Sevis lutināšana gatavojoties miegam

16.01.15

Vakaros, lai sekmētu labu izgulēšanos un jauku noskaņojumu nākošajā rītā, man vienmēr ir svarīgi kārtīgi savu garu sagatavot ar kaut ko reklasējošu un tādu kas man patīk. Pastāstīšu par tām lietām, kas man ļauj justies lieliski vakaros pirms došanās gulēt, vai kā šovakar, brīvajā piektdienas vakarā pirms ieritināšanās gultā, lai skatītos kādu romantisku komēdiju. 
Pats labākais, kas var notiks diennakts laikā ir vakara duša, jo tā man dod tādu relaksāciju, ka pēc tam manas smadzenes koncentrējas tikai uz miegu. Lai vai kā, ejot karstā dušā, es dievinu ļoti smaržīgas dušas želejas/krēmus. Ļoti bieži mainu aromātus, jo tas mainās atkarībā pēc noskaņojuma, bet šobrīd lietoju Marks&Spencer Floral Collection Lavander Shower Cream, kas smaržo ideāli. Sajūta, ka atrodies lavandas laukā.
Tajā laikā, kad atrodos dušā, neieslīgstot vairāk detaļās, paralēli es 1 vai 2 reizes nedēļā uz sejas klāju šo Madara Detox sejas masku, to paturot kādas 10 minūtes, noskaloju nost vēl atrodoties dušā. Tas ne tikai ekonomē laiku, bet arī atrodoties dušā ļauj parūpēties arī par sejas ādu, kas ļoti cieš aukstajā periodā.
Tā kā dušā eju diezgan karstā ūdeni, tad man ir svarīgi pārlieku nežāvēt ādu, tāpēc katru reizi lietoju tik ļoti iemīļoto L`Oreal Nutrition Royale balzamu ķermenim. Atkārtošos, lieliski mitrina, absorbējas momentāli un smaržo debešķīgi.
Vēl šad, tad, atkarīgā pēc noskaņojuma, kā rokām, tā pēdām lietoju Artdeco All in One Manicure skrubi, kas tehniski paredzēts rokām, bet tā kā šajā sezonā sauss paliek it viss, arī pēdas, saudzīgi noskrubēju pēdas arī. Dievinu šo skrubi saldā apelsīna ēteriskās eļļas dēļ, kas ne tikai kolosāli smaržo, bet arī efektīvi baro sauso un raupjo ādu.
Kad mans vakara rituāls ir galā, uzvelku mīkstu pidžamu un dodos gulēt vai izdzeru krūzi ar siltu tēju, vai vēl, skatos kādu filmu, kā to darīšu šovakar. Mana izvēle šovakar krita par labu filmai "Atriebība sieviešu gaumē".

Lai jums izdevies vakars!

bučas
&z

17 comments:

  1. Atriebība sieviešu gaumē ir superīga filma, es tā smējos! Izbaudi un arlabunakti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī tā pirms miega izsmējos, ka pēc tam bija tik viegli aizmigt :)

      Dzēst
  2. Es relaksējos ar Madara piparmētru dušas ziepēm, Stendera rožu skrubi un arī ar Detox masku. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam Detox maska ir hīts. Sākumā, kad sāku lietot nelikās, ka kaut kas wow, bet kad palietot vairāk, saproti, ka, jā, tā tik ir mantiņa :)

      Dzēst
  3. Tu tik jauki aprakstīji savu relaksāciju pirms miega, ka man pašai sagribējās pamēģināt kaut ko tādu. Parasti pirms miega nerelaksējos, bet pildu studiju darbus vai to, kas saistīts ar darbu ->tas viss rada stresu un rezultātā man ir smagi iemigt, iemiegu vēlu un beigās noguļu kādas piecas stundas un jūtos neizgulējusies, tāpēc domāju sākt relaksēties kaut kādā veidā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad man sanāk vairāk atvelēt laika reklāsijai, bet tā vispār sākot ar septembri līdz decembrim esmu kā tāds nervu kamols, jo katru vakaru sēžu un rakstu garos kopsavilkumus un daru visu, kas nepieciešams universitātei, ka decembrī sāku jau nedaudz sabrukt. Tāpēc tieši pirms gada saķēru tādu alerģiju, ka vēl joprojām šausmas pārņem to atceroties, bet šogad biju apzinīgāka un lai sevi savaldītu sāku lietot B grupas vitamīnu kompleksu, kas ļāva vairāk atslābināties un iemigt, bet tā kā man janvāris ir nedaudz brīvāks, tad atļaujies vairāk relaksēties :)

      Dzēst
  4. Piektdienas vakaros jāiet sabiedrībā, lai dzīvē romantika būtu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz šim dzīve mana nav bijusi tik romantiska, tāpēc vismaz no filmās gūstu to romantisma pilienu :)
      Bet Tev noteikti ir taisnība!

      Dzēst
  5. Man šobrīd arī topa lavandas smarža! Šķiet, ka nekas cits tā nenomierina! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lavanda kādreiz nepatika, bet kaut kā pēdējo gadu laikam esmu vairāk sākusi interesēties nomierinošo aromātu sektorā :)

      Dzēst
  6. Man vairāk tas naktstērps violetais ieinteresēja :). Kur tādu iegādāties ? ļoti piemīlīgs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šķiet, ka tā arī ir Marks & Spencer pidžama, tur daudz foršu un piemīlīgu! :)
      Duša un vanna, jā, tos es arī mīlu!

      Dzēst
    2. Pidžama pirkta tik tiešām M&S, bet neiznu ne cik maksāja, ne ko un kā, jo pirka mana mamma :) Tomēr iesaku, ļoti labas kvalitātes! Mīksta un 100% kokvilna! :)

      Dzēst
  7. patīk šādas sevis palutināšanas well done girl! es laikam tikai sasmērēju nagus un tad guļu ar pirkstiem gaisā...un guļu uz apiņu spilvena ome uztaisīja un teica, tas labai ulēšanai nomierina nervus :) iedvesmojošs raxts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti ieinteresēja apiņu spilvens! Tas ir kaut kas interesants. Pat neesmu dzirdējusi, ka tādus kaut kur var dabūt..
      Paldies!

      Dzēst
  8. Es tik lasu un lasu kā visi izmanto Madaras sejas masku un navaru pārstāt raudāt. Sasodītā alerģija pret dūņām!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  9. Man vakaros patīk lutināt sevi ar Dove vai I love... dušas želejām un Fruttini vai Premier ķermeņu sviestiem :) Sejai šobrīd izvēlos L' Oreal sejas eļļu, seja arī ir priecīga :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan