Jaunība krēma tūbiņās? Mamma testē Kiehl`s un L`Oreal

10.05.15

 Šodien, Māmiņas dienas svētku iedvesmota, nolēmu, ka par godu šiem svētkiem, nedaudz pastāstīšu par manas mammas pēdējā laikā lietotajiem anti-aging līdzekļiem. Raksta galvenais varonis noteikti ir Kiehl`s acu krēms, ko mamma mīļi dēvē par mazulīti, bet nedaudz zemāk pastāstīs vēl par citiem jaunumiem, ko pēdējā laikā testēja.
Mamma regulāri testē dažādus jaunumus, kas paredzētu kategorijai 40+ un mēs bieži runājām par šādiem un tādiem atklājumiem, bet rakstos tas nonāk maz, tāpēc šoreiz, kad redzu, cik viņa ir sajūsmināta par jaunatklāto Kieh`ls acu krēmu nodomāju padalīties arī ar to šeit, un pie reizes arī pastāstīt par jaunāko L`Oreal kolekciju - Revitalift Filler Renew.

Kiehl`s Super Multi-Corrective Eye Opening Serum acu krēms/ serums (44 €)
Paceļ, izlīdzina, nogludina, mitrina un atjauno, lai iegūtu kādreiz esošo acs elastīgumu
Pēc četru dienu lietošanas, āda ap acīm izskatās redzami stingrāka, pacelta, un ādas tekstūru ir vairāk gluda un vienmērīga
Pēc četru nedēļu lietošanas 95% sieviešu uzrādīja, ka acis ir būtiski atvērtākas
Parabēnu-free, minerāleļļu-free, smaržu-free, krāsvielu-free, un piemērota jutīgām acīm.
M: "Mans mazulītis? Oi, tas ir labs. Es esmu sajūsmā par viņu. Ir vērts maksāt par viņu to naudu. Pagājušas ir trīs vai četras nedēļas kopš lietoju un efektu var redzēt. Man acis vairs nav kā "papīrs". Pieskaroties āda vairs "nebraukā kā tādas faltes". Iepriekš, kur Tu man devi krēmus tādos trauciņos [paraudziņi], tie man nedeva tādu efektu. Acu āda vairs nav tāda, ka var stumdīt uz labo un kreiso pusi, uz labo un kreiso, jo tagad pēc Kiehl`s lietošanas āda tāda atsperīga liekas, elastīga un pildīta. Dod to plumpingu. Āda liekas kā piepildīta ar mitrumu. Kiehl`s ir Kiehl`s. Tas ir mans grumbu slepkava. Ikdienā viņu tā arī saucu - grumbu slepkava. (smejas)"

Ar mammu nospriedām, ka šim acu krēmām lieliski atbilst frazeoloģisms - mazs cinīts, gāž lielu vezumu.

L`Oreal Revitalift Filler serums ar hialuronskābi* jeb "gigantiskā šprice" (17.49 €)
Piešķir vaigiem apjomu, samazina grumbas, sejas izskatās jaunāka. Rezultāti: pēc 4 stundām: āda ir intensīvi mitrināta, tā jūtas tonizētāka, elastīgāka, un tvirtāka. Pēc 4 nedēļām: grumbas ir mazinājušās zem acīm, uz pieres, un virs augšlūpas. āda izskatās atguvusi apjomu un šķiet elastīgāka.
M: "Es domāju, ka L`oreal šprice  [formas dēļ] vairāk der trīsdesmitgadniekiem. Es viņu smērēju divas reizes dienā, bet viņam nav tāda efekta, kas nepieciešams pēc 40 gadiem. Var lietot ja ierauga kādu mikroskopisku grumbu un gribās viņu izlabot. Lietojot nedaudz dedzina adu ap nāsīm un lūpu kaktiņiem."
L`Oreal Revitalift Filler dienas krēms ar hialuronskābi* (17.49 €)
Pēc 4 stundām: āda ir tvirtāka un tonizētāka. Āda ir mitrināta 48 stundas. Pēc 4 nedēļām: samazinājušās grumbas uz pieres un vārnu kājiņas. Āda šķiet apguvusi apjomu. Sejas kontūras izskatās izteiksmīgākas.
M: "Krēms kā krēms. Kā parasts dienas krēms. Esmu izlietojusi kādu 1/3 no iepakojuma un neko globālu nav devis. Uztur mitrumu, bet nekas vairāk. Sejas ādu nekairina."
Ar mammu runājām par to, ka kopš viņa sāka lietot to Kiehl`s serumu acīm, skatiens liekas vairāk tāds pamodies un no malas varu teikt, ka efekts tiešām ir redzams. Mēs jau nospriedām, ka izdevīgāk ir nopirkt sejas krēmu, kas tiešām kaut ko dod par tiem 40 vai 60€, nevis lietot krēmu par gandrīz 20 € un efekta nekāda nav. Viņai savos 40 gados tas ir svarīgi, bet pateikšu atklāti - viņai nav tā pati problemātiskākā un grumbainā sejas āda savos gados.

Saku mīļu paldies mammai, kas ļoti palīdzēja un katru dienu man palīdz, ne tikai kaut ko testējot, bet arī globāli - dzīvē. Bez viņas man nemaz nebūtu tā dzīve, kas man ir, man nebūtu iespējas un prieks būt savai mammai par meitu. Mums ir gājis visādi, bet mīlu un mīlēšu vienmēr es viņu tādu kāda viņa ir, bez jebkādiem nosacījumiem! Mums mammas tiešām ir tikai vienas un viņas vienmēr mums paliks kā stiprais balsts grūtā brīdī.

___________________________
Kiehl`s produkti nopērkami U/V Stockmann, L`Oreal  - Drogas, lielveikali u.c.
Vairāk informācija: Kiehl`s Latvia un L`Oreal Latvia

&z


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Es sav Kiehl's vēl neesmu atvērusi, bet toreiz prezentācijā man ļoti patika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es biju tikai vienreiz paraudziņu testējusi, bet nu man jau tak nav to kur vēl labot :D Šis jau man liekas, ka ir tāds sava veida Kiehl`s dižpārdoklis :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan