Pārskats: Essence un Catrice "jaunumi"

14.01.15

Sākumā domāju dalīt vairākos rakstos, bet tad lai viss ietu ātrāk un man būtu mazāk raizes, saliku visu kopā. Varbūt kādai tas būs pa daudz vienā reizē lasīt, bet labāk tā nekā 5 atsevišķi raksti par visu šo kaudzi. 
Seja
No produktiem, kas paredzēti sejai šoreiz vairāk no Catrice, jo pagājušajā rudens sezonā bija daudz jaunu un interesantu lietu, ko pamēģināt.
Sejas pamatam izvēlējos pamēģināt Catrice Prime And Fine sejas bāzi. Iespējams jūs atceraties, ka dievināju no šīs Prime And Fine sērijas acu ēnu bāzi, bet tā vairs nav sortimentā. Lai vai kā, bāze ir ļoti viegla un uz sejas klājas kā tāds pa pusei biezs serums, kas jūtas diezgan mitrinoši. Neteikšu, ka bāze dod kaut kādu supermatētu ilgsnoturīgu grimu, bet savā veidā savāc tonālo labāk kopā. Tas brīvāk klājas un burtiski guļ uz sejas.
Vēl viens produkts, kas ir diezgan universāls, kas kalpos gan kā bāze, gan kā tonējošais ir Catrice 3 in 1 Skin Tone Adapting tonālais līdzeklis, kas principā ir sejas mitrinātājs ar iekapsulētiem krāsas pigmentiem, kurš ļauj ātri un viegli izveidot sejas pamatu. Principā tas ir tāds pats kā L`Oreal BB krēms ar mikro daliņām, kas pludinot no baltas masas pārvēršas par oranžu ( uz manas ādas).
Catrice Nude Illussion tonālais krēms ir mana mīlestībā. Nē, nu tiešām! Kopš pamēģināju pirmo reizi novembra sākumā, roka stiepjas tikai pēc šī. Pirmkārt, tonis! Es ilgi meklēju matētu gaišu tonālo krēmu, kas ir ar dzeltenīgu apakštoni, un beidzot atradu. Uzklājot uz ādas vienā kārtā tas lieliski nomaskē pirmās ādas nepilnības un sniedz ādai ekstra starojumu un nepadaru ādu pārlieku matētu, kas ir labi. Klājot papildus vēl vienā kārta vai trijās, tas dod tiešām abrīnojamu sedzamību neradot biezu pankūku uz sejas. Uz manas ādas bez pūdera tas turās 3 stundas, bet piepūderējot līdz pat 6 stundām. Tas nesēžas rievās un neoksidējas. Lielisks!
Catrice Colour Correcting matējošais pūderis, kas tiek dēvēts par gudro pūderi, jo spēj izlabot un izlīdzināt sejas krāsas nepilnības. Sārtais atsvaidzina ādu, violetais blāvai ādai piedod mirdzumu, zaļais neitralizē apsārtumu un bēšais saglabā dabisku ādas toni. Gluži kā sausais konsīleris pūdera formātā. Tas nedod papildus toni, tikai nomatē sejas ādu. 
Catrice Defining Blush vaigu sārtums (090 Mandy-rine) ir mana sena mīlestība, jo kā pirmo reizi pamēģināju Catrice vaigu sārtumus, tā no laikam no kādiem visiem 5 vai 6 kas man pieder, neviens nav pievīlis. Tie ir labi pigmentēti, skaisti klājas uz vaigiem un turās ļoti cienījamu laika sprīdi. Lai arī tajā nav ne grama mirdzuma, sejai tas sniedz dabisku starojumu. Maģija!
Essence Silky Touch Blush vaigu sārtums (80 autumn peach) ir arī viens no tiem vaigu sārtumiem, kas noteikti neliks vilties. Pigmentēts, viegli mirdzošs, izteiksmīgs, bet ne vulgārs. Ja meklējat kādu labu vaigu sārtums, noteiktu iesaku paskatīties šos Silky Touch. Konkrēti šis tonis ir persikoti sarkans, tāds kā rudens saulē nobriedis persiks. 
No K uz L: Catrice - Essence
Acis
No produktiem acīm šoreiz ir daudz jaunumu. Skaistas ēnas, labi zīmuļi un interesantas skropstu tušas. 
Sākšu ar acu ēnām. Essence Metal Glam acu ēnas nav īsti bijušas manas favorītes, jo tas skaistas mirdzums ir tikai virspusēji un cik bija mēģinātas, tad visas bija ne īpaši pigmentētas, bet ne šīs. Nebiju gaidījusi, ka ēnas klāsies tik gludi un vienmērīgi, un vēl pietam - tik intensīvi, bet vismaz zinu, ka šis tonis (18 choco-chic) noteikti ir pirkšanas un lietošanas vērts. Augstāk attēlā tas liekas nedaudz violets, bet dzīvē izskatās gluži tāpat kā svačā - silts bronzīgi brūns tonis. Šokolāde zelta putekļos.
No K uz L: Essence 3D (2 toņi) - Essence Metal Glam
Catrice Absolute Bright acu ēnu paleti (010 Candy Warhol) jau vēroju kopš tā parādījās veikalos kaut kad ap Lieldienām un tad mani tieši piesaistīja skaistie pasteļtoņi. Pie pirmās izdevības nolēmu pamēģināt. Jāsaka, ka ēnas nav izteikti pigmentētas, ja salīdzina ar citiem, jo visiem liku vienādu pamatu, bet priekš ikdienas vajadzības derēs lieliski. Ēnas ar kurām nevarēs nošaut greizi! Mani favorīttoņi noteikti ir pēdējie trīs, ja skatās no kreisās uz labo pusi.
Vēl vienas jaunas un superīgas ēnas ir Catrice Velvet Matt acu ēnas, kuras diemžēl priekš sava lieliskuma ir tikai sešos toņos, lai gan gribētos vairāk, bet cerams, ka ar jaunajiem sortimenta papildinājumiem, kāds vēl parādīsies. Uz acīm šīs ēnas klājas burtiski kā sviests un pludinās fantastiski. Neesmu vēl saņēmusies un sabildējusi ēnas pilnā smokey eyes pielietojumā, bet ēnas ir lieliskas. Uz acīm tās atstāj vairāk satīna finišu nekā matētu, bet plakstiņš uzreiz ar šādām ēnam liekas lielāks. Vienīgais lielais mīnuss - slikti presētas. Vienas no ēnām pirmajā dienā vēl nepaspēju aizvest līdz mājām kā sašķīda. Nācas "lipināt" kopā, jo tonis pārāk skaists, lai mestu laukā. Iesaku pirms pirkšanas pārbaudīt ēnas, bet ja nu kas, saglabājiet čeku, lai var mainīt, jo bija viena partija, kas absolūti visa bija brāķēta. It kā uz veikaliem tā netika, bet ja nu kas - es brīdinu. 
Lai vai kā, dievinu skaisto vaniļas toni (010 Vanillaty Fair), kas izcili izskatās uz plakstiņa. Lielisks bāzes tonis. Sasisti līmētais tonis ir 030 Jump up and Brown..., kurš ir uz acīm izskatās viegli brūns, bet patiesībā ir neliels hamelions, jo spēlējas ar zaļajiem un pelēkajiem pigmentiem. Šis tonis un nākamais ir burtiski pa manai gaumei. 040 All Burgundy ir kosmoss. Nē, nu tiešām! Tik skaistu un intensīvu toni sen nebiju redzējusi. Lai uzklātu vieglā ikdienas klājumā, man atliek ar pūkaino otiņu viegli pieskarties un šīs ēnas jau klājas intensīvi un pamanāmi.
No K uz L: Catrice Velvet Matt 010; 030; 040
Essence Liquid Ink High Shine un Matt mitrās kontūlīnijas ir fantastiski noturīgas. Lai arī sākumā šķiet, ka ar tādu otiņu nav iespējams smuki uzvilkt līnijas, līdz ko tas izdodas, nav jāuztraucas, ka tās var kuru katru mirkli izplūst.
Essence Lash Princess Volume skropstu tuša man sākumā nelikās nekas īpašs, tikai piesaistīja kobras formas birstīte, bet nekas cits. Tā arī šī tuša stāvēja līdz tikai nesen pamēģināju un paliku nedaudz mēma. Tuša bija pastāvējusi kādu laiku un līdz ar to jau nedaudz pažuvusi un ieguvusi tādu tekstūru, kas man patīk. Divās kārtās klājot uz skropstās tās tiek superīgi atliektas un kuplinātas. Neesmu Essence tušu fans, bet šī mani tiešām pārsteidza.
Catrice ilgnoturīgs ūdensdrošs acu zīmulis (110 Rendez-blue) ir tikpat intnesīvi zils kā Titānika Okeāna sirds un tas bija man tāds neliels risks, jo tik zilus zīmuļus uz acīm parasti neliku, bet šis pat uz manām zaļpelēkajām acīm izskatījās labi. Iespējams, blogkolēģes atcerēsies The Body Shop pasākumu, kad ar šo biju uzvilkusi divas bultas un vualā! akcents gatavs. Man vispār patīk lietot košus acu zīmuļus dienās, kad nav noskaņojuma un prasās kaut ko atsvaidzinošu. Varbūt atceraties 2013. gadu, kad slavēju šos zīmuļus, bet kvalitātes ziņā šis mani pievīla un tā pamatīgi. Lai arī skaists tonis un vilkās uz acīm burvīgi, tas neturās pat ar visu bāzi. Visu laiku smērēja plakstiņu, bet ar citiem šīs sērijas zīmuļiem tā nebija bijis. Laikam formula mainīta. ehh..
Catrice Kohl Kajal acu zīmulis (070 Take the Greyhound) ir arī viens tiem toņiem, ko varētu nēsēt un nēsēt, jo šis ir mans ikdienas neitrālais tonis, kas sniedz nelielu akcentu, lieliski pludinās un turās arī cienījamu laiku. Par laimi, šis zīmulis ir noturīgs nekā iepriekšējais, bet iesaku bāzi tik un tā lietot pamatā. Lietoju katru rītu, un tā uzklāšana un izpludināšana prasa laikam minūti. Zemāk reālajā dzīvē.
Catrice Lash Extension Volume skropstu tuša, kas man nepavisam nepatika. Pirmkārt, tušai ir savāda birstīte un pati tušas tekstūra ir tāda ar šķiedrām ķepīga. Kad klāju to uz augšējām skropstām, tā noklāj principā tikai skropstu saknītes un parējo ne, līdz ar to izskatās kā resnas un īsas skropstas, bet vieglītēm klājot uz apakšējām skropstām gan izskatās labi. Ievēroju, ka viņa arī diezgan ātri bojājas, jo jau ir palikusi pavisam bieza un krēmīga.

Lūpas
Essence ilgnoturīgās lūpu krāsas (12 Blush my Lips un 14 Adorable Matt!). Šīs lūpu krāsas pārsteidza ikvienu ar savu kvalitāti, jo tās ir krēmīgas, pigmentētas, turās labi un nesausina lūpas. 12 ir mans raksturīgais un mīļākais fuksijas tonis, bet 14 ir klasiski sarkanais, bet ar tādu satīna piesitienu. Ko lai daudz saka - labas!
Essence lūpu zīmulis 14 Femme Fatale ir tāds sarkanīgs oranžs, liktenīgās sievietes tonis, kas patiks tām, kuras nesā sarkanas lūpas biežāk nekā uz svētku reizēm. Man patīk Essence lūpu zīmuļi, bet uz manām lūpām tie nav tik noturīgi kā gribētos.
Catrice Beautifying Lip Smoother lūpu spīdumi ir analogi veidots pēc Clarins Instant Light Natural Perfector, bet oriģinālu neesmu lietojusi, tāpēc pateikšu tikai to, ko domāju par šiem mazulīšiem. Tie ir mitrinoši, puscaurspīdīgi, ne lipīgi un garšo saldeni. Jāsaka, ka noturība ir ok, izvelk kādu 1.30h kopumā, bet nesēžas rievās, kas ir ļoti labi. Principā katrs no toņiem uz lūpām īpaši neatšķiras. Varbūt tas ir tāpēc, ka man pašai ir labs lūpu pigments.
Catrice Tinted Lip Glow lūpu balzams ir ļoti līdzīgs Ultimate Lip Glow balzamam, tikai šis ir skaistākā iepakojumā  - sarkanā zelta krāsā. Principā ideja viena un tā pati. Uzklāj uz lūpām balzamu un pēc īsa brīža atkarīgi no personīgā lūpu PH līmeņa, veidojas savā veidā "unikāls" tonis. Manas lūpas ietonē aveņu sarkanas. Pietam, viegli mitrina lūpas un aizsargā tās.
Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish lūpu spīdums (laka) ir fantastisks produkts, tomēr šoreiz es vēlos izcelt vienu toni - 060 Mission PINKpossible - par kuru es esmu stāvā sajūsmā. Kliedzoša fuksija, gandrīz pat neons, bet uzklājot uz lūpām tīra pasaka. Šī laka noturības ziņā pat labāka nekā Apocalips no Rimmel, jo uz lūpām turās līdz pat 6 stundām. Nezinu vai citi toņi tā turās, bet šis gan! Ja patīk avenes un fuksijas uz lūpām, noteikti iesaku šo!

Grimā izmantoju vairākus augstāk pieminētos produktus (un vēl dažus)
Izmantoju:
Catrice Prime And Fine sejas bāze
Catrice Nude Illussion tonālais krēms
Catrice Colour Correcting matējošais pūderis
Essence Silky Touch Blush vaigu sārtums (80 autumn peach)
Catrice EyeBrow Filler uzacu tuša
Catrice Velvet Matt acu ēnas (030)
Catrice Kohl Kajal acu zīmulis (070 Take the Greyhound)
Essence Lash Princess Volume skropstu tuša
Catrice Beautifying Lip Smoother lūpu spīdums (030)

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z

* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr viss teiktais ir mans subjektīvais viedoklis
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

25 komentāri:

  1. Catrice Nude Illussion varētu derēt sausai ādai? neizceltu sausos pleķīšus? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas nedaudz izceļ sausuma pleķus tik un tā, bet ja padomā, to dara itin visis tonālie krēmi, ja sejas āda pirms tonālā krēma nav pienācīgi sagatavota :)

      Dzēst
  2. Velvet Matt ēnas ir tādas krēmīgas? Izskatās, ka man vajag gaišo toni. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tā saku, ka sviestainas, bet nu jā ir, ir krēmīgas. :) Tas bēšais tiešām ir uzmanības vērts tonis! Vienkāršs, bet burvīgs!

      Dzēst
  3. Fantastiska pēdējā bilde!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ak, es ar savām vampīra acīm saulē :D Paldies! ;)

      Dzēst
  4. Man vajag tās burgundija ēnas!!
    Nez vai matēto ēnu palete kādreiz līdz mums atnāks? :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās ir lieliskas ēnas!
      Nē, matētā nebūs, jo catrice.eu mājas lapā ir rakstīts, kurās valstīs ir pieejama tā palete. Toties mums būs Absolute Rose palete, kas arī ļoti skaista! ;)

      Dzēst
  5. Pēdējā bildē Tu tik satriecoši skaista, un tās acis :) Ieintriģēji ar dažiem produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par komplimentu, tādas nu man ir tās saulē dzeltenīgās vampīra acis :D

      Dzēst
  6. Sveika! vari pateikt, kurās Drogas nopirki šoCatrice Nude Illussion krēmu. Šodien biju Domina, bet tur to neatradu. Liels paldies. Lielisks blogs, Zanda!

    Alise

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz sitienu īsti nevarēšu pateikt kur redzēju šo tonālo, bet noteikti zinu, ka tas bija kādā centra veikalā :)
      Paldies Alise par labajiem vārdiem! :)

      Dzēst
  7. Fantastisks raksts! Visu apkopo perfekti! :)
    Es arī dievinu Essence Princess tušu. Es vispār uz tušām esmu izcili kaprīza, bet šī tiešām iepatikusies.
    Un tās ēnas Burgundy vienkārši jāskrien jau tagad pirkt! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Burgundy ēnas ir hīts! Uz acīm izskatās superīgi, pilnīgi uz visām acu krāsām :)

      Dzēst
  8. Skatos, ka All Burgundy ēnām ir milzīga piekrišana. Laikam tāpēc tās nevienās Drogās nav atrodamas. Ja kaut kur vēl pamanāt, tad pabļaujat. Es arī ļoti gribu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tās ir pašas pirktākās ēnas pagaidām, bet ne jau tikai toņa pēc, bet arī kvalitātes un pigmentācijas pēc :)

      Dzēst
  9. Pēc Tava raksta esmu ienteresēta iegādāties Catrice Colour Correcting matējošo pūderi un Catrice Velvet Matt acu ēnas( burvīgi maigi toņi ).
    Runājot par Essence acu tušu, arī biju pārsteigta! :) Ļoti laba tuša, neskatoties uz cenu.
    Par Essence lūpu zīmuļiem.. uz manām lūpām izplūst krāsa. :( Bet kā lūpu zīmulis viņš ir labs (pigmentēts), bet ne manām lūpām.

    Iekodiesmode.blogspot.com
    Dace

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī lietoju nude toni no zīmuļu klāsta, bet tie nav slikti nē, bet nab arī tik labi kā gribētos. Varbūt vienkārši es esmu pa daudz izlaidusies un nenēsāju paciestus zīmuļus uz lūpām :)

      Dzēst
  10. Sagribējās pamēģināt šo - Catrice Tinted Lip Glow lūpu balzams. Man kādreiz bija no avon lūpu spīdums ar jojoba eļļu sastāvā, kuru uzklājot uz lūpām, lūpas ieguva savu unikālo toni, man bija maigi avenīgas, mīlēju šo lūpu spīdumu ļoti, ļoti. Bet tad man vairs paziņu lokā neviens neizplatīja avon, un vairs nevarēju tādu dabūt, bet tagad skatos katalogu, un izskatās, ka šāda spīduma vispār vairs katalogā nav.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku pamēģināt uz savas ādas pirms pēc vai dod to toni, jo katram tiešām veidojas cits tonis. Man draudzenei viņš paliek tik nedaudz rozīgāks un viss :)

      Dzēst
  11. Man patīk, īsi un kodolīgi un uzreiz par visu. Klau. Par princešu tušu, kā tā nomazgajas,tādām tušas parslilņām vai kā parasti?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mazgājas nost kā parasti. Mazgāju nost ar TBS eļļu un tīru šat tad tikai ar Garnier micelāro, noņem viens un divi. :)

      Dzēst
  12. Ļoti patīk tādi pārskati, interesants raksts :)
    Pēdējā bilde īpaši skaista :)

    AtbildētDzēst
  13. o! tā, Catrice Nude Illussion, būs jāpamēģina! :)

    AtbildētDzēst
  14. Kopš ilgiem laikiem tonālais krēms ko būšu izlietojusi vienkārši nemainot ne pret vienu. Visus citus lieku malā un lietoju tikai šo. :) Fantastisks tonālais un tonis 100 Nude Ivory ir tik neitrāls un gaišs cik iespējams :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan