Mēneša favorīti - novembris

01.12.14

Patiesībā skatoties uz pagājušā mēneša favorītiem,  vēl joprojām ir palikuši tie paši, bet vēl daži nākuši klāt. Var just, ka nāk ziema, jo novembrī daudz izvēlējos tādus barojošus un vairāk smaržīgus produktus, lai lutinātu ne tikai miesu, bet arī snuķi.
Catrice Nude Illusion tonālais krēms, tonis 10 Nude Ivory - tas ir ļoti viegls, vieglas/vidējas sedzamības. Ikdienā lietoju 2 kārtās, bet neveido maskas efektu. Neizceļ sausuma pleķīšus un turas labi savas 5 stundas noteikti.
The Balm Bahama Mama bronzeris - tik ilgi gaidīts un beidzot klāt. Jā, esmu atkal tajā izteikti konturētās sejas trendā. Man patīk, ka seja izskatās vairāk izteiktāka un šaurāka.
Catrice Lip Polish lūpu spīdums/laka, tonis 060 Mission PINKpossible - nebiju līdz šim mēģinājusi un jau pēc pirmās lietošanas reizes esmu sajūsmā. Tonis - mans - dievinu! Noturība - ideāla. Turas līdz 6 stundām un tonītis vēl pat vakarā liegi redzams uz lūpām. Iesaku!
The Body Shop Camomile sviestkrēms  - šo es esmu iemīlējusi pa jaunam. Pirmo reizi lietoju vasarā un man tas patika, bet likās sejai nedaudz pa smagu, tagad atsāku lietot pēc tam, kad pamanīju, ka uz sejas metas sausuma pleķīši. Pēc pāris lietošanas reizēm tie bija pazuduši. Kosmētiku noņem ideāli un papildus seja arī tiek barota.
Madara Superseed Radiant Energy sausās eļļas serums - atsauksme
L`Oreal Sublime Body ķermeņa balzams - ak, kā es šo dievinu. Tas aromāts un sajūtas pēc uzklāšanas.. Iznākot no dušas vienīgais kā virzienā stiepjas rokas, jo ādu baro ideāli. Šis man ir arī otrreizējs atklājums.
Tā kā novembrī lutināju ne tikai ķermeni, bet arī degunu, tad vēlos parunāt par dažiem aromātiem.

Creightons Vanilla&Macadamia dušas krēms - pati dušas želeja nav mans favorīts, jo ir principā ļoti parasta un pilda savas pamata funkcijas, bet tas AROMĀTS. Pasmaržojot es jūtu kādu Ziemassvētku saldo ēdienu un katru reizi atrodoties dušā, es pilnīgi uzlādējos ar šo aromātu. Nemīlu saldus aromātu, bet šī salduma kombinācija manam degunam ļoti patīk.

Protams, sveces! Ir atsācies sveču mēnesis, un esmu kā aprakusi ar ziemīgiem un siltiem aromātiem pie sava datorgalda. Šobrīd man topā ir Yankee Candle sveces, Pier smaržīgās (favorīts Asian Spice, jo smaržo pēc karstvīna) un Latvijā ražotā Laureta Candle rapšu vaska svece "Apelsīns".

Droši iesakiet vēl kādas firmas, kurām ir labas smaržīgās sveces!

29 komentāri:

  1. Gribētos izmēģināt to Catrice tonālo, taču nekur vēl nēesmu manījusi jaunumus. Vai nezini, kad tie būs atrodami veikalos? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir veikalos. Šodien tieši skatījos. Vakar redzēju, ka jau Origo Drogās jau veic update un uzpilda ar jaunajiem produktiem ;)

      Dzēst
  2. Kur to dušas želeju var iegādāties? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mildas Tirdziņā - http://www.draugiem.lv/mikroshop/

      Dzēst
  3. Es par Ikea smaržīgajām svecēm - lieli tilpumi, neuzbāzīgi, gaumīgi aromāti, vienkāršs dizains un draudzīga cena. Superseed eļļa skatos nevienai nav sagādājusi vilšanos- man arī patīk, bet tikai lietojot noteiktos veidos. Būs arī atsauksme.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ikea sveces man arī ļoti patīk. :)
      Es šobrīd kūpinu Stenders sveci, jauka izvēle ir arī Attirancei. :)

      Dzēst
  4. Mani ieintriģēja The Balm Bahama Mama bronzeris - vai būšu palaidusi garām faktu, ka The Balm pieejams LV ?!? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl, nē, The Balm nav ticis līdz Latvijas robežām. Sūtu no ebay plašumiem un otro reizi esmu apmierināta ar piegādi un produktu ;)

      Dzēst
  5. Neliels spams - Mildas Tirdziņā atlaides sakarā ar veikala pārvākšanos. Ļotri daudz precēm 50% un lielāka atlaide. Protams preces ierobežotā daudzumā. Sīkāk - http://www.draugiem.lv/mikroshop/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par informāciju! ;) Jādodas preču medījumos :)

      Dzēst
    2. Paldies par noderīgo spamu, būs jāiegriežas, ļoti patīk jūsu sortiments :)

      Dzēst
    3. Vai tas nozīmē, ka veikaliņš pārvāksies uz citām telpām vai arī vispār pazudīs no Rīgas? Ceru, ka nē, jo veikals jauks!

      Dzēst
    4. Tu rakstīts ar veikala pārvākšanos, tad jau nozīmē, ka tomēr tikai telpas maina :)

      Dzēst
    5. Pārvāksimies uz noliktavas telpām - Vagonu ielā 23. Vairāk attīstīsim vairumtirdzniecību un sadarbosimies ar kuponsaitiem, bet protams arī uz vietas būs pieejami produkti, sortiments domāju gan nebūs tik liels. Domāju atsāksim darbību ar +/- 15 janvāri, noteikti būs informācija draugos.

      Dzēst
    6. Liels paldies par informācijas precizēšanu. :) Gaidīsim jaunumus :)

      Dzēst
  6. Gribētu pamēģināt Catrice lūpu laku, izklausās labi. :)

    AtbildētDzēst
  7. Man arī ļoti patīk L'Oreal ķermeņa balzams :) Gan smarža, gan konsistence-super!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kaut kā to biju nolikusi kopš pavasara malā, bet tagad, joka pēc, pamēģināju un iemīlējos produktā no jauna :)

      Dzēst
  8. Ooo, bronzeris ir atpakaļ ierindā! :D

    AtbildētDzēst
  9. Ieintriģēji ar lūpu laku no catrice. Vienīgais man nepatīk iegādāties lūpu spīdumus veikalos, tāpēc, ka tās jau kāds var būt izmēģinājis, tāpēc būtu forši, ja varētu iegādāties internetā, vai arī, ja pārdevēji labi tās aizlīmētu ciet pirms jau kāds to būtu izmēģinājis, vai arī jau pats ražotājs tā būtu uztaisījis, ka veikalā pircējs nevarētu atvērt. Tiem kam viss ir labi bijis, tādām lietām visdrīzāk nepievērš uzmanību, bet man bija no viena spīduma, kuru nopirku aizlīmētu, tāda reakcija uz lūpām, ka sapratu, ka spīdums tika aizlīmēts pēc tam, kad jau kāds to bija mēģinājis.
    Man ir bijusi slikta pieredze ar citas firmas ilgnoturīgo lūpu spīdumu, kurš tā bija ieēdies lūpās kā nezināju kā nost nodabūt, bet, ja Tu saki, ka ši ir labs, Tev es ticu, man no visiem blogiem vislabāk patīk tieši Tavs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es Tev pilnbā piekrītu, man arī nepatīk, ka Drogās viss ir atvērts un izmēģināts. :( Catrice tomēr kaut kā pamanās ar to skoču aizlīmēt ciet un man līdz šim ir veicies. Bet taisnība, ka nevar zināt vai nav aizlīmēts jau "pamēģināts" produkts.

      Dzēst
    2. Meitenes, arī tām meitenēm, kas tur strādā nav viegli izsekot līdzi kā tā produktu atvēršana notiek. Esmu redzējusi kā pa visām varītēm plēš vaļā iepakojumu, lai tikai pamēģināt un paskatītos krāsu :)
      Drogās līmē ciet ar skoču un klāt liek "pīkstuli" tikai tiem zīmoliem, kuriem ir dārga prece, tāpēc Catrice un Essence izpaliek, jo vairāk uzmanību vērš L`Oreal, Maybelline, Artdeco, MaxFactor, Bourjois u.c.

      Dzēst
    3. Ir arī Catrice un Essence aizlīmēti, ne visi un ne visās Drogās, bet bieži ir. BET!!!! tā kā man vienreiz nācās iegrābties palietotā un tad aizlīmētā produktā, es vienmēr tagad pie kases atlīmēju vaļā to skoču, lai pārbaudītu - svaigs vai nē!

      Dzēst
    4. Protams, ir skaidrs, ka meitenēm izsekot līdzi tam visām nav reāli un ne jau viņas ir tās, kas lemj ko darīt, ko nē. Tāpēc jau arī minēju, ka labi būtu, ja par to būtu padomājuši arī paši ražotāji. Netiek jau aizrādīts tas, ka kāds nepamana. Bet gan tas, ka stāv kosmētika nez cik ilgi plauktā neaizlīmēta ne vienu reizi, un tikai tad to sāk masveidā līmēt ciet, kad kāds aizrāda, par to, ka tā netiek līmēta ciet, tas tiek izdarīts. Bet aizlīmēt vajadzētu pirms tiek likts stendā. Ļoti daudz kur uzmanība netiek pievērsta arī MaxFactor, Bourjois, Artdeco utt, nerunājot jau par lēto galu. Un es neminu nevienu konkrētu veikalu, tas ir vispārīgi.

      Dzēst
    5. Neviens nemin konkrētus veikalus, tas ir tikai vispārinājums. Latvijā neviena firma nav ražotājs, tie visi ir izplatītāji, tāpēc prasīt viņām, ka iepakojumam ir jābūt ciet, ir diezgan bezjēdzīgi. :)
      Pietam, iedomājieties tos pasūtījumu apjomus, kas ar rokām ir likti, lai apkalpotu ne tikai Latvijas n-tos veikalos,bet vēl arī kaimiņvalstu, un vēl gribas prasīt, lai viss ir iepakots un netaisīts.
      Izplatītājiem ir jārūpējas par preci, bet veikaliem par tā uzturēšanu. Nevis viss tikai izplatītājiem un veikaliem nekas nav jādara,kā tikai "smuki" jāizkrāmē un jāpārdod.

      Dzēst
  10. Tā dušas želeja ir milzīga! :D Man arī Catrice tonālais patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, 500 ml :D var tik mazgātiesun mazgāties, un dziedāt pa dušu :)

      Dzēst
  11. Tonālais turas tikai 5 stundas? :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, uz manas ādas turas vien tikai 5 stundas :-(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan