Polhem PR SS15 preses diena

13.01.15

 Pagājušo piektdien, 9. janvārī, norisinājās sabiedrisko attiecību aģentūras Polhem PR Latvia 2015. gada pavasara-vasaras sezonas preses diena, kuras laikā tika prezentētas aktuālākās gaidāmās sezonas modes un skaistumkopšanas tendences kā sievietēm, tā arī vīriešiem. Lūkosim kā tad mums gāja!
Pārstāvēto zīmolu vidū bija apģērbu un aksesuāru zīmoli Marks & Spencer, Julia Janus un New Yorker, apavu zīmoli Tamaris, Vagabond un vēl pavisam nesen pieteiktais INCH2, pašmāju veļas zīmols Lauma Lingerie un rotu zīmols Stein Jewellery, skaistumkopšanas zīmoliOriflame un LUSH, kā arī kafijas automātu zīmols Nespresso, ko piedāvā interneta veikals 19bar.eu.
Pavasarīgā gaisotnē dekorētajās telpās vienuviet pulcējās vairāk nekā 60 modes un skaistumkopšanas mediju pārstāvji, stilisti un citi industrijas profesionāļi, kas draudzīgā gaisotnē iepazinās ar prezentētajām kolekcijām, baudīja gardas uzkodas no restorāna Tinto Vīna Telpa, veldzējās ar atspirdzinošajām CucuCoco kokosriekstu sulām un nodevās enerģiskas elektroniskās mūzikas ritmiem, par ko visa vakara gaitā rūpējās dīdžeji Bogdan Taran un Max Lomov.Būtiski, ka paralēli piedāvāto izklaižu baudīšanai, viesi varēja iepazīties arī ar jaunajiem Samsung UHD izliektajiem televizoriem, kuru ekrānos tika demonstrēti jaunākie pārstāvēto zīmolu foto un video materiāli.  - Polhem PR
Marks&Spencer kolekcija man iepatikās ar savu vienkāršību, eleganci un klasiskumu. Krāsas ir interesantas, bet ne uzbāzīgas vai ekscentriskas.
šo es noteikti gribu pavasarim/vasarai
 Arī Lauma Lingerie pavasaras/vasaras sezonā prezentē 33 kolekcijas. Tās vislabāk raksturo sapņains mirdzums, ritmiskas apdrukas, spilgtas krāsas un dižciltīga graciozitāte. Apspēlējot iztēli rosinošas tēmas, sievietes tēls šosezon kļuvis vēl mistiskāks un sapņaināks.
New Yorker jaunā kolekcija
Lush Lieldienu skaistums
Oriflame The One produktu skapis, kur varēja atrast visus jaunumus, kas gaidāmi drīzumā
*Polhem PR publicittes foto

Labumu maisiņā slēpās visādas interesantas lietas un arī fantastiski smaržīgā Lush Vitamīnu bumba, Marks&Spencer labumi un vēl visādi jaukumiņi
bučas
&z

8 komentāri:

  1. Forši, ka maisiņu saturs ir vismaz nedaudz atšķirīgs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ziemassvētku preses dienā arī katram bija nedaudz cits saturs. :) Noteikti intersē kas Tev labs tika dāvanā :)

      Dzēst
  2. foršs tāds tusiņš... bet cik reāli šadas tikšanās pavairo pārdošanu.... man patīk tāda izdeja par bal''ešanos un iepazīšanos ar cilvēkiem, dzirkstošā vīna malkošanu pēcpusdienā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nedomāju, ka šī pasākuma ideja ir pārdošana, tā vairāk ir tāda kā iepazīstināšana ar jaunumiem katras nozares pārstāvjiem :)
      Vakars tiešām bija patīksm un mājās dodoties bija tāds pacilāts noskaņojums vēl :)

      Dzēst
  3. Ļoti interesanti kādi jauni produkti būs no oriflame, patīk šis zīmols, visvairāk the one skropstu tuša un lūpu spīdumi arī patīkami un vēl par tik demokrātisku cenu. Lush vienmēr māk pārsteigt, man vienu brīdi likās, vai jūs tiešām baroja ar burkāniem :D ? Un tad sapratu, ka ziepes, dikti smukiņas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No jaunumiem tur būs tonālais krēms, laineris, jauna skropsu tuša (ja ne pat vairākas), jaunas acu ēnas, smaržas, kas iedvesmotas pēc romāna "Piecdemsit Greja nokrāsas" un vēl viss kaut kas :)
      Tie burkāni tik mīļi bija un tur vēl tādas kā kinderolas būs. tāds kā apvalks un iekšā kaut kas skanošs. Spēļmantiņas vannā :D

      Dzēst
  4. Tie kurpju atslēgu piekariņi izskatās dikti forši! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nenormāli forši! Man visas dāmas jau ar kāru aci skatās uz tām mazajām Tamaris kurpītēm :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan