Labākais 2014. gadā - dekoratīvā un kopjošā kosmētika

30.12.14

Šis gads blogam ir bijis ļoti nozīmīgs, jo daudz kas jauns bijis ir izmēģināts, ir bijušas vairākas skaistumkopšanas atklāsmes, kopā aizvadītas labas un sliktas dienas, esmu bijusi daudzos pasākumos, tiesa, tas vairāk gada izskaņā, bet redzēts un dzirdēts tik daudz, ka kāds gribēdams, to visu neatņems. Tā nu ir jauna tradīcija, ka gada beigās gribās padalīties ar saviem favorītiem, kurus meklēju visu gadu. 
Izbaudiet gada atskaiti!
Kopjošā kosmētika
Jāsaka, ka laikam tik ļoti kā šogad kopjošajai kosmētikai es nebiju pievērsusies, bet laikam, jo paliec vecāka jo vairāk saproti, ka par sejas ādu ir jārūpējas. Biju godīga pret sevi un neiekļāvu nevienu šī brīža decembra favorītu gada atskaitē, jo tie vēl nav izturējuši ilgstošu pārbaudi.

Seja
Labākais micelārais ūdens: 
Nivea micelārais ūdens - lai arī šobrīd aktīvi lietoju Garnier micelāro ūdeni un tas tiešām uzvar Nivea, bet šo micelāro ūdeni pusgada laikā esmu lietojusi nepārtraukti, tāpēc tomēr uzvar šis.

Labākā sejas maska: 
Madara Detox attīrošā dūņu maska - lietoju šo principā nepārtraukti un man ļoti patīk tās maigā mālu maskas konsistence un tas, ka sejas āda netiek sausināta pēc lietošanas.

Labākais sejas krēms: 
Mossa Intensīvi mitrinošs vitamīnu dienas krēms ar avenēm un smiltsērkšķi - kopš sāku lietot rudens sākumā, esmu iemīlējusies šī krēma efektā, konsistencē un smaržā. Lielisks mitrinošs krēms ar fantastiski vieglu konsistenci. 

Labākais serums/eļļa: 
Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate serums - lietoju kopš vasaras beigām un esmu par to sajūsmā. Lai arī lietoju Madara Superseed eļļu, šis tik un tā uzvar ar savām kopjošajām īpašībām. 

Labākais pīlings: 
Artdeco Advanced Exfoliating Facel želejveida pīlings - atklāju vasarā un kopš tā laika nemitīgi lietoju, tiesa, ziemas periodā jau mazāk. Produkts, kas noņem vieglā veidā visas atmirušās šūnas.

Ķermenis


Labākais dušas produkts:
Dove Creme Mousse dušas krēms/putas - fantastisks produkts, ko noteikti iesaku pamēgināt! Pēc lietošanas āda jūtas lieliski mitrināta un nav pat nepieciešamība to papildus mitrināt. Pietam, var izmantot kā skūšanās krēmu, jo ir biezas tekstūras un mitrinošs.

Labākais pīlings:
Lovea melnās ziepes - līdzeklis, kas bez nekādas ekstra kairināšanas noņems nost visas atmirušās ādas šūnas uz ķermeņa. Pēc lietošanas āda ir tik tīra, ka pat gurkst un tas nozīmē, ka šīs melnās ziepes "izvelk" visu slikto laukā. 

Labākais ķermeņa mitrinātājs:
L`Oreal Sublime Body Nutrition Royale balzams - pavasarī stāvēja nedaudz pamests novārtā, bet tagad nesen atsāku lietot un sapratu, ka laikam neko labāku neesmu mēģinājusi, jo tas ir ļoti bagātīgas tekstūras, bet ir maigs un ātri absorbējas ādā. Man vienmēr ir svarīgi, lai āda ir mitrināta, bet nav tās ķepīgās sajūtas un šis ir tas produkts, kas man to sniedz. 

Mati

Labākais kondicionieris:
Dove Damage Solutions 1 min ātras iedarbības kondicionieris - vairākas reizes jau esmu dziedājusi slavas dziesmas, bet turpināšu to darīt. Lai arī šo atklāju tikai jau gandrīz gada beigās, oktobrī, lietoju uz urrā un saprotu, ka nekas labāks nekad nav lietots saviem matiem.

Labākā matu maska:
Gliss Kur Million Gloss 10 days Shine matu maska - atceraties tādu? Jā, šī maska iekaroja ne tikai manu sirdi, bet ārī citu latviešu skaistuma blogeru sirdis un tad savā veidā kļuva par vasaras sākuma TOP produktu, kad to pirka tā, ka veikalos brīžiem nemaz nebija.

Labākā eļļa/serums:
Wella Oil Reflections eļļa matiem - vienu rakstu iepriekš stāstīju par šo, tomēr atkārtošos, ka elļa ir tik laba cik vien var būt. Lietojot ir sajūta, ka katru reizi esmu bijusi pie friziera.

Labākā matu laka:
Tresemme 24 Hour Body matu laka - nopirku nejauši, bet kopš pamēģināju sapratu, ka tik labu laku neesmu lietojusi. Laka nesaķepina matus, notur fiksāciju, un galvenais, nerada kairinājumu galvas ādai.

Nagi/rokas
Labākā nagu laka:
Artdeco Art Couture nagu lakas - šīs vasaras hīts, kas ar parādīšanos veikalos radīja apvērsumu, jo slavēja ne tikai selektīvas kosmētikas brendu pārstāvji, bet arī skaistuma blogeres un burtiski ikviena, kas pamēgināja. Arī es dievinu šo nagu laku noturības, otiņas, krāsu intensitātes un iepakojuma dēļ. Lieliska nagu laka. Jautāsiet, kurš man mīļākais tonis? Noteikti vasarā iemīļotais 637 tonis.

Labākais krēms rokām:
Kinetics Rich Cream roku krēms - jau stāstīju cik ļoti mīlu šo roku krēmu, un kad nu jau ir uzsnidzis sniegs un sals rokas ātri pierauj, tad šis krēms ir kļuvis tikai vēl par lielāku palīgu.

Dekoratīvā kosmētika 
No dekoratīvās kosmētikas arī šogad esmu atklājusi dažus fantastiskus produktus, bet kaut kā ievēroju, ka šis gads nebija tik ļoti tendēts uz manu mīļāko tēmu. Kā jau minēju, šogad vairāk rūpējos par kopšanu, ne izskaistināšanu, jo kopš gada sākuma, kad man bija pirmais alerģijas uzliesmojums iemācījos lietot dekoratīvo kosmētiku nedaudz citādāk nekā kādreiz. Tiesa, šogad pārtraucu savas nude lūpu krāsas meklējumos un līdz ar brekešu noņemšanu janvāra sākumā uz lūpām esmu drosmīgāka un bieži nēsāju visus tos košos toņus, ko nekad iepriekš nelietotu.

Seja
Labākais pūderis:
Maybelline Matte Maker matējošais pūderis - produkts bez kura neiztieku ne dienu un šogad atradu tiešam ļoti labu, noturīgu pūderi, kas man patīk. Šobrīd jau lietoju otru iepakojumu, kas jau arī iet uz beigām, bet domāju, ka pirkšu vēl un vēl. Priecē arī tā tilpums - 18 g

Labākais konsīleris:
Artdeco Perfect Teint Concealer konsīleris - jāsaka, ka nevarēju izšķirties starp šo un izgaismojošo, bet abi ir labi, tāpēc dodu priekšroku klasikai. Labs konsīleris, kas nomaskē ādas nepilnības un atsvaidzina visu skatu sejā.

Labākais bronzeris:
The Balm Bahama Mama bronzeris - laikam labāku bronzeri neesmu atradusi par šo, un domāju nemaz nemeklēšu, jo šis bronzeris man sniedz visu ko vajag. Tas lieliski akcentē vaigu kaulus ļaujot sejai izskatīties smailākai. Lieliska noturība!

Acis
Labākā acu ēnu bāze:
Artdeco Eye Shadow bāze - šis, manuprāt, ir pats populārākais Artdeco produkts Latvijā, jo to ir lietojušas ļoti daudzas sievietes, bet atsauksmes par to ļoti atšķiras. Daudzas minēja, ka bāze baigi žūst, bet manējai laikam jau ir kādi 4 mēneši un ir tikpat jauna kā iepriekš. Ēnas tur lieliski, rievās nesēžas - viss, kas nepieciešams!

Labākās acu ēnas:
Rimmel Scandaleyes krēmveida ēnas - tā kā nevarēju atrast vienu vienīgo un mīļāko acu ēnu paleti, kas patīk, tad uzvarēja mans vasaras favorīts, jo tik labas krēmveida ēnas nebiju lietojusi. Tik viegli lietojamas un iztušējamas!

Labākais acu zīmulis:
Essence Gel zīmuļi - man ir divi toņi, bet abi ir pigmentēti kā pasaka un turās lieliski. Uzvelc skaistas bultas un staigā bez rūpēm visu dienu. Pat mani iemīļotie Catrice zīmuļi šiem netur līdzi.

Labākā mitrā acu kontūrlīnija:
L`Oreal Super Liner Super Slim mitrā līnija - lietoju un priecājos cik šim ir parocīgs snīpītis, kas ļauj uzvilkt precīzas un vienādas līnijas. Vienīgais mīnuss ir noturība, bet ar Artdeco bāzi nemaz tik traki nesmērējas.

Labākā skropstu tuša:
Oriflame 5-1 Wonder Lash skropstu tuša - kura gan cita, ja ne šī!  Kopš pirmās lietošanas reizes es sapratu tā ir īstā. Skatos nesenās bildes un skropstas tik skaistas izskatās - garas, atdalītas, kuplas un atliektas. Pasaka!

Lūpas
Labākais lūpu zīmulis: 
Essence Lip Liner lūpu zīmulis - manā gada favorītu listē iekļuva tieši transparentais zīmulis, kopš es to sāku lietot sapratu, ka nekas labāks nevar būt cilvēkam, kam nepatīk lūpu zīmuļi. Tas ļauj kontrolēt lūpu krāsu, paildzina noturība un pielāgojas jebkurai lūpu krāsai, spīdumam vai lakai.

Labākā lūpu laka:
Catrice Lip Polish lūpu laka - nesanāca par to uzrakstīt atsauksmi, bet šis produkts uzvar slavenās Apocalips lūpu lakas no Rimmel, jo turas daudzreiz labāk un klājas vienmērīgāk uz lūpām. Mans mīļākais tonis ir PINKpossible, kas ir elektro rozā miksējumā ar fuksiju - tieši tas, kas man patīk.

Labākā lūpu krāsa:
Oriflame 5-1 lūpu krāsas - izvēlējos šīs lūpu krāsas, jo tās man bija kā tāds gada atklājums, jo negaidīti atradu savu īsto nude toni, ko ar cītīgiem meklējumiem nevarēju atrast. Man patīk, ka šīs lūpu krāsas ir noturīgas un mitrinošas, bet nav pārāk treknas vai ķepīgas.

Labākā šķidrā lūpu krāsa:
L`Oreal L`Extraordinaire šķidrās lūpu krāsas - iekļāvu šīs topā, jo tik mitrinošas gēlveida konsistences lūpu produktus nebiju lietojusi (neskaitot Artdeco Color Shine lūpu krāsas). Molto Mauve noteikti ir mans mīļākais tonis, bet arī pārējie ir loti skaisti un pamēģināšanas vērti.

Labākais lūpu spīdums:
Artdeco Glossy Lip Volumizer lūpu spīdums - šis noteikti nav pārsteigums, jo nesen par to kladzināju visu laiku sakot, ka tik labu ikdienas lūpu spīdumu vēl nebiju lietojusi, un tā arī, jo lai arī tas ir bezkrāsains lūpu spīdums, tas uz lūpām jūtas kā mitrinošs balzams. Noteikti pirkšu atkārtoti.

Kopumā esmu pamēģinājusi tik daudz jaunumu, ka slinkums skaitīt, bet man prieks, ka šis gads bija ļoti zīmīgs mūsu latviešu brendam Mossa, kas aprīlī ienāca Latvijas tirgū un guva diezgan lielus panākumus ar interesantajiem produktiem. Domāju Mossa bija šī gada lielākais pārsteigums manā skatījumā.

Mani interesē, kas bija jūsu šogad lielākais pārsteigums kosmētikas jomā? Vienalga vai kāds notikums, produkts varbūt vēl kaut kas.

bučas
&z

14 comments:

  1. Lielākais pārsteigums (un arī gaidīts) bija MAC kosmētikas parādīšanās :) Bet tā, atklāju daudz lieliskus produktus ārpus savas komforta zonas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz MAC nemaz vēl neesmu aizgājusi jo nezinu ko gribu īsti. Laikam kad beidzot nobriedīšu, cerams 2015.gadā, tad iegādāšos kādu produktu lūpām droši vien :)

      Dzēst
  2. wow, cik daudz labo produktu kopā :) daudz kas arī patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šogad pati biju pārsteigta, ka vairāk favorītu nekā 2013. gadā un cerams ka būs šogad ko vēl lielisku atklāt :)

      Dzēst
  3. Redzu arī pāris savus 2014. gada favorītus. :))
    Man gluži tāpat kā Camille Sugar liels prieks bija MAC parādīsanos Latvijā, tiesa gan pati savām acīm vēl neesmu redzējusi un ar rokām taustījusi produktus, bet gan jau tikšu arī līdz tam. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, es līdz viņiem neesmu tikusi, bet gan jau vēl paspēšu. Tik jādomā ko ņemt? Laikam kādu no kulta produktiem :)

      Dzēst
  4. Tev 2014.gada uzdevums -pamēģini nyc sunny bronzeri! :)
    Šī gada labākais notikums - uh, tik daudz jaunumu un prieku pie mums sabraukuši,tiešām patīk,ka vairs nav jāsiekalojas pa ārzemju blogiem vai jāraud par šipinga cenām! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ok, bet vai Latvijā viņs maz ir nopērkams?
      Jā, tik daudz kas ir ienācis pie mums, ka nevar beigt priecāties un justies pagodinātiem:)

      Dzēst
  5. Jā, arī varu pievienoties par daudziem produktiem! :) Daudzus savukārt vēlētos izmēģināt nākamajā gadā.
    Kur favorītšampūns? :)) Vai arī šampūnu sfērā šogad jaunatklājumu nebija?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, ka šogad tieši meklēju SAVU šampūnu, bet diemžēl nevaru atrast to vienu īsto, ko lietot visu laiku, jo paiet laiks un galvas ādai sāk nepatikt šampūns, tāpēc jāmaina. Cerams, ka šogad uzspīdēs lielā laime atrast favorītšampūnu. :)

      Dzēst
  6. Lielisks kopsavilkums! ) Jau ierakstīju dažus produktus pirkumu sarakstā...
    Iesaku izmēģināt Artdeco acu ēnu bāzi jūtīgai ādai - iepakojums ir savādāks un produkts nežūst! ;)
    Un paldies, ka atgādināji par Dove kondicionieri...piemirsu cik tas ir labs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! man prieks, ka mans kopsavilkums noder :)
      To bāzi esmu lietojusi, bet viņa uz manām acīm nav nemaz tik noturīga. Arī uz klientiem parasti lietoju klasisko, jo ievēroju, ka no ēnām nedod pilno pigmentu laukā kā ar klasisko, bet paldies par ieteikumu, jebkurā gadījumā :)

      Dzēst
  7. Piekrītu par detox masku un Artdeco lakām. Pārējie produkti jāpatur prātā nākotnei - nav mēģināt :) Ļoti gribu kinetics roku krēmu pamēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kinetics krēms superīgs! Iesaku tieši ziemas periodā. Super aizsargātas rociņas būs :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan