Jaunums: The Body Shop Smoky Poppy Limited Edition magoņu ķermeņa kopšanas kolekcija

30.01.15

"Aiz magoņu skaistajām, sārtajām ziedlapiņām slēpjas tumša un pavedinoša pagātne: bīstama bauda. Kas to reiz mēģinājis, vairs nevar atteikties". (The Body Shop) 
Februāris ir kaisles mēnesis, jo ir Valentīndiena, kas ļauj atkust sirdīm ne tikai aizņemtajām, bet arī vientuļajām. Ar nākamo nedēļu veikalos parādās  šī jaunā Smoky Poppy kolekcija, kuru vēlos ar lielu nepacietību jau nedaudz atrādīt, bet saku uzreiz - šie ir tikai pirmie iespaidi par produktiem. 
Vienā frāzē skatoties uz jauno dizainu, preses materiāliem, smaržojot produktus, varu teikt, ka tā ir erotiski maskulīna kolekcija, kas pilnīgi noteikti neatstās vienaldzīgu jūsu partneri, kā arī vientuļās sirdis iedrošinās rīkoties, jo aromāts ir spēcīgs, bet kaisles uzmundrinošs.

Katram produktam aromāts nedaudz atšķiras, piemēram, ķermeņa sviests man burtiski vieglā veidā (ne tik spēcīgā) atgādina Dzintars Rīdzenieces noslēpumu, kas ir pašas populārākas smaržas starp sievietēm gados un šis aromāts manam degunam līdz galam nepatika, jo saskaroties ar miesu, siltumā tas paliek vēl intensīvāks. Papildināts - tagad ir pagājušas 4 stundas kopš uzklāju krēmu un ziniet aromāts burtski mainījies. Tas nesmaržo vairs pēc Rīdzenieces, bet gan ļoti pieklusināti un samtaini, esmu domas mainījusi par šo krēmu. Lielisks aromāts!
 Produkts, ko es noteikti iemīlēšu ļoti ir šis Lip&Cheek Velvet Stick Universal Shade lūpu zīmulis/balzams (050 Poppy Universal), jo atverot iepakojumu es nedaudz nobijos - tas ir pelēkmelns. Esmu lietojusi dažus šos unikālos lūpu balzamus, bet neviens nav bijis melnā krāsā.
Ražotājs: Iepazīsti savu tumšo pusi – mūsu zīmulis melnā krāsā pielāgojas Tavas ādas pH līmenim un uzplaukst katram citā magoņu tonī.
 Uzklājot tikko uz ādas, tas it sākumā ir pelēcīgi rozīgs un tad pēc dažām minūtēm sāk transformēties skaistā, piezemetā rozā tonī, kas šobrīd ir mans go-to tonis.
Transformēšanās 5 min laikā
 Par šiem toņiem un to mīlestību citā rakstā, bet zemāk var redzēt cik dabiski, piezemēti, bet ārkārtīgi skaisti uz lūpām transformējas šis lūpu balzams/zīmulis.
Uz vaigiem neesmu mēģinājusi, jo tas ir lietojams kā uz lūpām, tā uz vaigiem, bet tas klājas tik maigi un velvetīgi, ka to pilnīgi nevar just uz lūpām. Pietam, domāju šis zīmulis lieliski derēs kā lūpu bāze, jo ir velvetīgs kā samts, noturīgs un ļoti viegls. Vienīgais, nu jā, tas aromāts. Es bez tā būtu iztikusi, bet nu nav arī tāds, kas šaušelīgi traucētu.
Pēc 10 minūtēm...
 Savukārt, vannas bumbas smaržo pēc Rīdzenieces, kas stāv kalnā ar atvērtu Ariel pulvera paku rokās, jo aromāts ir ļoti svaigs, nedaudz pulverīgs, kas sākumā lieks tāds liels phē, bet patiesībā, ja dodoties uz randiņu vai vakariņās, šis aromāts ir tieši laikā, jo spēs sadraudzēties ar ikvienu vakara stipro parfīmu, jo lai arī tas ir svaigs un pulverīgs, tas ir neitrāls un atsvaidzinošs. Citādi, ja vannā lieto kaut kādu specīgu lavandas, kafijas, svaigo ilang-ilang aromātu, tas diezgan intensīvi paliks uz miesas, bet ja parfīmā ir baltie ziedi vai muskuss, būs tāds kišmiš, ka apkārtējie domās, ka esat iekritusi parfīma katlā.
 Interesanti, ka vannas bumbās ir īstas magoņu sēkliņas, kas, kā apgalvo The Body Shop, ir ar rokām vāktas Ankāras reģionā, Turcijā. Neesmu lietojusi, bet apsolu, ka līdz ko pamēģināšu, tā došu zināt, ko domāju par šo produktu.

Cenas:
ķermeņa sviestkrēms - 18.80 €
vannas bumbas - 20.00 €
lūpu vaigu zīmulis - 17.00 €

Zinu, ka spoileri nevienam nepatīk, bet vēl tikai nedaudz, šī kolekcija veikalos būs pieejama jau ar 2. - 3. februāri.

Vairāk informācija - mājas lapa, facebook lapa

* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr viss teiktais ir tikai un vienīgi mans personīgais viedoklis
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

&z

16 comments:

  1. tas zīmulis riktīgi inčīgs izskatās - un tonis skaists. :)
    Kermeņa krēms gan manam degunam likās tieši tāds pats kā Nivea krēms :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonis tiešām skaists, bet uz katras ādas transformējas pa savam. :)
      Man Nivea aromāti arī liekas tīri un kā bērnu pūderi smaržojoši, bet vismaz ne pēc veļas pulvera :D

      Dzēst
  2. Smaržo pēc Rīdzenieces :D

    AtbildētDzēst
  3. Man ļoti, ļoti patīk dizains! Taču liekas, ka tā smarža gan nebūs manam degunam.
    Vēlētos pamēģināt lūpu zīmuli, ļoti skaists un dabisks tonis. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūpu zīmuli noteikti iesaku! Turās arī labi! :)

      Dzēst
  4. Tā Rīdziniece mani ieintriģēja, bet tā Ariel paka ga ne visai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzēs vai vannā arī šis Ariel aromāts paliks, bet tā smaržojot tiešām, kaut kā pārāk svaigi smaržo :)

      Dzēst
  5. Lūpu zīmulis izskatās interesants, tev piestāv! :)

    AtbildētDzēst
  6. hehe, par to Ariel paku - labi no-vizualizējās, bet nu būs jau arī pašai jāpasmaržo ;)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Es tikai saku, ko es domāju par šom aromātu, bet katram tā asociēsies ar kaut ko citu, tāpēc līdz ko veikalos parādās, noteikti pasmaržojiet ;)

      Dzēst
  7. Arielu sev virsū gan negribās smērēt. Kolekcija dizainiski skaista, bet visticamāk, ka paostīšu un atstāšu veikala plauktos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ķermeņa losjons nesmaržo pēc Ariel, tam ir ļoti seksīgs aromāts. Ak Dievs, kā man nepatīk teikt seksīgs [aromāts], bet savādāk nevaru izteikties laikam :D Sākumā tas smaržo pēc Rīdzenieces noslēpuma un pēc, aptuveni, 4 stundām aromāts transformējās tik maģiski burvīgi smaržā, ka pilnīgi neticās :)

      Dzēst
  8. Ļoti ieinteresēja lūpu zīmulis. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas būs laika hīta produktus, jo lasīju arī ārzemju blogos un šo zīmulin dikti slavē dēļ toņa un noturības :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan