Lush svaigās maskas gatavošanas pasākums

14.05.15

Vakar biju tādā interesantā pasākumā ciemos pie Lush, kur bez viņu produkcijas izrādīšanas, un iepazīstināšanas ar divām vēl interesantām iekārtām, bija iespējams izgatavot pašam ar savām rokām Lush svaigo masku Katastrofa.
Paralēli smaržīgajiem un interesantajiem labumiem no Lush, mūs iepazīstināja ar Vitamax blenderi, ko es jau ar mājiniekiem norunājām, pirksim obligāti, lai mestu laukā savējo grabekli :D Smūtiji, zupas, saldējumi un viss cits ar vienu blenderi ir kaut kas lielisks, it īpaši, ja pat neasie asmeņi spēj pāršķelt kivi sēkliņu uz pusēm. Gluži kā ar samuraja zobenu!
Hurom sulas spiede pārsteidza ar savu klusumu, jo man ir sajūta, ka es ikdienā runāju skaļāk nekā tā sulas spiede, bet tā ir laba manta. Sulas spiedes cienītājiem, kas rūpējas par sava gara uzturēšanu, patiks arī fakts, ka sulas spiede no augļa izspiež laukā tik tiešām visu un nekas netiek izšķērdēts. Pietiem, augļu biezumi ir vēl daudz kur citur lietojami, arī kosmētikā.
Noteikti iesaku paskatīties šīs abas ierīces, jo tas ir labs naudas ieguldījums.
Atgriežoties pie Lush lietām, bija interesanti paskatīties arī jaunumus, kas kopš oktobra ir nākuši klāt, kad pēdējo reizi ciemojos pie Lush pasākumā.
Interesants bija mans atklājums, ka masāžas eļļām pa virsu var bērt talkveidīgu pulveri, lai noņemtu taukainību, bet āda paliktu pabarota un samtaina. Nepateikšu uz sitienu, kuru konkrēti man zieķēja uz rokas, bet pieļauju domu, ka tā bija From Dusk Til ` Down. Un ja tā, tad tas aromāts bija tik fantastisks cik vien iespējams, jo vakara garumā, aromāts patīkami uzsila un veidoja pieklusinātu vakara aromātu.
Bez visiem lieliskajiem labumiem un jaukumiem, lielais notikums - maskas taisīšana. Iesaistoties, protams, es ruksītis, noķēpājos ar talku un visu pārējo, bet nekas traks, man bija prieks iesaistīties un izgatavot savu mīļāko sejas masku ar pašas rokām.
Liekas, ka tas ir viegli maisīt visu kopā, bet tā nav. Šādam darbam, labi noderēja manas prasmes smilšu mīklas mīcīšanā, kur spēks ir jāpieliek ne pa jokam, ja vēlās iegūt viendabīgu un elastīgu masu.


Kopīgiem spēkiem maska bija gatava, un šo masku ar labajām enerģijām un prieku nesu arī mājās. Pagaidām vēl neesmu lietojusi, bet visu vakaru to smaržoju, jo interesanti, ka šis aromāts ir tik vienkāršs cik vien iespējams, bet atmiņā paliekošs, jo es to nebiju smaržojusi un lietojusi pusotru gadu, bet pasmaržojot pamodās nostaļģija par labajiem laikiem, kad šī maska man tiešām izglāba seju.
Ja arī jums interesē šāda veida maskas taisīšana kompānijā kādam interesantam vakaram, tad Lush meitenes apgalvoja, ka tāda iespēja noteikti būs, tikai droši vien jau konkrētāku informāciju būs jānoskaidro Lush veikalos.

&z



*Polhem PR publicitātes foto

5 komentāri:

  1. Lasīju gan, ka sakarā ar Galactico Kolosale visas šīs dienas būs masku pagatavošanas iekš Lush.
    Vai šis pasākums arī nebija sakarā ar to?
    Vienīgi te izskatās, ka bija uzaicinātas bloggeres kā pirmās izmēģinātājas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Divas svaigo masku darbnīcas notika jau pirms šī blogeru pasākuma! :) Vienu no tām es apmeklēju un padalījos ar iespaidiem savā blogā. Bet jā, man teica, ka šīs darbnīcas tiks rīkotas arī turpmāk, pagaidām viņiem tas tāds mini eksperimentiņš! :)

      Dzēst
    2. Nē, šis pasākums nebija saistīts ar Kolosale, tas bija tā vairāk neatkarīgi, bet pieļauju domu kā saka Anna Marija, ka tas ir sava veida eksperiments, lai lūkotos vai interese un tādas lietas ;)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Gāja interesanti, jo iepriekš nebija taisīti tādi pasākumi, kur pats vari šiveŗeties un rosīties, bet šīs bija patīkamas pārmaiņas ierastajam! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan