Krēms, kurš iemācija lietot SPF - Iwostin Capillin dienas krēms

04.05.15

Es teiktu, ka man ir kuperoza āda, bet pagaidām, par laimi, tas ir tik primitīvā stadijā, ka spēju kaut kā pirmos simptonus maskēt. Pie tam, es nespēju lietot krēmus ar SPF, bet šis bija viens no nedaudzajiem, kas lika mainīt manas domas.
Samazina kairinājumu un apsārtumu ap paplašinātajiem asinsvadiem. Aizsargā pret kaitīgu apkārtējās vides faktoru ietekmi (piem., UV (10) starojums, sals vai vējš).
Iwostin CAPILLIN aktīvās sastāvdaļas:

  • Esculoside™ - satur no zirgkastaņas mizas iegūtu eskulīnu, kas stiprina kapilāru sieniņu tonusu. Rediģē radušās iekaisuma pazīmes (piem., apsārtumu un tūsku). Mazina apsārtumu un kairinājumu.
  • Neutrazen™ - samazina paplašināto ādas kapilāru skaitu un apmēru, kā arī ādas apsārtumu un tūsku.
  • Trokserutīns – samazina kapilāru palielināto caurlaidību un trauslumu, kā arī uzlabo asinsriti un novērš kapilāru tīkla plīsumu.
  • C vitamīns – pastiprina Esculoside™ darbību.
Iwostin CAPILLIN dienas krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem SPF 20 ir krēms, kas palīdzēs kaut nedaudz cīnīties ar pavasara saasinājumu, kas notiek kuperozas ādas īpašniekiem. Mani saplaisājušie kapilāri lielākoties ir ap degunu un izteiktāk to pamanīju vien šogad, kad pēc ziemas sala, pamanīju plīsumus ap nāsīm. Pietam, mani vaigi ļoti sārtojas, kas liecina, ka nākotnē man ir visas potencionālās iespējas agri vai vēlu piebiedroties sārtvaidzīšu bariņā, kas nemaz tik jauki kā liekas.
Tā apziņa, protams, mani iedzina nedaudz stūrī, jo nebiju domājusi, ka tik ātri mantošu šo nejaukumu ar ko mamma cīnās. 

Krēms ir viegli zaļā krāsā un uz ādas klājas gluži kā nedaudz tonēta kosmētiskā bāze, bet uzklājot uz sejas, šis zaļais pigments neitralizējas un zem kosmētikas nav manāms, kā mēdz būt ar citām bāzēm. Man jāsaka, ka pats krēms pēc tekstūras ir diezgan biezs un tas varētu bojāt visas ekspektācijas, bet līdz ko krēms ir uz sejas, tad ātri vien absorbējas un nav jūtams absolūti. Šis bija viens no iemesliem kāpēc es sāku saprast, ka man vajag lietot ikdienā SPF, kaut sākt ar 20, jo šis krēms uz sejas nav smagnējs un izsitumi arī nerodās, pat lietojot vairākas nedēļas no vietas.
Mīnuss noteikti ir aromāts, ka varētu nepatikt, jo tas nedaudz smaržo pēc zaļajām aļģēm un tas aromāts man neliekas diži pievilcīgs.
Pie aromāta, protams, pierod, jo šobrīd jau galvenais - vai ir kāds efekts?
Asinsvadi nepazudīs un sarkanums no vaigiem tāpat vien nepazudīs, bet vieglāk ir. Seja ir aizsargāta, asinsvadu sieniņas, kaut nedaudz, bet tomēr, tiek stiprinātās un ikdienas vajdzībām man tas der labi.
Tūbiņā ir 40 ml un tie pietiek kārtīgi diviem mēnešiem, ja lieto katru dienu, un ar to pietiek kursveida ārsteišanai, jo viscaurgadu nav jēgas ārstēt kuperozu ādu, tas ir jādara saasinājumu laikā - pavasarī un rudenī.

Ja es nebūtu pamēģinājusi šo krēmu, tad nebūtu sapratusi to, cik svarīgi tomēr ir lietot SPF un, ka sajūtas nav tik smagnējas kā mēdz būt ar SPF 15 jau; ir svarīgi atrast īsto krēmu. Domāju, ka pie Iwostin es noteikti atgriezīšos saules sezonas laikā, lai atrastu kādu ikdienas krēmu ar labu SPF.

_________________________________________________________________________________
  • Cena - ~ 16 €
  • Nopērkams - aptiekās
&z



* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. no šīs firmas vēl nav sanācis neko pamēģināt, bet SPF es pērku korejiešu ražojumus. nācija, kas ir apsēsta ar ādas kopšanu, taisa lieliskus krēmus :) ikdienā staigāju ar SPF 35, jāsaka, viegls un nejūtams losjona/pieniņa biezuma krēms. tas ir tas, kas mainīja manu attieksmi pret SPF krēmiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nebūtu jāsūta no interneta plašumiem, noteikti iegādātos korejiešu ražojuma SPF, tie viņiem tak zelta vērtē :)

      Dzēst
    2. kaut kas iepērkams asiko.lv :) es tur šad tad ko interesantu paņemu, kad pārāk skopums nespiež (ja salīdzina cenas ar interneta plašumiem)

      Dzēst
    3. O, paldies! Nezināju, ka ir tāda adrese. :) Vismaz piegāde nav ilga!

      Dzēst
  2. Man bija ziemas krēms, ļoti patika.
    Arī temālais ūdens ir lietots, bet nebija labs pulverizators. Spf man ir obligāti!
    Tagad lietoju vienu mazu tūbiņu no multiluksa tieši sejai, jūtīgām vietām- ar spf 50, arī nav ne smags ne traucējošs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, bet cik tas SPF 50 Multilukss veikala krēmos ir patiess, lai gan... var jau būt :) Paldies, zināšu!

      Dzēst
    2. Itkā ķīmiķi vispār saka, ka nav īsti izpētīts vai virs SPF30 kkas vispār arī strādā! Es īstenībā ļoti daudzos itkā "aizsargkrēmos" nemaz to gaismu/starus atstarojošo vielu sastāvā tā arī nespēju sameklēt. :( kas īstenībā apbēdina.

      Dzēst
    3. Tas gan liekas ļoti interesanti, ka krēms ar SPF ir bez SPF :D aizmirsa pievienot laikam :)

      Dzēst
  3. Hmm...man ar situācija jocīga. Mums ir saules aizsargkrēms ar 50spf+.Un nu visa ģimene esam saulē pārdeguši. Aptiekā teica ka nemākam lietot krēmu. Ja ir rakstīts 50spf tad tam arì ir jābūt 50spf bez kādiem varuantiem. Pretējā gadijumā patērētājs tiek apzināti maldināts un tas ir bīstami.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ārprāts, man tik ļoti žēl, ka jūsu ģimenei tā nepaveicās. Interesanti, ka tād var neprast lietot krēmu? To ir jāsmērē un uz ādas un atkārtoti jālieto pēc peldēm. Protams, ja tur ir norādīts, ka ir SPF 50, tur bez šaubām tā jābūt.
      No savas pieredzes varu ieteikt iegādāties pašmāju Dzintars Jūrmalu, Vichy un Biotherm ražo ļoti labu aizsargkrēmus. Man no tiem nav bijušas nekādas problēmas ar apdegšanu!

      Lai viss izdodas! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan