Labākais, ko ņemt līdzi ceļojumos: miniatūras

17.03.15

Nav nozīmes vai ceļojums ir tāls, kas skar jau citu zemju robežas un kontinetus, vai lokāls, ciemos pie vecmammas uz laukiem vai nedēļas nogales atpūts piepilsētas pusē, vienmēr ir jāpadomā, ko ņemt līdzi, jo atceros, ka došanās ārpus mājām, man vienmēr sagādā milzu galvas sāpēs un saraksta sastādīšanu, lai viss nepieciešamais man būtu līdzi, jo ir bijis pat tā, ka aizmirstu pat pašu galveno - matu ķemmi. Esmu apkopojusi dāžādas pēdejā laikā iemīļotas minatūras, kas noteikti noderēs dažāda mēroga ceļojumos (un mudinās iegādāties arī pilnizmēra versijās).
Lovea Delicious Shower dušas želeja ar vaniļu - viegla dušas želeja, kas varbūt ne tik labi puto, bet ādu atstāj ļoti svaigu un attīrītu. Šis mazais iepakojums noteikti pietiks kādām divām lietošanas reizēm.
Silk Oil Of Marocco intensīvi mitrinošs šampūns un serums matiem - par šiem abiem produktiem jau rakstīju iepriekš un jāsaka, ka vislielākais atklājums ir šis serums, ko noteikti staipīšu līdzi itin visos "ceļojumos", jo tas ir tik universāls cik iespējams. To var lietot matiem, sejai, ķermenim, elkoņiem, kutikulām u.c.
The Body Shop Smoky Poppy ķermeņa sviests - sākumā pilnajā izmērā sapratu, ka nelietošu, vismaz līdz rudenim, bet tagad, kad šis mazulis man nāk katru dienu līdzi visur, esmu tik ļoti iemīlējusi gan aromātu, gan tā kopjošās īpašības. Stradiņos pēc roku mazgāšanas, šis ir vienīgais, kas noņem to velkoši sūrstošo sajūtu.
Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer SPF 30 sejas krēms/mitrinātājs - atsākoties saules sezonai ar niecīgo SPF 15 ikdienā var nepietikt, tāpēc noteikti jādomā jau par lielāku šo ciparu un tieši šis Kiehl`s krēms apvieno visu kopā - patīkama krēma konsistenci, absorbēšanās iespējas un SPF 30, kas ir salīdzinoši liels rādītājs. To, protams, var lieto arī uz ķermeņa un vietās, kas vairāk vārīgas pret saules ietekmi, jo kā jau zinām, ka pavasara saule, tā ir tā indīgākā.
Kiehl`s Creamy Eye Treatment acu krēms (caurspīdīgais ķobītis) - lietoju jau atkārtoti, bet vēl aizvien nespēju izlemt šis vai Midnight Recovery Eye, bet vienu zinu noteikti - bez acu krēma doties ceļā nevar, jo pēc vairāku dienu prombūtnes, āda ap acīm liks manīt par sevi spoguļattēlā, tas nu ir noteikti garantēts.
The Body Shop Seaweed Ionic mālu maska ar aļģēm - vienīgā mālu maska (tūlīt pēc tam seko Madara Detox), kas manai ādai tiešām dod kādu manāmu atšķirību sejas ādas stāvoklī. Lielākoties es visu laiku cīnos ar pumpām un lai ar tām tiktu galā man ir jālieto saudzīgi, bet efektīvi līdzekļi un šī mālu maska ar aļģēm ir tieši tas, kas man patīk un der.

Un, protams, vienmēr noder mini smaržiņas, Gosh sausās ziepītes rokām, laba zobu pasta un antiperspirants. Un arī kosmētikas noņēmējs par kuru es šoreiz piemirsu, bet savu iemīļoto micelāro ūdeni vai kaut ko citu var ieliet mini trauciņā.

Kas ir tie kosmētikas produkti, kam jūs visvairāk pievēršat uzmanību pakajot ceļa somu?

&z

16 comments:

  1. Pat ceļojumā uz baseinu šādi mazulīši ir superīgi, labi masku varbūt gluži uz sejas neliks, bet nu visu pārējo mierīgi! Esmu arī mazu ziepju gabaliņu metāla trauciņā pasākusi nēsāt somiņā, jo ārpus mājas mani bieži piemeklē netīru roku sajūta, un dezinfekcijas līdzekli visu dienu tāpat nekrāmēs virsū, savukārt kaut kādās publiskās vietās/lielveikalos ziepes mēdz būt visai lētas un pretīgas,savas foršāk, cilvēki jau dīvaini paskatās, bet vai nav vienalga? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti par tām ziepēm! Es noteikti tādas lietas nemaz līdzi nevarētu nēsāt, jo vairāk esmu šķidro ziepju piekritēja. :)

      Dzēst
  2. Ceļojot vienmēr ņemšu līdzi savus matu kopšanas līdzekļus - visparocīgākie šim mērķim šķiet Lush cietie šampūni. Būtībā mana ceļojumu soma parasti tiek peikrāmēta ar visa veida testeriem un ķobīšiem. Jo vairāk, jo labāk, man patīk daudzveidība. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man to testeru ir tik daudz, bet tieši ceļojumos es viņus negribu lietot, jo ja nu tur trāpās kaut kas tāds, kas ādai neder un tad opā! sejas āda izmetusies pumpās, un komplektam vēl alerģiju, un skaists ceļojums beigās :D

      Dzēst
  3. Man arī ikdienā labāk patīk travel size vai paraudziņi, jo dažreiz uz lietošanas beigām produktu jau sāku pat ienīst, ka tik ilgi nevar beigties, bet gribu jau ko jaunu pamēģināt.
    Arī somā smaržu testerītis daudz vietas neaizņem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ikdienā ļoti daudz mantas staipu līdzi, bet no mazajiem izmēriem topā ir roku krēms. Tā kā esmu konkrētu smaržu cienītāja, tad nesāt kaut kādas citas smaržas ikdienā man neder, tam labi derētu Travelo :)

      Dzēst
  4. man ir svarīgs acu kosmētikas noņēmējs, sejas mazgāšanas līdzeklis un krēms. Pārējais jau atkarīgs no tā, kur brauc un kas būs uz vietas pieejams un cik ilgi esmu prom. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mazgāšanas līdzeklis ir must-have. Citādi aizbrauc kaut kur un nav mazgājamā, tad ņem kaut sejas krēmu un tīri nost visu :)

      Dzēst
  5. patīk šādi raxti... esmu ļoti atkarīga no travel light nevaru un nevaru beigt jau laicīgi plānot ko kā, lai būtu tas light .... pirmkārt es nekad neceļoju ar nododamo bagāžu.... ceļojumiem es maz iespringstu ar kosmētiku, bet svarīgākais man ir paņemt labu šampūnu līdzi, tad pērku mazos iepakojumus un mazos dušas želejas iepakojumus... bet lūk liliānas ieteikums par ziepēm - tagad esmu tādu meklējumos.... man ļoti nepatīk sabiedrisko vietu ziepes, nekad.... nekad... īstās šausmas....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kaut vai nogriez pati no lielāka ziepju gabala, atkarībā no tā kur dzīvo, var arī stenderā kādu no sveramajām ziepēm nopirkt, pie tam tur ir milzumdaudz aromātu un tev būs tādas kādas gribēsi :)

      Dzēst
  6. Pēdējā laikā ceļojot atceros, ka ja dodos uz apdzīvotu vietu, tad visu var nopirkt, un shampuni, utt ir viesnicas :) vai dzīvokljos kirus irē :))
    Bet ja njemt kko lidz tad travel size vai lieku kjibishos nelielu daudzumu no tā ko vaig :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, tādas lietas vienmēr var visur dabūt, bet ja esi pieraduma cilvēks, kā es, tad ir svarīgi lietot tos produktus pie kuriem pierasts. Piemēram, šitā kad braucu uz Stokholmu ar darbu saistītā ceļojumā, nepaņēmu līdzi dušas želeju un šampūnu, un lietoju to viņu universālo. Kad no rīta atvēru acis man mati bija kā pūdelim, nē, pat trakāk, un tad es sapratu, ka nākošreiz ņemšu līdzi pati savas lietas :D

      Dzēst
  7. Es parasti sejas krēmus ielieku TBS mazajos paraugu ķobīšos. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mazi ķobji ar to ir labi, ka vienmēr noder. es jau dažkārt iepērku vairuma, lai stāv, ja nu kas :)

      Dzēst
  8. Tā kā man un Laurai tuvojas ceļojums, esam lēnam sākušas meklēt mini produktiņus, ko paķert līdzi.
    ceļosim tik ar rokas bagāžu, tāpēc svarīgi sameklēt īstos mini produktiņus :)
    Noteikti patīk šādam gadījumam Lush sausais šampūns, arī Lush zobu tabletes, Drogās atrodamie antibakteriālie gēli un salvetes, mini smaržiņas.

    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigi interesantas liekas tās zobu tabletes. Tās jau laikam tādas ekstra, nu kad kaut kur jābrauc un tā :) Vienīga roku želeja, kas man patīk ir Carex vai kaut kas tāds. Var lietot visu dienu un rokas nebūs izklatušas, bet labi dezinficētas, citādi pārējie liekas tādi pārlieku spirtaini. ;(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan