Jaunums: The Body Shop Virgin Mojito ķermeņa kopšanas līnija

22.05.15

Man garšo mohito. Tik ļoti, ka vēlos peldēties tajā kaut katru saulainu vasaras dienu (jo lietainās dienās jāsēž mājās, haha). Saberztas svaigi plūktās piparmērtas un sulīgs skābenais laims ar ledu un pārējām sastāvdaļām liek tā veldzēties.. ah. Atgriežoties tomēr realitātē, kamēr vasaras vēl nav un nav lustes gatavot mohito dzērienus, mazs prieciņš dušas priekiem. Jaunā Virgin Mojito sērija ir perfekts skābuma, dabīguma un svaiguma apvienojums.
Ražotājs
Šai līnijai esam izveidojuši smaržu, ko nevar sajaukt ne ar vienu citu. Spirgtas piparmētras un svaigi spiesta laima sulīgums – uzmundrinoša, veldzējoša, dzirkstoša smarža. Šī ķermeņa kokteiļa spirgto aromātu perfekti papildina svaigas un atvēsinošas tekstūras. Šī līnija piešķirs vasaras karstajām dienām ledus aukstu svaigumu un mundrumu, ko āda jutīs vēl ilgi pēc svelmainas vasaras dienas saulrieta.
Visai kolekcijai ir vienotais aromāts, tomēr katram no produktiem galvenās notis nedaudz atšķirās. Vienā izteiktāks ir laims, citā piparmērta. Uzreiz teikšu to, ka šī kolekcija noteikti nepatiks tiem, kam nepatīk piparmērtas vai laima aromāts.
Visbiežāk TBS aromāti ir tādi ķīmiski un uzkrītoši, bet šai kolekcijai ir raksturīgs tas dabīgs, jo saberztas piparmērtas, kas augušas dārzā tieši tā arī smaržo. Laima aromāts, iespējams, ir izteiksmīgāks nekā sadzīvē, tomēr šajā kombinācijā ar perfektu devu svaiguma un skābuma, tas netraucē.
Maigs želejveida skrubis ar laimu un piparmētrām no Karību salām (17.20 €)
Noņem atmirušās ādas šūnas un sagatavo ādu krēma uzklāšanai. Abrazīvā sastāvdaļa – jojoba lodītes. Divas, trīs reizes nedēļā iemasē mitrā ķermeņa ādā, noskalo.

Skrubja aromāts ir ļoti svaigs, tomēr tajā vairāk dominē laima aromāts, lai gan var just arī spēcīgu piparmērtas klātbūtni. No visiem produktiem tieši šis aromāts patīk visvairāk, jo ir nedaudz saldens, bet viegls un svaigs. Dominē laims ar tādu kā cukura saldumiņu.
Pēc izskata skrubis liekas raupjāks nekā patiesībā ir. Tam ir viegla želejveidīga tekstūra, kas ērti ļauj uzklāt vienmērīgi produktu uz ādas. Tas viegli attīra ādu no atmirušajām šūnām, tomēr ja vēlas raupjākas sajūtas, tad ieteikšu šo lietot kopā ar dušas cimdiņu, kam ir tāds viegli raupjš materiāls.

Ķermeņa smaržūdens (22.50 €)
Jauns, inovatīvs smaržu formāts - aromātisks kokteilis ķermenim, ko gribēsies atkārtot vēl un vēl. Viss ir vienkārši - šis smaržūdens ķermenim dāsni uzklājams ādai pēc dušas. Tas palīdz just svaigumu katru dienu, visu vasaru. 
Virsnots: laims, vidusnots: piparmētras, bāzes nots: kokosriekstu ūdens.

Smaržūdens aromāts man nedaudz neiet pie sirds, jo smaržo kā alkoholiskais mohito. Tam ir jūtama vairāk piparmērta, tomēr kaut kur atblāzma no laima arī pavīd. Dominē piparmētras svaigums. Lietošanas princips ir līdzīgs kā vīriešiem odekolona lietošana pēc skūšanās. Iekājam rokām un vigli "iepliķējam" ādā. Es viņu lietoju vairāk kā atsvaidzinošo līdzekli, bet domāju, ka pārliešu to spreja pudelē , lai siltākā laikā var nesāt līdzī kā atsvaidzinātāju.

Ķermeņa sorbets (15 €)
Īpaši viegla, inovatīva tekstūra. Ātri iesūcas ādā un nodrošina ķermeņa mitrināšanu līdz 24 stundām. Satur laimu un piparmētras no Karību salām, Godīgas Tirdzniecības medu, sezama sēklu eļļu un nomierinošo alveju.

Sorbetam ir rakstutīgs nedaudz skābens un piezemēts piparmērtas aromāts, lai gan tā liegi, burtiski nedaudz, var sajust arī laimu. Ja skrubim ir tāds saldens un cukurots aromāts, tad šis smaržo kā plūktas piparmērtas.
Sorbets ir ļoti vieglas, bet interesantas tekstūras. Ir sajūta, ka sastāvā būtu mazi ūdens kristāli, kas mirdz, bet kad saskaras ar ādu pazūd un sasūcas. Manuprāt, šis būs lielisks sabiedroties vasaras dušām, lai āda nedehidrējas un ir tonusā, bet netiek noslogota. Pēc uzklāšanas man nedaudz traucē tā mitruma sajūta ap locītavām uz rokām un kājām ,bet nesaprotu kāpēc tā. Iespējams, ka pa daudz esmu uzlikusi. Šim patēriņš noteikti ir lielāks nekā sviestam, bet tas skābenais un burvīgais aromāts kompensē raizes par ātru izlietošanu. 

Ķermeņa sviestkrēms (18.80 €)
Intensīvi mitrinošs vieglas konsistences ķermeņa sviestkrēms ar laimu un piparmētrām no Karību salām. Satur Godīgas Tirdzniecības sojas pupiņu un sezama sēklu eļļu, šī un kakao sviestu.

Ķermeņa sviestkrēmam aromāts ir ļoti līdzīgs skrubja aromātam, tāpēc tām, kurām dikti patīk saldenāki aromāti, iesaku pasmaržot šo. Izteikti jūtams cukurotais laims un klāt jau ierastās piparmērtas. Laims un piparmērtas + cukurs ir vienādās proporcijās.
Sviests, kas patiesībā nav nemaz sviests. Tas ir ļoti biezas konsistences, bet līdz ko nonāk saskarsmē ar uzsilušo ādu (tikko pēc dušas), tad sviests izkūst un ļauj vienmērīgi uzklāt pa visu ķermeni. Jāsaka, ka ar to vajag dozēt, lai nav pa daudz, tad gan būs tāda stipri trekna sajūta, bet visādi citādi, sviests uz ādas uzvedas vairāk kā balzams. Piebildīšu vien to, ka es domāju šo nemaz nemēģināt, jo likās, ka sviesti man ir pa treknu, bet nē, šis ir kaut kas vienreizējs. Pamēģināju un sapratu, ka šis ir pats mīļākais sērijas produkts. Nekādas taukainas vai smagas sajūtas,  tāpēc paredzēts jebkuram ādas tipam.
Lietojot šo pēc skrubja āda vienkārši smaržo fantastiski. Vannas istaba arī, jo aromāts tik ļoti liek uzmundrināt garu, ka man kā stresainai studentei gala darbus rakstot, šī sērija ļauj nedaudz relaksēties, vai tieši otrādi – pamodināt sevi un sagatavoties naksnīgajai rakstīšanai.


Bez šiem svaigajiem un spirdzinošajiem jaunumiem, pirms vairākiem mēnešiem iegādājos šo "kompotu" vēl uz TBS lielajām atlaidēm. Tiesa, aveņu gardais skrubis un skābenais citrona losjons vairs nav pieejami.
Šis gardums, kuram perfekti piestāv apzīmējums "zapte" ir tik gards un labs cik iedomājams. Tas ir viegls, tomēr savu darbu veic izcili. Izskata dēļ tērējas ātrāk nekā vajadzētu, bet vispār ir diezgan ekonomisks. Aromāts diezgan ātri pagaist, lai gan gribētos, lai tas uzkavējas nedaudz ilgāk. Tik gards aromāts liek atgriezties bērnības mājās, kur zaptes vārīšana bija lieli svētki!
Saldā citrona uzputotais losjons ir viegli atspirdzinošs un arī svaigs, tomēr aromāts nav tik patīkams kā jaunajai Virgin Mojito sērijai. Liekas, ka šis ir daudz ķīmiskāks aromāts un ir sajūta, ka nedaudz atgādina Spodras aromātu.

Savukārt Sacuma mandarīna sorbets pēc tekstūras ir tāds pats kā mohito variants. Lasīju, ka daudzām nepatīk Sacumas aromāts, bet man tas liekas ļoti patīkams. Nemīlu saldos aromātus, bet ne arī skābos vai svaigos, tāpēc šis man liekas labs universālis.

Atgriežoties pie Virgin Mojito sērijas.
Jāsaka, ka šī kolekcija mani ir ļoti iepriecinājusi, jo aromāts ir ļoti patīkams, tekstūras ir vieglas un ātri absorbējas. Es domāju, ka šīs sērijas sorbets patiks arī pretējā dzimuma pārstāvjiem, kas dievina citrusa augļus kopjošajos produktos.
Noteikti iesaku aiziet un pasmaržot šo kolekciju, jo, diemžēl, tā ir limitētā daudzumā pieejama un tas cik ilgi tā būs veikalos, ir tikai atkarīgs no jums.

_________________________________________
Vairāk informācija - The Body Shop FB lapa/ mājas lapa


&z

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no The Body Shop oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Produkti ļoti forśi, jo īpaši vasarai - kad nu viņa sadomās atnākt :) Par to aveņu skrubi man bišku žēl, jo tā arī nepaguvu iegādāties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man paveicās, ka atlika to aveņu skrubi, tāpēc to arī paspēju noķert, bet vispār - to ļoti, ļoti ātri izpirka :(
      Cerams, ka tā vsara atbāks, jo prasās jau tas siltums kaut kā, lai gan ziema jau diži auksta nebija :)

      Dzēst
  2. Mohito sērija tiešām forši smaržo, ideālais aromāts karstām vasaras dienām. Bet man ir tādi ķermeņa kopšanas produktu krājumi, ka nepirku

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, nemaz nerunā! Man rindā stāv vēl citi produkti un visis tik lieliski smaržo, ka nespēju izlemt kuru lieto un kuru nolikt maliņā :)

      Dzēst
  3. Nopirku sorbetu vasarai, pagājušajā gadā lietoju mango sorbetu, ielikts ledusskapī tas ir dievīgs. :) skrubi dabūju no mammas, smarža ir forša, arī ļoti svaiga un, manuprāt, īsti neraksturīga TBS. ;) aveņu skrubi vēl šodien lietoju, produkts ir lielisks, citronu ceru sagaidīt vasarā, man tas aromāts patika, bet sacuma un moringa ir tie TBS aromāti, ko nepanesu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam sacuma un moringa ir tik specifiski, ka tiešām ne visiem deguniem, bet jāsaka paldies par aveņu zapti, jo to jau ieteici un saslavēji tieši Tu ;)

      Dzēst
  4. Moringa aromāts man arī nepatīk. Bet ļoti žēl, ka aveņu skrubi tā arī nepaspēju pamēģināt. :( Ar steigu skrienu iepirkt Virgin mojito sēriju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka nepies ilgs laiks un aveņu skrubi izlaidīs kādā jaunā kolekcijā, jo tas bija populārs it visur! ;) Varbūt noņēma, joo vēlējās uzlabot un citas lietas pielikt klāt, tāpēc, ka kosmētikas joma neguļ un visu laiku ir nepieciešami kādi atjaunojumi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan