Skaistuma svētki pavasarī - Expo Beauty 2015

02.03.15

avots
Iespējams jau vairākos blogos pamanījāt, ka šogad Expo Beauty solās būt interesantāks un jaukāks pasākums nekā pēdējos gados ierasts.
Nemelošu sakot, ka tur pēdējos divus gadus nav bijis, ko darīt, jo cik es biju, visu laiku bija vilšanās, bet šogad pateicoties organizatoru kreatīvajām idejām, beidzot kaut kas notiek interesantāks un jaukāks. Šoreiz organizatori rūpējas vairāk par to, lai apmeklētājiem būtu interesanti, jo kā jau zinām šāda veida izstādes jau sen vairs neapmeklē tikai meistari un nozaru speciālisti, bet arī parastie mirstīgie cilvēki, kuru kategorijā ietilpstu arī es, un man dažkārt šķiet, ka tā izstāde ir paredzēta tikai pro meistariem, a kur paliek informācija citiem cilvēkiem - skaistuma mīļiem?
Tāpēc šogad, beidzot, top vērienīgs projekts, kas prasīs daudz mana un citu manu kolēģu laiku, lai mēs kā skaistuma vēstneses Expo Beauty laikā rūpētos arī par skaistuma mīļotājiem, gluži tādiem pašiem kā mēs, tāpēc šogad, pirmo reiz Latvijā tiks rīkots skaistuma blogeru salidojums, kur mēs, vairākas burvīgas dāmas, 28. martā būsim kopā ar jums no 14 - 16 pastāstīsim un parādīsim interesantas lietas, un parunāsimies par skaistumlietām, tikai šoreiz ne jau virtuāli, bet gan aci pret aci. 
Nemelošu sakot, ka esmu nenormāli straukusies, jo tas ir kā tāds pirmais kucēns, kad nezini ko darīt, bet es esmu ārkātīgi saviļņota par iespēju satikt jūs, kas tik cītīgi lasa manu blogu jau vairākus gadus. Beidzot jums būs iespēja ar mani parunāties ilgāk ne tikai skrienot garām uz ielas vai veikalā. :)

Informācija noteikti tiks papaildināta un drīzumā sākšu arī stāstīt par interesantajiem jaunumiem, kas gaidāmi šī gada Expo Beauty izstādē.

&z

10 comments:

  1. Tas ir tik fantastiski, ka beidzot arī Latvijā tā teikt sāk "rēķināties" ar blogeriem un sāk iesaistīt tos interesantos projektos, kā piemēram šis! Bravo! Ja godīgi tieši šī iemesla dēļ pat tagad gribas apmeklēt šo pasākumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju tā būs jauna pieredze mums kā blogu autorēm un arī apmeklētājiem, jo nekas tāds nekad nav bijis un ir jāapzinās, ka lielākā daļa cilvēku, kas apmeklēs šo izstādi arī mūs nezinām :)
      Es noteikti priecāšos satikt arī Tevi! Ja ne šajā pasākumā, tad noteikti kādā citā :)

      Dzēst
  2. super, tiešām jauki, ka tāda iespēja :) būs jāiet skatīties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Mēs niteikti priecāsimies par ikvienu, kas atnāks un apsveicināsies ar mums! :)

      Dzēst
  3. Nevaram sagaidīt :)

    Dace un Laura no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti gribās šogad aiziet :) Iepriekšējos gados vienmēr piemirstās kaut ka un - bāms - jau ir beidzies. Super tiešām ka arī Latvijā palēnām tā interneta dzīve sāk kūsāt, un tiek piedāvātas jaunas iespējas interneta māksliniekiem. :))
    Es arī pati esmu spērusi lielo soli interneta vidē, nu ne jau kā skatītājs un lasītājs. bet kā autors priecātos ja aplūkotu manu blogu : http://sskaistumadeva.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apsveicu ar lielo spērienu uz priekšu! :) Lai veicas! :)

      Dzēst
  5. Vai aptiekas arī piedalīsies izstādē? Interesē aptieku zīmoli, piemēram, Vichy, Avene.

    AtbildētDzēst
  6. Arī ieplānoju apmeklēt šo pasākumu! :) Ļoti lielas cerības uz preču klāstu un kādiem bonusiem izstādes ietvaros!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan