Lush krāsu eksplozijas filmiņa Eksperimentētājs

16.12.14

Vai iemetot siltā vannā, skaisto un smaržīgo Lush bumbu vienmēr pārņem patīkams pārsteigums vērot to krāsu šovu, kas notiek vannā? Kā būtut uz to skatīties ar "citām acīm"? 
"Eksperimentētājs" (The Experimenter) parāda Lush svaigo produktu un sastāvdaļu fascinējošos efektus darbībā: eksplodē vannas bumbas; šķidrumi maina formu un pārveidojas; produktu sastāvdaļas un savienojumi virpuļo; visā spožumā virsmā uzmirgo un parādās krāsas (bez PET). Satriecošos tēlus papildina īpaši komponēta orķestra partitūra Wings At Their Feet.

Ar Phantom Flex4K kameru filma ir nofilmēta 4k ultra high definition versijā, kas piedāvā gandrīz četrreiz detalizētāku skatījumu nekā HD. Lush sadarbojās ar godalgoto producentu aģentūru The Mill, (kas arī nesen strādāja pie Baza Lurmena (Baz Luhrmann) jaunākās Chanel No. 5 pilnmetrāžas reklāmas un Sainsbury's Ziemassvētku kampaņas), lai uzņemtu ultra high definition filmas materiālu dažādās vidēs, kadrējot krāsas, struktūras un kustības. Slow-mo kadri palēninājumā ar oriģinālo mūzikas partitūru veido ko patiesi satriecošu.

Izbaudiet to skaistumu, ko parasti redzam tikai virspusēji:
Parasti aiz šādiem projektiem strādā liela cilvēku grupa un darbs, kas tiek ieguldīts pat nav īsti novērtējams, tāpēc aizkadra video jums parādīs cik patiesībā šī video tapšana ir prasījusi laiku, darbu un pacietību.
Būsim paši arī eksperimentētāji savās vannas istabās!!


*ekrānuzņēmums no Youtube
** informatīvais materiāls no PolhemPR

bučas
&z

1 komentārs:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan