Expo Beauty 2015 un Meet&Greet pasākums

29.03.15

Njā, ko lai saka.. Ikgadējā tradīcija apmeklēt Expo Beauty ir izpildīta, bet šogad kā jau iepriekš esat pamanījušas, jo esmu runājusi vairākkārt – šogad šī izstāde bija īpaša ar to, ka pirmo reizi Latvijā notika skaistumkopšanas blogeru Meet&Greet jeb skaistummīļu salidojums.
Protams, pirmie kucēni vienmēr jāslīcina (kā man nepatīk šis teiciens, jo ārkārtīgi dievinu suņus) un ne viss gāja tik gludi kā varbūt sākumā bija domāts, bet , manuprāt, bija tik tiešām ļoti labi. Un es neteikšu to kā kaut kāds fanāts, bet tiešām izsverot visus par un pret, man šī sanākšana kopā un sarunāšanās savā starpā lika saprast, ka ir tik forši, ka ir tādi līdzdomājoši cilvēki kā es.
Paldies Arta`s Place Artai par attēlu
Man bija sajūta, ka mēs tik ļoti omulīgi parunājām, paklausījāmies un izbaudījām to divu stundu laiku, ka beigās devos mājās ar tādu pacilātu noskaņojumu par to, ka mums pašām blogerēm beidzot izdevās satikties un kopā pavadīt vairāk nekā 30 minūtes vienā telpā, kas parasti tā arī notiek. Man ļoti patīk tāda veida pasēdēšanas un parunāšanās, bet ja tas viss ir par tēmu, ko tik ļoti “dievini”, tad nekas labāks sestdienas dienā nevarēja būt.
Manuprāt, šis pasākums ir kā iestrāde kaut ko sākt darīt un aktivizēties, jo, protams, zinot cik katrai mums dzīve ir noslogota, tomēr mums ir tāds labs hobijs un laba kompānija ar kuru var parunāt par foršām un interesantām lietām.
Lai arī laiks bija tik tiešām tāds, ka negribējās pat savu suni laukā laist (kaut kā šodien par suņu tēmu aiziet sarunas), bet tas tik un tā neliedza priecāties par šiem burvīgajiem skaistuma svētkiem.
Urrā, urrā, mums tas izdevās! - tie ir vārdi tiem, kas varbūt uz šo visu skatījās skeptiski utt., bet man jau liekas, ka labāk ir būt kompānijā tādā, kur tu jūties tik ērti un labi, pat ja esi reāli “cilvēks no malas” kā bija mana draudzene, kas apgalvoja, ka šis pasākuma viņai ļoti patika, jo bija sajūta, ka esi tādā superjaukā un draudzīgā kompānijā, ka nemaz nejūti to “svešumu”.

Ja runā par pašu izstādi, tad man lielu pārsteigumu nebija, ja nu tikai izņemot par MILANI kosmētiku, kas bija diezgan nelielā daudzumā pieejama, bet tik un tā, tas nozīmē, ka kaut kas jauns Latvijā būs. Pārējais likās tāds ierasts un nekāds, es pat biju pārsteigta par to cik daudz tukšu laukumu un ejas plašas bija, kas neliecina par to labāko.

Protams, dažus apļus izmetu un šo, to iegādājos, bet pieturējos pie principa – veikalos tas viss ir, bet tā kā laika ikdienā nav uz tiem aiziet, tad jāpērk vien te.
Šeit atsevišķu paldies jāsaka GOSH pārstāvjiem, jo varbūt atceraties neseno atgadījumu ar GOSH nagu laku un kā atvainošanos man bija tik tiešām superliela pārsteiguma dāvana no viņiem. Tas bija tik negaidīti un forši! Atvainošanās pieņemta!!
 Pirmais Elf produkts, un tas pats gribētākais - Contouring Blush & Bronzing Powder (Fiji Matte)
 Aizvakar skrienot caur FB (skat. - Facebook) ieraudzīju, ka vienā laikā ar izstādi The Body Shop piedāvā noliktavas tīrīšanu un lielākajai daļai produktu ir nolaista cena, pat līdz 75%, un tā es izmantoju pie reizes iespēju, jo neesmu katru dienu Rīgā un devos šo, to arī iegādāties.
Sakumā gribēšana bija lielāka, bet uzmācīgā pārdevēja pilnīgi nosita visu garīgo un tāpēc paliku vien pie ķermeņa sorbeta (blogeru slavināts) un tik ļoti iekārotā Smoky Poppy aromāta, ko esmu iemīlējusi mazās devās. Uz manas miesas tas uzvedas ļoti labi un ar laiku izgaro tas asums paliekot vien reibinošajām koksnes sakāpinātajām notīm.
Ir svētdiena un beidzot jātagriežas realitātē, citādi pēdējo mēnešu un dienu notikumi, esot radio un domājot vēl par šo pasākumu un citām lietām, nedaudz izsita no sliedēm blogu ierakstus, un šobrīd skatoties savā bloga plānotājā, man ir 18 raksti, kas ir iekavēti, tāpēc jāsaņem sevi rokās un beidzot viss ir jāparāda un jāapraksta.

bučas
&z

2 komentāri:

  1. Prieks, ka lai arī apkārtējie apstākļi - lokācijas vieta, kas bija pilnīgs wtf - nedaudz nosita foršumu, tad tieši jūs visas, kas vadīja, piedalījās šajā meet & greet visu izglāba. Kas nozīmē tikai to, ka pareizie cilvēki ir sanākuši kopā un nākamreiz šāds pasākums var sanākt vēl labāks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, paldies par labajiem vārdiem! Man bija tāds prieks arī Tevi vakar satikt un papļāpāt kārtīgāk ne tikai uz 5 min. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan