Pārskats: The Body Shop kumelītes attīroša eļla sejai

22.01.15

Eļļas manā sejas attīrīšanas rituālā nav nekas jauns, bet lietojot regulārās eļļas (olīvelļu, linsēklu eļļu, kokosriekstu u.c.) atskārtu, ka esmu beidzot sapratusi to "ideju", lai varētu pārcelt sevi nākošajā klasē un beidzot pamēģināt arī hidrofīlās eļlas. Lielbritānijas blogere AmeliaLiana un tā pat arī daudzas pašmāju blogeres dziedāja un dzied slavas dziesmas par The Body Shop eļļu, un kad beidzot es to iegādājos, es bez tās vienkāraši nevaru un nemāku citādi noņemt kosmētiku.
Ražotājs
Zīdaini maigs līdzeklis ātrai un efektīvai dekoratīvās kosmētikas (arī ūdensnoturīgas) noņemšanai no sejas. Āda kļūst tīra un svaiga. Mandeļu eļļa un Godīgas tirdzniecības organiski audzētā sojas eļļa rada uz ādas aizsargkārtiņu, novēršot tās sausumu. Piemērota jutīgai ādai un kontaktlēcu nēsātājām. Iemasē sejas ādā un noskalo.
Kad vasarā biju izlietojusi visus krājumus un saņēmusi gribasspēku iet un pirkt šo eļļu, mani mistiskā kārtā atrunāja to iegādāties, bet tā vietā piedāvāja lietot no šīs pašas kumelīšu sērijas sviestkrēmu, kas man arī ļoti patika kā iestājās vēsāks laiks, bet šoreiz es nepakļāvos ietekmei un nopirku šo eļļu un par to nenožēloju.

200 ml iepakojumu ar ļoti labu dozējošu pumpīti, kas diemžēl nedaudz sulo, mēneša laikā esmu izlietojusi tiktāl cik augstāk attēlā redzams. Liekas, ka ar viņu cepu kotletes? (Piedodiet, vegāni un veģetārieši) Nē, vienkārši katru vakaru man pat rokas neceļas kosmētiku noņemt ar kādu citu līdzekli. Vēl vairāk, man tagad gribas visu citu izmest laukā un lietot tikai šo.

Lai vai kā, eļļai ir patīkams aromāts, kas vairāk ir gaumes jautājums un šobrīd maz ietekmējošs, bet pati pēc tekstūras eļļa ir diezgan šķidra un vienā lietošanas reizē visai sejai pietiks ar diviem dozatora spiedieniem. Ar šo eļlu esmu noņēmusi dažāda veida grimus - ikdienas, ūdensnoturīgus, biezas sedzamības u.c., bet vienmēr šī eļļa strādā uz visiem 110%, jo atliek šo eļļu iemasēt ar sausām plaukstām uz sausas ādas un vēlāk nedaudz jau saslapinot rokas, kā pie skalošanas nost jūs vienkārši atkal pārvērtīsieties par patieso "es", jo noņem tā burtiski visu... VISU. Pilnīgi bez šaubām lietoju uz acīm un acu grimu tā noēd fantastiski!
Reāli, lai noņemtu kosmētiku man laikam vajag kādu minūti un viss, seja tīra! Pēc lietošanas eļļas kārtiņa netiek nekāda uz sejas atstāta, man pat nedaudz āda sausa paliek pēc lietošanas, bet tas tāpēc, ka man āda šobrīd nedaudz trako un pati vairs nezina kas labs un slikts, bet pēc tam uzlieku uz sejas Physiogel un viss atkal ir lieliski.

Jautājums, kas daudzas uztrauc - vai var lietot kombinētas ādas īpašnieces? Jā, var, jo es pati esmu kombinēti/jūtīgas ādas īpašniece un vienkārši dievinu šo eļlu.

Ja esat jauna, laba attīroša līdzekļa meklējumos, tad es noteikti iesaku pamēģināt šo. Burvīgs produkts!

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z

* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfija no personīgā arhīva

bučas
&z

12 comments:

  1. Šī eļļa arī ir manā sarakstā, paraudzinš patika. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju kad sāksies pavasara sezona, es šo aizmirsīšu, jo man nedaudz šķiet, ka tad viņa varētu būt pa smagu, bet, jā, noteikti kaut kad ieteiktu iegādāties šo! :)

      Dzēst
  2. Piekrītu, ļoti labs produkts :)

    AtbildētDzēst
  3. Izklausās laba, bet es pašreiz metu acis uz Diora instant cleansing oil vai kaut kā tamlīdzīgi saucas. Vēl ārzemju blogeres DHC eļlu saslavējušas.

    Kāda te ir mēģinājusi kādu no šīm? Ir vērts? :)

    Uz šo varētu arī paskatīties, bet šobrīd pilna māja ar attīrošiem līdzekļiem, pasūtīju arī slaveno Cetaphil, tāpēc jaunus man vēl ilgi nevajadzēs, un drīz arī vasara, kad eļļas laikam vispār neprasās. Hm, nevar saprast.

    Scentivory

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, pavasarī un vasarā eļļas laikam ir pa smagu, bet kas lai to patiesībā zina. Lietoju klasisko olīveļļu uz sejas vasarā un nemaz tik smaga lai gan nelikās,vismaz no saules nebija parādījušas manāmas grumbiņas :)

      Dzēst
  4. Kā mēs agrāk dzīvojām bez hidrofīlām eļļām, vai ne? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oi, nemaz nerunā!! šobrīd domājot man šķiet - kā mēs dzīvojām? Nu kā?? :D

      Dzēst
  5. Jau cik ilgi metu acis uz šo produktu, bet vēl nēesmu iegādājusies.
    Atsauksmes tik daudz un visas labas!

    Lai gan jāatzīst Latvijā šis produkts ir krietni dārgāks kā citur Eiropā. Nīderlandē par 4 eiro lētāk var iegādāties. Žēl, ka Latvijā tik ļoti jūtama šī atšķirība.

    notameehyear.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku šo ar 25% atlaidi, jo man bija viņu kupons un tad jau tā arī sanāca, tāda smuka atlaide, bet, jā, vispār cenas mums ir aukstākas, bet pagaidām viss, kas mēģināts patīk, ka īsti nepārdzīvoju par tiem četriem eiro :)

      Dzēst
  6. uff.. man izraisija alerģiju :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es pati arī viņu uz brīdi pārstāju lietot, jo ievēroju, ka dziļās pumpas kaut kā nepāriet. Nedomāju, ka man bija kāda alerģija, bet pārstājot lietot kaut kā labāk palika :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan