noteikti pamēģināšu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šīs ēnas lieliski turējās ar Artdeco bāzi :) Izgaismotājs ir lielisks! Ja kaut kur vēl to atrodi, ķer ciet ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan