Pasaules iekarotājs - Beauty Blender kosmētikas sūklītis

11.03.15

Manuprāt, katram skaistumkopšanas mīlim gar ausīm ir gājusi informāciju par šo fenomenālo sūkli, kas daudzu skaistumkopšanas industrijas pārstāvju uzskatus par kosmētikas uzklāšanu ar sūkļiem ir mainījis. Lasot un redzot to cilvēku kvantumu, kas šo švammi burtiski mīl, sāc domāt, bet kas tur ir tik labs? 
Jau sen sapņoju turēt rokās šo olu, sapnis piepildījās, un par šo mazo brīnumu esmu gatava izstāstīt savus pārdzīvojumus un piedzīvojumus, un rezumēt vai tiešām šis ir tāds fantastisks produkts.
Sekojot konstanti līdzi saviem Youtube "elkiem",piemēram, Tati jeb GlamLifeGuru, Nicole Guerriero, Monika Blunder un vēl citām, esmu pamanījusi, ka visas kā viena slavē šo mazo sūklīti un mani visu laiku pārņēma dalītas jūtas. Nu nopietni, es maksāšu nedaudz zem 20 € par švammi? tas taču ir kaut kāds absurds.. Tā es domāju pirms tam, bet tas, ko es domāju par šo švammi tagad, lietojot to aptuveni nedaudz vairāk kā mēnesi, varēsiet izlasīt nedaudz zemāk.
Lai neskrietu notikumiem pa priekšu piedāvāju iet lēnām un vispirms uzzināt vēsturi un ideju par to.
Leģendārā un pasaulē plaši iecienītā dekoratīvās kosmētikas aplikatora - sūklīšaBeautyblender idejas autore ir Holivudas grima māksliniece Rea Anna Silva (Rea Ann Silva), un tas ir radīts, lai sniegtu tev profesionālu klājumu un nevainojamu sejas toni visas dienas garumā. Silva zina, ka galvenais noslēpums līdz ideālai sejai ir vienkāršs: perfekta sapludināšana. Tāpēc aizmirsti par pirkstiem vai trīsstūrveida sūklīšiem ar asām malām, jo šīs uzklāšanas metodes lieki tērē grimu un atstāj redzamas svītras.
Beautyblender patentētā elipses forma padara dekoratīvās kosmētikas uzklāšanu nekļūdīgu, ar satriecošu vieglumu ļaujot piekļūt grūti aizsniedzamām vietām. Tā mīkstajai faktūrai ir patīkami pieskarties, un aplikatora unikālie izliekumi pielāgojas sejas kontūrām, ļaujot radīt žilbinošu un dabisku grimu. Būtiski arī, ka Beautyblender nesatur lateksu, tas ir hipoalerģisks un bez smaržas.
Liekas, ka ikviens kādreiz ir mēģinājusi tos trīstūra formas sūkļus, kas burtiski ir vienreiz lietojami un nenormālos kvantumos apēd tonālos krēmus, un pat īsti neko labi nesapludina, tāpēc bija grūti sākumā pārliecināt cilvēkus, ka šis atšķiras ar kaut ko no klasiskajiem sūkļiem.
 Sūklītis ir nopērkams tādā kā mazā mājiņā, kuru nevajadzētu mest laukā, jo noteikti noderēs pie sūkļa žāvēšanas. Tātad - pats klasiskais sūklītis ir neona rozā krāsā (ir vēl arī citās - balts, melns un violets), bet krāsa aptuveni pēc 5. līdz 7. mazgāšanas reizēm jau būs pabalējusi.
Pirmajā reizē paņemot rokās, tas liekas  ļoti ciets un stingrs, bet līdz ko saskaras ar ūdeni un tas izmirkst viscaur, tas piepampst un paliek ļoti mīksts un fleksibls. Var redzēt, ka esot tam mitram, parādās tādas mazas poriņas, bet pat ar tām mazajām poriņām, produkts netiek apēsts tik daudz kā ar citiem sūkļiem.
Jāsaka, ka es tonālo krēmu pirms tam klāju ar pirkstiem patērējot pusotru dozatora devu, bet ar šo sūklīti tas pieauga tikai līdzi diviem dozatora spiedieniem.

Pirmajā lietošanas reizē, es gāju uz kāzām un domāju, ka man vajdzētu norisktēt un pamēģināt kāds tad nu viņš ir, un uzklājot savu ierasto tonālo krēmu, un ar tām impulsa veida spiedošajām kustībām, arī viņu uzklāju. Es iemīlējos klājumā! Uzreiz! Tur pat nebija divu domu! Es personīgi ne ar vienu otu neesmu spējusi iegūt tik fantastisku klājumu, un kad vēl papildus uzklāju konsīleri, es aiz laimes uzsprāgu, jo tik perfekti sapludināt konsīleri, man pat ar vislabāko buffer otu nav sanācis, jo ir divas galejības - vai produkts pa daudz, vai ota pa daudz apēd.
Efekta ziņā es uzpirkos tikai tāpēc, ka tā kā man ir kombinēta sejas āda un pietam problemātiska, es bieži vien iepriekš esmu uzlikusi pa daudz tonālo un tad dienas laikā tas sāk nesmuki slīdēt pa seju un ,otrkārt, ar pirkstiem nav iespējams tā nomaksēt visas nepilnības, bet ar otu klāt no rītiem tonālo nav laika, tāpēc šis ir kā mans glābējs, jo es pat nelietoju papildus sedzošus korektorus savām pumpām, tās tiek noslēptas ar parasto tonālo tik labi. Katru dienu priecājos par šo perfekto klājumu, jo ir sajūta, ka katru dienu tonālo krēmu man klāj profesionāls grima mākslinieks kam ir daudz laika sapludināšanai.

Interesanti, ka Beauty Blender var lietot ne tikai tonālajam krēmam vai konsīlerim, bet tas lieliski der arī pūderim, minerālajai kosmētikai, BB un CC krēmiem.  Patiesībā tas ir tik universāls produkts cik vien iespējams!

Bet, kā šo mazo bumbulīti kopt, kas ikdienā dod tik fantastisku klājumu?
 Blender Cleanser Solid ir speciālās ziepes, kas paredzētas, lai pēc katras lietošanas reizes izmazgātu savu Beauty Blender. Ziepēm ir liegs aromāts, kas patiks ikvienam degunam, jo ir tik neitrāls cik iespējams. Pašas ziepes ir ļoti krēmīgas un maigas, lietojot sūklis netiks traumēts.
Tomēr man sākās nelielas problēmas. Pirmā problēma, ko pamanīs ikviens ir tas, ka pēc lietošanas, var nākties pacīnīties, lai izmazgātu pleķīšus laukā no švammītes. Otrā problēma, nemazgāt pārāk karstā ūdenī, jo tas var sākt irt, kas, manuprāt, bija manā gadījumā, kad sūklītis nedaudz ieplīsa.
Kā redzat zemāk, mans sūklītis pēc 3 nedēļu lietošanas, katru dienu mazgāts, ir iesplīsis un mana sirds par to ļoti sāpēja, bet es kaut kā jau samierinājos. Oriģināli tā termiņš ir 3 mēneši un lietojot to katru dienu tā arī būs. Mazgājot katru dienu siltā ūdeni, varbūt tikai nedaudz siltākā, bet tādā kā plaukstas spēj izturēt, vienu vakaru, tas vienkārši ieplīsa. Lādējos riktīgi, jo neko tādu nebiju gaidījusi, bet dzīve tāda. 
Un tad vēlāk beidzās Solid ziepes, bet tad es domāju - ja jau reiz viņš ieplīsis, varbūt iet līdz galam un pameklēt kādu labu alternatīvu Solid ziepēm, jo mazgājot tās likās tik parastas un nekādas, ka nu 15 € par ziepēm negribās maksāt.
Izmēģināju visus zināmākos mājās pieejamos līdzekļus un beigās atradu vienu īsto:
  • Šķidrās ziepes - noņem tikai lielumu un neiztīra pašu iekšpusi.
  • Dove krēmzipes - neizdarīja neko, kā tikai deva klāt ekstra aromātu.
  • Želejveida sejas mazgājamais - nedaudz labāk, bet tik un tā paliek ļoti manāmi pleķi un blenderis nepalika tīrs.
  • Šampūns bērniem - pārsteidza ar to, ka iztīrija tikai lielumu un sūklī atstāja ļoti daudz iekšā putu, kas var ietekmēt tā dzīves ilgumu.
Un tad, stāvot un domājot, es izdomāju. Domāju riskēšu, jo nezināju, ko gaidīt. 
SAIMNIECīBAS ZIEPES! Pirms kāds man sāk stāstīt par to, ka tas var sabojāt sūkli, es gribu tikai pateikt to, ka šis ir manas, un iespējams daudzu, bērnības veļas brīnums, jo vienīgais kādreiz tika galā ar auduma bērnu autiņiem, baltajiem krekliem un vēl visu citu. Čaklās mājsaimnieces vēl aizvien baltajiem krekliem izmanto tikai saimniecības ziepes. 
Patiesībā nekā nepareiza šeit nav, jo tehmiski sūklis ir audums un sainiecības ziepes nav toksiskas, tās pat var izmantot cīņā pret pinnēm. Saimniecības ziepes šo sūkli iztīrīs tikpat labi kā oriģinālās, tikai atšķirība tāda, ka maksā vismaz 3x lētāk un smaržo citādāk, bet tā kā man patīk veļas ziepju aromāts, es par!


Kopumā var teikt, ka man ir dalītas jūtas par šo produktu un es nezinu vai stāvot un krītot gribu teikt, ka bez tā nevar dzīvot. Klājums ir pasaka, tik tiešām, bet maksāt naudu par sūkli, kas izjūk mazāk kā pēc mēneša lietošanas, tas nav īsti ok. Zinu vienu - es noteikti būs šī produkta vergs un pirkšu vēl vienu, jo nekas ātrāk, ērtāks un labāks nav lietots, pat neskatoties uz skumjo faktu, ka var ātri izjukt. Jā, protams, ir alternatīvie blenderi, bet es varu likt roku uz sirds, ka Ķīnas variants tuvu pat oriģinālam nestāv, vienkārši tā materiāls vairāk atgādina gumiju nevis audumu, bet Beauty Blender liekas kā tāds auduma gabaliņš. Vienīgais, kurš esot diezgan labs dublikāts ir Real Tehniques spondžs, bet domāju tas vēl nedaudz pagaidīs. Protams, mani meklējumi nebeigsies, bet pagaidām Beauty Blender ir uzstādījis augstu latiņu pat ar visu to plīšanu un čakarēšanos mazgājot.

Tas ir nopērkams U/V Stockmann un daudzos citos internetveikalos - Daila.lv, TopBeauty.lv, Altamisi.com u.c.


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva/ video no pakalpojuma youtube.com/beautyblender


&z

21 komentārs:

  1. wow, ķibeles tev daudz.. es savus blenderus atvedu no Londonas pirms gadiem 2 un abi vēl dzīvi.. mazgāju ar Barbaras Hofman ziepēm, nekādu problēmu, tagad vienam sūklim parādījies caurumiņš , bet irt vēl netaisās… es savus 26 paundus esmu 100% atpelnījusi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es lasot Tavu atsauksmi tieši nodomāju, bet Tev viņi kalpo ne pirmo gadu. Nu dīvaini kaut kā, bet iespējams, tā bija mana vaina, varbūt rūpnieciskais brāķis :(

      Dzēst
  2. Man liekas, ar visiem sūkļiem ir tā, ka kāds ieplīst un kāds nē.. Man ir 4 gab RT sūkļi, 1 mazgājot ieplēsu, vienam vienkārši izplīsa robiņš, tagad 3. kalpo lieliski. Ievēroju, ka pirmie 2 ir mazliet cita materiāla- poraināki, savukārt pats jaunākais, ko pirku, ir tāds stipri blīvāks un man aizdomas, ka līdzīgāks BB sūklim.
    Es arī par sūkļiem! :) Es beidzot, beidzot būšu pieradinājusies pie krēmveida vaigu sārtumiem, pateicoties sūkļiem!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, ja tā padomā, man pēc pirmās samitrināšanas arī izcēlās ļoti tie porainumi un varbūt no tā ātrāk izira, jo ir vairāk brīvo caurumiņu :D Es noteikti vēlāk pamēģināšu arī RT sūkli, jo man patīk viņa forma :)

      Dzēst
  3. Interesanta pieredze:) es gaidu savu RT sukli.. bet ta fanoju par kabuki tipa otam ar kuram varu uzklat jebko:) protams ja man butu sausa ada tad tikai ar sukliem.. par BB man kaut ka zel naudas..ja butu kada mega atlaide varbut panemtu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man otas sāka apnikt, jo viņa ēd daudz vairāk produkta un to iztīrīšana prasa vēl vairāk laika nekā BB, bet nu jā, es neticēju līdz pēdējam mirklim, ka aizmirsīšu tonālā krēma otas līdz ko pamēģināšu BB :)

      Dzēst
  4. Kā ar tonālajiem krēmiem-ūdentiņiem? Arī tos labi uzklāj?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģiāju un teikšu, ka šis rozā nepārāk smuki klājās ar ūdens tonālo, jo likās, ka uz sejas nekas netiek pat uzklāts, tomēr man liekas, ka ūdens tonālajiem ir domāts tas baltais Pure, kas paredzēts mitrinātājiem, serumiem, bāzēm utt. :)

      Dzēst
  5. Ja šis ir labs BBf lrēmiem Es pirktu, bet ja tas wow uz tiem nestrādā tad hmm.... Bet īstenībå jau Dikti forši ka kkas tik labs ir atklāts... Man Dior stendā izrādīja viñu radīto hmmm

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manas krēmveida BB krēmus uzklāja loti skaisti, bet par šķidrākiem nav ne jausmas :) Tagad BB duplikātus taisa laikam ikviens zīmols, kam nav slinkums un ir izdoma :)

      Dzēst
  6. Pilnībā piekrītu par saimniecības ziepēm - tās visu ļoti labi iztīra un ir draudzīgs un videi nekaitīgs produkts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Klusais palīgs, ko daudzi aizmirsuši nebūtībā. Pati biju pārsteigta, bet priecājos, ka atklāju šo mazo "triku". Otas, it īpaši tonālā krēma, mazgā kā pasaku laukā :)

      Dzēst
    2. Vakar lasīju vienu krievu blogu un bija salīdzināti visādi sūkļi. Kā ļoti labs minēts Oriflame. Turklāt lēts!
      Es gan laikam raustītos mazgāt ar saimniecības ziepēm, jo es esmu tā čaklā saimniece, kas pleķus ar viņām tīra, bet man vienmēr paliek nereāli sausas rokas pēc tam.
      Bet nu es jau esmu tā ar tendenci uz sausumu, nekad nespēju saprast kā tas ir, kā tu raksti, ka tonālais kaut kur staigā pa seju. Man pieķeras tā, ka ne iztušēt :D Katram savas problēmas :D

      Dzēst
    3. Es to sūkli dzīvē taustīju, bet viņš pēc materiāla nav ne tuvu līdzīgs BB, viņš ir vairāk uz gumijotot pusi. Jā, tam ir tādas mazas poriņas, bet tā kā viņš ir gumijots viņš produktu vairāk slidina pa seju, ne kā tušē :)
      Man kaut kā no visām ziepēm, kas klucītī paliek rokas sausas, tā kā man tas nav īsti tāds šķērslis :)
      Es atkal nespēju iedomāties kā ir, kad tonālais nosēžas un viss. man tas liekas normāli, ka dienas laikā kaut kas spīd un neizskatās tik matēti kā tikko pēc uzklāšanas :D

      Dzēst
  7. Baigi dīvaini, ka sūklītis ieplīsa... Savu lietoju kā reiz trīs mēnešus un absolūti nav ne vainas :)
    Starp citu, tūlīt-tūlīt vienā no Zandas nosauktiem veikaliem parādīsies ekskluzīvais BB - sarkanas krāsas! Jau esmu pieteikusies to saņemt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, sarkano redzējie Tati lietojam, liekas baigi inčīgais. Diez, kam tas domāts, ja baltais ir plānākas tekstūras līdzekliem un melnais pro ir biezākais sedzamībai. Vienkārši krāsiņa cita? :)

      Dzēst
    2. Jā, vienkārši krāsa ir cita :). Pēc lietojamības tāds pats kā rozā! Cik lasīju, violeto versiju taisīja, lai sekotu krāsu modes tendencēm, bet sarkano - Oskara ceremonijai un sadarbībā ar Sephora. Pirms laiciņa tas bija nopērkams tikai un vienīgi Sephora, bet nu ir pieejams arī citās vietās :). Bet ja gribas, tad jāsūta ātri, jo it kā kolekcija esot baigi limitēta

      Dzēst
    3. Kad ieraudzīju to sarkano, jā, man to vajadzēja. Šodien jau čubinu savu sarkano BB :)
      Paldies, ka informēji, citādi nebūtut nemaz paskatījusies un būtut palaidusi iespēju garām :)

      Dzēst
  8. Pagaidā pieturēšos pie pirkstiņu tehnikas - uzklāt tonālo ar pirkstiem. :) Tiešām negribas, lai tonālais krēms paliek sūklī un ātrāk beidzās. Kā arī nevaru iedomāties, ka man būtu katru rītu laiks pirms darba krāsoties un tad vēl sūklīti mazgāt, jo rīti ir steidzīgi, kad ar aizpampušām acīm, skrienot stenderēs ir jāsataisās, jāpaēd un vēl jāuzkrāsojās. Tur katra minūte no svara. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sūkli mazgāju burtiski pirms kosmētikas noņemšanas vakarā, lai jau ap rītu būtut tīrs. Tā kā tīru ar veļas ziepēm, produktu izņem ideāli, ka mazgāšana aizņem vien 4 minūtes kādas, bet pieļaiju, ka agri ceļoties tiešām katrs mirklis no svara, jo man pat laika paēst brokastis nepaliek :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan