Labākie spēlētāji uz rezervistu soliņa

31.03.15

Sportā nekad labākie spēlētāji nebūs rezervē, bet kosmētikai ir citi likumi, un es nekad neesmu pret to, ka labākos "spēlētājus" vajag pieturēt tuvumā un ja nepieciešams, iegādāties atkārtoti, ja reiz tie ir tik labi. 
Patiesībā atkārtoti lietas pērku maz, jo man patīk katru reizi izmēģināt kaut ko jaunu, bet tas nozīmē, ja reiz atgriežos pie šiem, tie tiešām ir tik labi, lai lietotu atkal un atkal.

Physiogel Calming Relief A.I krēms atopiskais sejas ādai - šo esmu jau iegādājusies atkārtoti neskaitāmas reizes, bet šoreiz es to pērku pēdējo reizi, tā teikt, ilgākam laikam, jo šis krēms manai ādai ir ideāls rudens/ziemas sezonā un vasaras sezonai man ir nepieciešami citi krēmi.

Mossa Vitamin Cocktail Ultra Moisture intensīvi mitrinošs sejas krēms ar avenēm un smiltsērkšķi - jau pirmo reizi kad pamēģināju, zināju, ka šis būs atkārtots pirkums, tāpēc, ka šajā krēmā ir viss tas, ko es gaidu no ierasta sejas krēma - vieglu tekstūru, ātru absorbāciju un jūtamu mitrināšanu. Šo krēmu es iesaku itin visiem, it īpaši jaunietēm, kam ir tik grūti atrast sejas krēmu, jo šis sniedz visu to, kas nepieciešams elementārām ikdienas vajdaībām priekš sejas.

Catrice Nude Illusion tonālais krēms (tonis 010 Nude Ivory) - tonālais krēms bez kura nevaru izdzīvot ne vienu dienu. Sākumā to iemīļoju ideālā toņa dēļ, kurš pilnībā saplūst ar manu ādas toni, jo man iepriekš bija problēmas atrast ideālo toni, viens pa rozā, otrs pa dzeltenu, un šis ir izcilā balansā, jo vairāk balstās uz neitrālu toni kā dzeltenu. dievinu to arī tāpēc, ka tas sniedz ādai veselīgu mirdzumu, bet ne tādu eļļainu paskatu, tieši tāpat - ideāls balanss starp matēto un mirdzoša (mitra) izskata finišu.

NYX HD Photogenic konsīleris (tonis - CW10 (Yellow)) - kopš pirmās iepazīšanās ar NYX dekoratīvo kosmētiku, es sapratu, ka mans absolūtais favorīts ir šis konsīleris. Es lietoju dzelteno toni, tāpēc, lai nomaskēt zilumiņus, kas mēdz no rītiem būt, un arī, lai nedaudz izgaismotu seju. Šis konsīleris lieliski maskē problēmas un ja to labi piepūderē, tad turās tik tiešām visu dienu. šo var lietot arī fotografējoties, jo zibspuldzes ietekmē tas neatspīdēs un nebūs gaišie loki zem acīm (tas ir pārbaudīts jau).

Essence lūpu zīmulis (tonis - 08 Satin Mauve) - esmu atradusi savu ideālo lūpu zīmuli, ko lietoju katru dienu un pat šobrīd nedomāju mainīt. Kā var redzēt, tas mazais zīmulītis, ir tas, ko staipu līdzi ikdienā, lai atjaunotu skaisto toni, bet vēl viens stāv mājās uz plauktiņa. Rezervīte nekad nenāks pa ļaunu, zinot, ka šis zīmulis maksā vien 1.09 €.

Kurus produktus jūs mēdzat pirkt atkārtoti? Varbūt atradīšu vēl kādu jaunu favorītu.

&z

18 comments:

  1. Jā, dažus produktus mēdzu pirkt arī atkārtoti - man patīk, ja produkts tik ļoti iepatīkas un nav aizstājams.
    No pēdējiem - Nivea 3in1 micelārais ūdens, Garnier zaļais kosmētikas noņēmējs, TBS dušas želejas un sviesti, L'Oreal ķermeņa balzams, Nivea dezodoranti, YSL Babydoll skropstu tuša. Droši vien vēl kaut kas, nevaru atcerēties. :)

    AtbildētDzēst
  2. Kādu laiku atkārtoti pirku Loreal micelāro ūdeni, tagad esmu nobriedusi izmēģinājumiem, kaut gan Loreal produkts joprojām man šajā kategorijā šķiet vislabākais. Vēl atkārtoti pērku NYX BB krēmu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk Loreal ūdens! Beidzot līdzeklis, kas noņem tikai kosmētiku, nevis sejas virskārtu :D

      Dzēst
  3. Mani atkārtoti pirktie produkti ir Bioderma Cicabio krēms, Skin79 BB, Eucerin dermo purifyer, Pantene Aqua light šampūns, L'oreal oil magic matu maska. Starp citu, es arī iegādājos Physiogel krēmu pec testerīša izmēģināšanas un domāju, ka esmu atradusi cienīgu aizstājēju Bioderma Cicabio krēmam. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis Bioderma krēms ir loti līdzīgs ar Physiogel, bet nepērku Bioderma, jo man ļoooti nepatīk cik šis zīmols ir pārlieku izraklemēts un tas neliecina uz to labāko, jo es piemēram nebūtu zinājusi par daudziem citiem labiem atklājumiem, ja lietotu tikai Bioderma :)

      Dzēst
  4. Arī es vairrākkārt esmu pirkusi Physiogel krēmu :) Vēl iegādāts jau otrais iepakojums ar Mossa lāceņu krēmu, Clinique Mild Clarifying losjonu pērku regulāri, kā arī IE celulāro ūdeni. Vēl atkārtoti iegādājos Lumene Sensitive touch krēmveida sejas attīrītāju, Bourjois Healthy Mix tonālo krēmu, Miss Manga skropstu tušu. Gan jau vēl kaut ko, bet šie ir pirmie, par kuriem atcerējos :)

    AtbildētDzēst
  5. Te tas pats :) Šitā gan dažreiz gadās, it īpaši, kad ir atlaides, ka atnāku mājās ar iecienīto skropstu tušu MaxFactor 2000 Calorie un priekšā lādē jau 2 tādas pilnīgi jaunas jau mani gaida :D
    Bet bez tās atkārtoti vienmēr pērku MaxFactor Pan Stick,Avon True Colour acu ēnas tonī Mocha Latte, Rimmel Stay Matte pūderi. Bet šomēness notestēti daudz jauni labi produkti, kas šķiet šo sarakstu turpmāk papildinās.

    Ja tev patīk NYX HD dzeltenais konsīleris, iesaku notestēt arī Elf dzelteni HD Lifting konsīleri, lietoju tikai pāris dienas, bet šķiet, ka varētu būt pat labāks par NYX ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labs joks par MF skropstu tušu, nu man šīta nekad nav sanācis :D

      O, paldies! Noteikti paskatīšos tos Elf produktu, jo man vispār Elf baigi ieinteresēja. Pierakstu savā sarakstā, ka jāpamēģina Elf ;)

      Dzēst
  6. Man noteikti Biodermas micelārais,Vichy eye roll-on,Loreal telescopic tuša,Chanel Velvet tonālais,Bio-Oil.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai varu, lūdzu, padalīties ar savu personīgo pieredzi par Bio-Oil? Man ļoti interesē šī eļļa, bet neviens riņķī tā nav lietojusi, savukārt, atsauksmēs tik slavē un slavē. Man gribās zināt, kam tieši Tu viņu lieto un vai viņš palīdz? :)

      Dzēst
    2. Palīdz,tikai jālieto regulāri. Es lietoju 2x dienā (no rīta un vakarā) un kādus divus mēnešus jau- ir krietni redzama atšķirība.

      Dzēst
  7. Manā sarakstā arī ir Physiogel, Loreal micelārais, Avene Hydrance optimale krēms, Elizabeth Arden Double density tuša, Mavala Dream foundation, Catrice lūpu krāsas, NYX lūpu zīmuļi (dīvainā kārtā Essences zīmulis man turas max 10 minūtes, Nyx krietni ilgāk)

    AtbildētDzēst
  8. Vai esi lietojusi arī Mossa krēmu ar lācenēm? Nevaru saprast, kuru izvēlēties nākamo - vēlreiz ar lācenēm (patīk) vai šo Mossa Vitamin Cocktail :)
    mans atkārtotais pirkums ir Ren Clarifying Tonic Lotion, pat nezinu kādēļ, bet patīk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, esmu un man tas bija patiesībā pirmais kŗems no Mossa, ko lietoju. Palika kā labs atmiņā, bet to es tiešām ieteikšu lietot pasausas un jūtīgas ādas īpašniecēm. Man viņš patika, bet uz ādas likās pa smagu, bet tas ir normāli, jo man ir kombinēta sejas āda, bet manai draudzenei ar sausu āda lāceņu krēms patika, viņa pat pirka atkārtoti, kamēr nepārgāja uz Physiogel.

      Dzēst
  9. Es ar 100% par NYX HD kosīleri :))) love it

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas noteikti ir izcilnieks, bet tie toņi diemžēl manas ādas tonim nu nav tie veiksmīgākie. Reāli no tiem, kurus tu izstādē svačoji, tik viens varēja būt vēl puslīdz labs, bet arī - pārāk rozā :D

      Dzēst
  10. Vai essence zīmulis nesausina lūpas? Ja pareizi saprotu, Tu ar to krāso ne tikai kontūru, bet visas lūpas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nedaudz jau sausina, kā ikviens zīmulis, bet es nemitīgi mitrinu un baroju lūpas, tāpēc to nav iespējams tā manīt :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan