Mēneša atskaite - aprīlis

01.05.15

Nebūšu oriģināla sakot, ka aprīlis paskrēja vēja spārniem, bet man patīk, jo mēs galu galā tuvojamies saulainajam gada periodam, kad biezās un siltās drēbes var mest pie malas un arī smagnējos toņus kosmētikā likt tā nedaudz tālāk un dot ceļu gaisīgajam un pavasarīgajam. Aprīļa mēnesī jau iesāku stāstīt par daudz interesantām lietām un vairākas no tām ir kļuvušas par favorītiem, paspētas izlietoties un jau būt ierindā atpakaļ. Lūk tāda man tā kosmētikas ceļošanas dzīvē.
Kā jau ierasts sākšu ar iemīļotajiem favorītiem aprīļa mēnesī:
  • Garnier Pure Active micelārais ūdens - jā, šis lieliskākais micelārais ūdens, ko esmu lietojusi kopš man atklājās atopiskais dermatīts pirms vairāk jau kā gada. Tas noņem lieliski kosmētiku, nekairina acis un ilgstoši lietojot tas neveido niezi vai izsitumus. Attēlā pavisam jauna, tikko pirktā pudele.
  • Catrice Prime and Fine Matifying pūderis - lietoju kā nostiprinošo pūderi un ak, mans, kombinācijā ar artdeco kabuki otiņu šis rada neaizmirstamu tandēmu. Lieliski matē, bet nerada kūkas efektu sejai un to var lietot arī vairākkārtīgi, jo tas ir viegls un transparents uz ādas.
  • Barbara Hoffmann ziepes otiņām/sūklīšiem - lietoju visu mēnesi un pat paspēju izlietot. Manam Beauty Blender sūklim šim ir kā sirdsāķītis bez kura nu nekādi nevar. Un, tas melisas aromāts man liek šīs ziepes mīlēt un mīlēt vēl vairāk.
  • Kiehl`s Cranberry lūpu balzams - pirms tam jau rakstīju savu prieku par šo atklājumu. Lietoju visu mēnesi, katru dienu, no rītiem un vakaros. Tik ļoti pierasts pie patīkamās sajūtas un efekta, ka negribās neko citu vairs.
Ar mūzikas favorītiem dalos tiešām maz, jo es klausos visa veida mūziku, tāpēc man nav specifisku favorītu, bet pēdējā laikā burtiski katru dienu sanāk klausīties tieši šo dziesmu,  kas ir gandrīz kā himna un perfekti atspoguļo manas pēdējā laikā piedzīvotās emocijas.

Skatoties savā miskastes kastītē, biju pārsteigta par to cik daudz no sejas kopšanas līdzekliem esmu izlietojusi viena mēneša laikā. Laikam tiešām jāuzsit sev plecu, jo tas pat priekš manis ir daudz.
  •  Garnier Pure Active micelārais ūdens - aprīļa mēneša atskaitē tas ieņem vietu visās pozīcijās, tāpēc, ka ir tik labs. Šī pudele ir vērta 7.25 €, jo man ar savām jūtīgajām acīm pagaidām neviens cits micelārais nav tik ļoti paticis. 
  • Garnier micelārais ūdens - sākumā dievināju, bet kad alerģija nepārgāja un tikai saasinājās sapratu, ka pie vainas šis un tāpēc lietoju un fanoju par viņa brāli (skatīties augstāk). 
  • Mossa krēmputas ar balto jāņogu - man ar viņām līdz galam neizveidojās konkrēts viedoklis. Jā, periodiem man viņas patika, lietot no rītiem, lai seju pamodinātu utt., bet citā ziņā nē. Nekas īpašs.
  • The Body Shop Nutriganics želeja-eļļa  - izlietoju, bet sapratu, ka man nepatīk biezā želejas tekstūra, un tagad esmu atradusi daudz labāku - Clarins Pure Melt Cleansing Gel, ko lietoju gandrīz jau visu mēnesi, jo TBS piebeidzu mēneša sākumā, un Clarins tiešām uzvar pagaidām šāda veida produktu kategorijā.
  • Mossa mitrinošais sejas krēms - lielisks krēms un man citu vairs nav ko teikt. Tas ir viegls, ātri absorbējas, jauki smaržo un labi mitrina sejas ādu. 
  • Physiogel A.I krēms atopiskai ādai (2x) - tie abi iepakojumi ir vienam un tam pašam krēmam, vienkārši nesen šiem krēmi tika mainīts iepakojums. Pagaidām pie tā neatgriezīšos, jo nāk vasaras sezona, bet vispār ziemā šis ir tik pats svarīgs kā adīts džemperis.
  • Lovea melnās ziepes - šo man vajag atkal manā dzīvē! Ak, cik tās ir labas! It īpaši vasaras sezonā patiks, jo tas attīra ādu tik labi, ka nav nepieciešami nekādi skrubji vai kas cits un ir tiešām tā, ka jūti, ka āda ir tīra. Tiesa, sausas ādas īpašniecēm varētu nepatikt, jo pēc attīrīšanas āda burtiski gurkst no tīrības. Vienīgais mīnuss - ja tā nesmērētu vannu un dušas kabīni, jo lietošana ir diezgan ķēpīga, ja nelieto vannas cimdu.
  • Lovea dušas želejas miniatūra - izlietoju, bet nebiju sajūsmā. Ceļojumiem un sporta zālei izmērs labs, bet pati želeja neuzrunāja.
  • L`Oreal Sublime Body balzams - ak, cik šis ir labs! Pagaidām man jaunu iepakojumu nevajag, jo nāk vasaras periods un gribu uz miesas kaut ko vieglāku, bet ziemā, tas pats princips kā ar Physiogel - tikpat vajadzīgs kā silts džemperis. Un, tas aromāts.. es laikam varētu peldēties tajā.
  • Nivea Angel Star antiperspirants - nelietoju vairs spreja antiperspirantus, jo kairina dikti paduses un maigā āda sāk niķoties..kapitāli. Bet, šis ir labs, jo aromāts ir diezgan neitrāls un aizsardzība arī ir laba.
  • Beverly Hills Perfect White Black zobu pasta - izlietoju burtiski šorīt, un jau pēc tās ilgojos, jo šī ir viena no nedaudzajām zobu pastām, kas tiešām dod kādu jēdzīgu efektu, tāpēc, ka redzu attēlos - zobi stipri gaišāki palikuši. Ja palaidāt garām info, tad šīs zobu pastas var nopirkt internetveikalā baltizobi.lv un Mikroshop veikaliņā Vagonu ielā.
  • Catrice EyeBrow Filler uzacu tuša - šo es vairs neskaitu cik iepakojumos esmu izlietojusi. Jautāsiet, kāpēc tik ātri man viņi tērējas? Jo es negaidu, kad tie būs absolūti tukši, bet kā tik tikko manāmi sāk nedaudz žūt un vairs tā nekrāso, tā vietā nāk jauns.
  • NYX HD konsīleris (yellow) - lietoju otro iepakojumu, bet teikšu godīgi, kopš sāku lietot Avon Luxe izgaismojošo konsīleri, tad šim vairs nepieskaros. Tas ir labs, pat ļoti, jo lieliska pamodina skatienu un labi turās, bet laikam nav nepavisam neaizvietojams.
  • Artdeco Volume Sensational skropstu tuša - šī jau ir jaunā iepakojumā, jo lai arī tai ir nenormāli liela otiņa, skropstām apjomu tā dod neizsakāmu. Mīnuss - kad sāk nedaudz žūt, tā briesmīgi ķepē un skropstas sāk izskatīties jau tik resni kā pirksti :D
  • Artdeco Skin Perfecting grima bāze - ir atnācis pavasaris, tāpēc ceļu laukā savus favorītus. Šo bāzi lietoju sev grimam visu laiku, jo tā ir viegla, diezgan mitrinoša, nedaudz matējoša, bet pats galvenais, tā nav absolūti silikonīga, jo to es neciešu grima bāzēs. Jauns iepakojums jau ierindā.
  • Revita EPS serums skropstu augšanai - metu laukā, jo vairākkārt mēģinu ar to sadraudzēties, bet uzklājot tas tik briesmīgi kož acīs, ka es vairs nevēlos ciest tās mokas. Lai arī pati nepirku, tas bija testa produkts, man liekas, ka cena ir pa aukstu priekš šī produkta, tāpēc, ka acis, tās ir tikai divas un tā graušana nav normāla.
  • Sally Hansen Mega Shine virskārta - kā sāku lietot savu Layla Briliant Due pilīti, tā metu šo laukā, jo tā nestāv pat tuvu Layla virskārtai, kas ir lieliska, lai gan aizmirsu to iekļaut savos favorītos. Mums bija ilga draudzība, bet laiks iet katrai savu ceļu.
  • Manhattan nagu lakas bāze - vienu reizi pamēģināju, nepatika, turēju, jo cerēju, ka iepatiksies, bet tas nenotika, tāpēc lido laukā.
  • Barbara Hoffmann ziepes otiņu mazgāšanai - jau lietoju otro iepakojumu un priecājos, ka par šīm man pastāstīja Laura
  • Artdeco Mineral pūdera ota - ilga bija mūsu draudzība. Daudz pārcietusi, un tāpēc jau sāk mati krist laukā. 
Vai man ir vienīgajai tā, ka man ir žēl mest laukā otas, vienagla cik tās ir spurainas un nesmukas jau?
Visa mēneša garumā, jaunumi ir tikai papildinājuši manu plauktiņu, tāpēc stāstīt un rādīt būs vēl daudz kā vairāk.
Aprīlī testēju ļoti daudz Catrice un Essence kosmētiku, un jau pēc brīža būs arī raksts par produktiem, kur apkopošu kas patīk un kas ne tik ļoti. Mossa BB krēms vēl testējas, jo nevēlos mētāties ar pārsteidzīgiem viedokļiem. Bio-Oil lietojas, bet emocijas dalītas. Clarins Pure Melt lietoju vienā lietošanā - lielisks produkts. Schwarztkoft prezentācija vēl aizvien atmiņā atsauc labi pavadītu laiku un daudz jaunumu. Esmu šo un to sākusi lietot, bet pagaidām viedoklis vēl tikai formulējas.Sen nebijis viesis - Kiehl`s - ir atgriezies blogā, tāpēc ar par to būs kāds interesants raksts, noteikti! Barbara Hoffmann produkti otu kopšanai lietojas ātri, tāpēc šoreiz bez ziepītēm, paķēru arī ekspress spreju otām priekš ātrās tīrīšanas. Protams, iegādājos vēl vienu lielo pudeli Garnier Pure Active micelāro ūdeni, jo bez tā nevaru nevienu vakaru. Un visbeidzot, no kaudzītes vēl Rival De Loop inovatīvā iepakojuma zaļās tējas sejas krēmi par kuriem raksts arī būs jau drīz.

Nedaudz off topic. Gribēju šodien aprīļa atskaiti publicēt agrāk, bet skrēju uz kino, tāpēc raksts top tikai tagad.
Biju skatīties un vērtēt romantisko filmu "Adelainas gadi".
Ja man jāsaka, ko domāju, tad teikšu, ka romatisko filmu cienītājiem, šī filma nepateiks neko jaunu. Manā skatījumā tā ir elementu savārstījums starp filmām Ziemas pasaka, Lūsija, Interstellar un Mārlijs un es. Protams, mīlestība, par ko gan citu var būt romantiska filma, tomēr tā ir vairāk mīlestība pret dzīvi un tās detalizāciju nevis cilvēku. Filma pastāsta, ka pirmās grumbiņas un sirmos matos ir jāsagaida ar smaidu sejā un jāmīl, ja blakus ir ĪSTAIS cilvēks, kurš mīl tevi bez jebkādiem nosacījumiem. Neizpaliek arī abstrakta zinātne un teorijas, sakritības un bieži uzdotais eksistencālais jautājums - kā būtu ja cilvēks dzīvotu ilgāk? Galvenā lomā retro Holivudas iemiesojums Serēna van der Vudsena, oi atvainojos, Bleika Laivlija, kas tēloja labi, bet visu filmu, man likās, ka tā ir dzīve vairākus gadus pēc Intrigantes uzņemšanas. Bet, vislabāk man patika fakts, ka no skaistas un akurātas vientuļās skaistules, satiekot savu mīlestību, viņa kļuva par sievieti, kas atļāvās nesāt pavirši ķemmētus matus (Serēnas stilā) un lauku stila drēbes ar sasmērētiem gumijniekiem. Nu, tā ir, ka satiec savu otro pusīti - palaidies. :D Ir grūti teikt, vai vērts skatīties, bet tādam romatiski noskaņotam vakaram kāpēc gan nē.

6 komentāri:

  1. Oho, ātri gan tev micelārie lietojas! Interesanti, ka ir tik atšķirīgas atsauksmes par šiem abiem, jo, cik ātrumā papētīju sastāvu, likās teju identisks... Es šobrīd lietoju Trakajās dienās pirkto Byphasse micelāro, dievinu. Pēc tam gribu pamēģināt vai nu jauno zaļo Loreal vai šo te Garnier :)
    Par Physiogel piekrītu, tas ir lielisks ziemas periodā. Diemžēl nepaspēju izlietot, tagad jau par treknu liekas.. būs uz rokām jāsmērē :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī tas ir pārsteigums, jo pētot viņu sastāvu Pure Active vēl iekšā ir alkohola denāts, kas noteikti varētu cīm nepatikt, bet es domāju, ka šeit vairāk ir tā vielu koncentrāciju atšķrība, kas nekur netiek minēta. Man jaunais L`Oreal salīdzinot ar šo zaļo nelikās tik labs, jo kosmētiku nespēja tik labi noņemt kā tam vajadzētu būt. :)

      Dzēst
  2. Sakārdināji ar zilo Garnier micerālo ūdeni, bet man bailīgi to ņemt pēc rozā, kurš manai ādai galīgi nepatika.
    Sublime krēmupagaidām nepirkšu un jau ieliku vēlmju sarakstā, jo man vēl krājumos 3 krēmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nevar kaut kā atliec paraudziņu veikalā. Jābūt taču kaut ku testeriem. Es noteikti iesaku pamēģināt, jo rozā man arī ļoti nepatika pēc ilgstošas lietošanas. :)

      Dzēst
  3. Man arī ir žēl mest ārā otas! Parasti atdodu mammai, jo viņai darbā noder, jo nu tiešām rokas neceļas nest uz miskasti.. :)
    ļoti gribu redzēt to Adaline, sižets liekas tik aizraujošs un man gribas zināt kā tiks izskaidrota visa tā nenovecošana.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, tomēr ne es viena tāda :D Otas, tās ir kā draudzenes ar kuru pārāk daudz laika pavadi ikdienā kopā, un mest laukā neliekas loģiski. :(

      Interesanta filma. Ja tev patīk romantikais žanrs var skatīties :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan