Izlietotie produkti - novembris

01.12.14

Atceroties novembri ir tik daudzas lietas izdarītas. Foršas, ne tik foršas, bet vispār novembris ir bijis jau tāds iesildošais svētku mēnesis. Biju apmeklējusi tik daudz pasākumus un visādās izklaides jomas aktivitātes, ka galva griežas riņķī no iegūtā prieka.
Diemžēl, šis ir pēdējais šī gada izlietot produktu raksts. Tagad ar mēneša skaistuma "miskasti" tiksimies 2015. gadā. (izklausās traki, ne? )
Bio2You organiskais sejas attīrītājs - katru dienu lietojot beidzās divu mēnešu laikā. Ļoti viegls, saudzīgs un kopjošs attīrītājs. Un, tas iepakojums - nu patīk man tas smagais stikls, bet likt nav kur to, tāpēc jāmet laukā vien. Atsauksme
Nivea micelārais ūdens - laikam beidzot, kamēr esmu izlietoju 3 vai 4 iepakojumus, sapratu, ka tieši šis ir pats labākais Drogās nopērkamais micelārais ūdens. Es kādreiz slavēju L`Oreal, bet L`Oreal nespēj tā "noēst" pat visbiezāko acu grimu, bet šis spēj. Esmu pamēģinājusi arī visus citus, bet šis pats labākais.
LaMav sejas serums - lietoju apaļu gadu un nevaru teikt, ka beigās esmu baigi sajūsmā. Principā manai ādai citu efektu kā intensīvu seruma tipa mitrināšanu nejutu.
Dove Intensive Repair 1 min kondicionieris - par šo esmu sajūsmā. Ja man kādreiz ļoti patika Garnier, tad tagad saprotu, ka pret šo Garnier kondicionieri nobāl. Šis maniem matiem dod visu to, ko gaidu no kondicionieriem - mirdzumu, maigumu, nogludinājumu. Pēc lietošanas mani mati jūtas un izskatās kā pēc frizētavas. Lietoju jau jaunu iepakojumu.
Batiste Original - es vairs nespēju savu sajūsmu izpausts. Man PATĪK! Atsauksme
Twisted Sister kaut kāds štrunts - tiešām štrunts, kuru metu laukā reizi tik lietotu.
Creighton`s Mango&Papaya dušas želeja - tas aromāts! Pēc iznākšanas no dušas, visa telpa smaržo pēc uzmundrinošā mango aromāta. Domāju uz siltāku sezonu atgriezīšos pie šī.
Oriflame Wonder Lash 5-1 skropstu tuša - nejauši ieklīda no pagājušā mēneša izlietotajiem. Ups!
Artdeco Glossy Lip Volumizer lūpu spīdums - kopš ļoti ilgiem laikiem vienīgais izlietotais lūpu spīdums. Izlietoju vienā rāvienā un noteikti atgriezīšos vēl. Caurspīdīgs, mitrinošs, viegls un (garšīgs). Atsauksme
Paraudziņi
Babor sejas krēms un acu krēms - īsti nevarēju saprast, bet man draudzene acu krēmu viņiem baigi slavē.
Kiehl`s ķermeņa losjons - ļoti viegls, aromātisks, bet man likās, ka nekas wow!
3 vecas nagu lakas - tīrīju savas 2 nagu lakas kastes un gribēju stipri vairāk izmest laukā, bet beigās apžēlojos un izmetu tikai šīs trīs.

Domāju neslikts gada izskaņas iztērēto produktu daudzums, bet galvenais, ka esmu atklājusi daudzus produktus, kurus vēl noteikti pirkšu atkārtoti.

bučas
&z

10 comments:

  1. Diezgan daudz esi iztukšojusi novembrī. :) Es visu laiku pieturos pie tā, ka micelārais ūdens ir tikai Bioderma, bet cena nav draudzīga, pēc tavām atsauksmēm sāku domāt izmantot lētāku alternatīvu no Drogām. Jo pilnīgi "dzerās" ārā micelārais ūdens ļoti lielos tempos :) Man gribēto iztērēt kādu lūpu krāsu vai spīdumu, tagad ikdienā sāku lietot vienu, lai vismaz kaut kas beidzās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar tiem lūpu spīdumiem es arī tā cīnos, bet to vienu īsto man tikai tagad bija iespēja atrast. Visu laiku gribējās tikai vienu, bet ja tas nav tik labs, tad roka pati stiepjas pie labāka kāda. :)
      Iesaku tiešām pamēģināt Nivea micelāro. Pagaidām, saku, no visiem Drogās pieejamajiem, tas patīk visvairāk. Tomēr, redzēs kāds būs Garnier micelārais.

      Dzēst
    2. Tā ir, kad ir viens vislabākais citus negribas lietot. :) Agrāk man patika L'oreal lipīgie lūpu spīdumi ar 6h noturību, tos iztērēju pat vairākus, bet tagad pa gadu jau neesmu iztērējusi nevienu lūpu spīdumu. :)

      Dzēst
  2. Es arī domāju, ka bioderma un tikai bioderma ar savu micelāro ūdeni, bet pēc ellemel, manuprāt, atsauksmes, pamēģināju nivea un man ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Elīna par tik izsmeļoši izstāstīja, ka es arī sāku to vairāk lietot un iemīlējos sniegumā :)

      Dzēst
    2. aijassecret.com03.12.14 22:09

      Beigsies man Bioderma, pirkšu Nivea micelāro ūdeni. :)

      Dzēst
  3. Vakar redzēju, ka nu arī Drogās ir pieejams Garnier micelārais :) Noteikti gribu to pamēģināt, jo Nivea līdz galam neiepatikās. Nē, ir ok, bet Bioderma un Byphasse tomēr attīra salīdzinoši labāk. Loreal gan neesmu mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī sapriecājos par Garnier, bet šodien biju divās Drogās un ne miņas no micelārā ūdens :(

      Dzēst
  4. Tev gan vienmēr izdodas daudz ko izlietot!
    Nivea micelarais man gaida rindā, atsauksmes jau pārsvarā labas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man sākumā tas nelikās tik efektīvs, bet kad palietoju ilgāku laiku un pēc tam uzreiz nopirku L`Oreal sapratu, ka ne tuvu nestāv Nivea :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan