Izlietotie produkti - janvāris

01.02.15

Diemžēl vai par laimi, bet janvāris noteikti ir bijis mēnesis, kad maz izlietoju lietas, bet daudz tās tika papildinātas, līdz ar to šobrīd mana kosmētikas apetīte ir aprimusies un tagad varu ķerties atkal pie tērēšanas. Šoreiz, tādas simbloiskas lietas izlietotas, bet nebrīnieties, ka daudz dezodoranti, es ziemā tos burtsiki ēdu. :D
Mossa micelārais ūdens - lietoju to kā toniku, bet pirms sākat uz mani bļaut, ka micelāro ūdeni nevar lietot kā toniku, ļaujiet paskaidrot, ka šis priekš manis ir tik vājs micelārais ūdens, ka derīgs lietošanā vien bija kā toniks. Atsvaidzinošs un jauks, bet ne atkārtotai pirkšanai.
Physiogel sejas krēms atopiskai sejas ādai - lietoju jau trešo iepakojumu un nespēju iedomāties dienu un vakatru bez šī. Lietošu vēl līdz pavasarim un tad, kad atkal atgriezīsies ziema, noteikti pirkšu šo draudziņu atkal.
Dove Damage Solutions Intensive Repair ātras iedarbības kondicionieris - šobrīd gan lietoju kādu citu, bet šo mazulīti neesmu aizmirsusi un tas joprojām man škiet ir pats labākais kondicionieris, kas spēj sataisīt tādu matus nu kā neviens cits - gludus, zīdainus, paklausīgs un neticami mirdzošus.
Garnier Fructis Miraculous eļļa matiem - laikam izlietojot kādus 3 iepakojumus ar  šo eļļu, es sapratu, ka šī eļļa ir ļoti basic un no viņas nav ko dikti gaidīt. Jā, sākumā es par to fanoju, bet tagad lietojot man tā liekas nekāda, jo matiem deva tikai mitrumu un viss, bet lietojot Wella eļļu, es jūtu stipri lielāku atšķirību matos.
Velvetic depilācijas krēms - pirku ļoti sen atpakaļ un pamēģināju vienu reizi tikai. Sākumā tas smaržo jauki pēc citroniem, bet pēc tam darbībā tas sāk smirdēt pēc Domestos līdzekļa. Un vispār, depilācijas krēmi nav mans, jo psiholoģiski nespēju panest sajūtu, ka matiņi nāk nost, liekas kā pie tāda kalcija trūkuma, kad pazaudē matus, zobus. Brr.. Es vienkārši nespēju.
Hugo Boss Niut Pour Femme EDP smaržas - par šīm tā arī nesanāca neko pateikt. Smaržas bija labas, bet manam degunam pa skābu. Itin visiem cilvēkiem kam tās bija, man ļoti patika, un līdz ko tās saskārās ar manu ādu, tā viss, nepatīk un nevaru, pa skābu bija.
Garnier Nēo dezodorants - ziemā stipri pa švaku. Un vispār, man paduses prasa lielāko aizsardzību, jo kamēr nokļūstu līdz darbam/universitātei, paduses ūdenī, kā pēc maratona noskrieta.
Dove Natural Touch dezodorants - šis gan bija jauks. Nekairināja paduses, cienījami aizsargāja un arī patīkami smaržoja.
Garnier Mineral Protect 5 dezodorants - šis bija labs, lietoju vairākus mēnešus un problēmu nekādu. Pie šī iespējams arī atgriezīšos vēlāk.
MUA acu ēnu bāze - maigi sakot tā bija slikta, jo tā acīm nedeva neko. Tik liec un liec to bāzi, bet ēnas sēžas un nepaliek ne pa gramu pigmentētākas.
Oriflame The One Long Wear acu līnija - ļoti patika. Noturīgs, tumši palēks, ar labu aplikatoru. Un vispār, pie šī atgriezīšos.
4 nagu lakas - nu pavisam vecas. Laiks doties prom!

bučas
&z

12 comments:

  1. Man Hugo Boss ir mīļākās smaržas,tieši šīs tikai Intense versija.Kaut gan smarža patīk uz ādas smaržo savādāk,piekrītu.Vispār esmu Hugo Boss smaržu mīļotāja jau no seniem laikiem.Žēl,ka nepatika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk Hugo Boss smaržas kā tādas, bet uz manas ādas tās transformējas pavisam citādākā aromātā, kas man līdz galam nepatīk. Piemēram, Mavie smaržo diezgan puķaini un tā, bet uz manas tas vairāk atgādina ziepes ar puderi. Baltā versija no šīs "kleitiņu" sērijas arī ir ļoti skaista, bet uz manis smaržo kā kaut kāda veca puķe :D

      Dzēst
  2. Laba dezodoranti meklējumos... vai ir kas dzirdēts par madara..varbūt izmēģināts? No mua ir mēģinātas tikai krāsainās tušas...un te atkal jāpiemin, nezinu, kā var kko tik lētu vispār uzražot,

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Fuuu madaras dezus neisaku! Man, manai mammai, kolegei un divam draudzenem nedereja, pec stundas paduses vienkarsi smird. Nesaprotu kadel ta citi jusmo.

      Dzēst
    2. Man arī Madaras galīgi nederēja-nebija īsti nekādas jēgas.

      Dzēst
    3. Man gan Madara ļoti patīk. Šķiet, ka vienīgais dezodorants, kurš mani tik ļoti sajūsminājis ar savu neitrālo aromātu un spēju aizsargāt.

      Dzēst
  3. Hm, jāizmēģina tas Dove Damage Solutions Intensive Repair kondicionieris :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir ļoti labs! Lietoju tūlīt jau piebeigšu trešo iepakojumu :) Maniem pūkainajiem matiem dikti patīk!

      Dzēst
  4. Hehh, skatos, ka met ārā Colorama krāsas, kuras ir manas visu laiku lielākās favorītes. Īpaši iecienījusi esmu 86 toni :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Santuk, pavisam atslāņojušās tās nagu lakas. :( Tā jau nemestu vispār jaunas nagu lakas laukā. Es lielāko daļu krāsainās un jautrās nagu lakas atdevu mammas draudzenes meitai, kurai 10 gadi, tad nu viņai bija lieli prieki. :)

      Dzēst
  5. Mans mīļākais dezodorants ir Rexona crystal rullītis. Visi veidi, bet īpaši rozā. Vai esi mēģinājusi?
    http://s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/www.fairprice.com.sg/fpol/media/images/product/L/13019028_L1.jpg

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rexona, jā, lietot, bet vairāk laikam izsmidzināmajā versijā. Es šoreiz atgriezos pie savas skolas gadu klasikas - Lady Speed Stick. Man tie vienmēr ir bijuši labākie draugi un nekad nav pievīluši savā iedarbībā :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan