Vakara atkāpei

13.11.14

Pēdējās dienas es kaut kā neesmu varējusi neko uzrakstīt jau tikai tā iemesla pēc, ka tik ļoti gaidīju One Republic koncertu Latvijā (un esmu ieslīgusi darbu rakstīšanā). Līdz pēdējam brīdim, pat kad biju jau arēnā, neticēju, ka es tur esmu un beidzot dzirdēšu viņus dzīvajā izpildījumā. Kad toreiz, 2007. gadā, pa radio pirmo reizi skanēja Apologize, es nekad nespēju iedomāties, ka tieši pēc 7 gadiem, kad pirmo reizi viņi būs Latvijā, es arī būšu tur. Un es biju.

Es zināju, ka būs labi, bet ne jau tik perfekti labi! Raiens Teders (Ryan Tedder) dzīvajā dzied pat miljons reižu labāk nekā ierakstos, un tas ir kas fenomenāls. Godīgi – tagad ir grūti atgriezties savā pelēkajā ikdienas rutīnā, jo tās dziesmas klausoties, ne jau mašīnā braucot vai austiņās, bet tieši dzīvajā izpildījumā, tev dod tādu kā dzīves pārdomu vitamīnu, un kā tieši tik brīvs un laimīgs cilvēks cik patiesībā esi, jūties tās 2 stundas, un pēc tam jau baudi pēcgaršu, kas manāmi neizzūd, un tas ir lieliski. Ir pat bail pazaudēt šīs emocijas, jo tas ir, kas neatņemams, un tā sajūta ir tik laba, ka jūties patiesi laimīgs cilvēks. Atceroties šo emocionāli pacilāto koncertu, parādās smaids uz lūpām un nobirst arī kāda laimes asara, jo katra no dziesmām ir ļoti īpaša. Pat tās, kuras no jaunā albuma.  
Bija vērts. Pat vairāk nekā vērts, un es noteikti gaidīšu viņu nākamo uzstāšanos Latvijā, pat ja tas prasīs vēl 7 gadus. Cerēsim, ka nē..
Lūk, tieši tik viegli un laimīgi es šobrīd jūtos, un tas ļoti palīdz savam radošajam garam

bučas
&z

*video - youtube.com/ kasparsgriguts

14 comments:

  1. Es arī biju uz koncertu un joprojām nevaru atgriezties realitātē. Tas bija vienkārši kaut kāds emociju sprādziens!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi piekrītu, tas bija kas fenomenāls. Man reāli slikti paliek lasot tos negatīvos komentārus pēc koncerta. Vienkārši gribējās pašai pierakstīt vēl klāt - ja nu tik šausmīgi grupa nepatīk, tad KAMDĒĻ jāiet uz tādu koncertu un naudu jātērē, lai pēc tam, bojātu omu tiem cilvēkiem, kuri bija sajūsmā par koncertu!
      Kaut kādi jokaini dažkārt latvieši mēdz būt. Man priekšā vispār bija viena dāmīte, kas visu koncertu sarakstījās ar vairākiem vīriešiem, lai sarunātu randiņu (s). Un tam viņai koncertu vajadzēja? pfu..
      Bet, vismaz prieks, ka ir daudz tādu pašu domājošo kā es, kuriem patika!

      Dzēst
  2. daudzi jau iet tikai iešanas pēc...un lai atzīmētu ķeksītī, tas tāpat kā obligātie ceļojumi uz Ēģipti vai kas tajā bridi ir stilīgi... pag nedēļ biju uz example un pat no tā ka viņa dziesmas nezinu, bija perfekti, tad varu iedomāties, kā ir tad, kad tiešām kkas ļoti paticis....super, ka sanāk tādus piedzīvojumus izbaudīt un saņemt to vajadzīgo dzīvības eliksīru...supaaaa

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas dzīvības eliksīrs tik ļoti palīdz nedaudz uz dzīvi lūkoties citādāk :)

      Dzēst
  3. prieks par tevi! :) mani mīļākie izpildītāji diez vai kādreiz apciemos Latviju :(

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūk to nekad nevar zināt! :) Vienā dienā tas var notikt, un tieši tāpat kā es nespēsi noticēt notiekošajam ;)

      Dzēst
  4. Man līdzīgas sajūtas katru gadu ir Positivus festivālā, kad varu uz pāris dienām pilnīgi atslēgties no realitātes! Forši, ka koncerts patika. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī Pozitivus ir tāds riktīgs enerģijas lādiņš, tik mani kaut kā biedē vienmēr tā doma, ka vairākies dienas jāpavada laukā, guļot teltī :D

      Dzēst
  5. Prieks dzirdēt par tik pozitīvām atsauksmēm. Es šķiet šogad esmu lemta neveiksmēm, par savas mīļākas koncergrupas uzstāšanos uzzināju nedēļu pirms koncerta, kad vairs nevarēju izbrīvēt sev laiku, lai to apmeklētu. Esmu bijusi uz 3 koncertiem - 1reiz šveicē un 2 reiz Lietuvā :) Noteikti labprāt būtu apmeklējusi arī šo :) bet vismaz 7 decembrī palekdamās desošu uz nu jau savu 3 Enrique Iglesias :D ah, es Saldumiņš :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, tas nu gan ir skumji, ka netiki uz savu mīļāko grupu, bet nu gan jau, ne? Man arī piedāvāja iet uz Enrique Iglesias, bet es neesmu tik kaismīga viņa dziesmu piekritēja, lai iet uz to koncertu :) Labāk, lai iet cilvēki kam tik tiešām ļoti patīk viņa dziesmas :)

      Dzēst
  6. Prieks par Tevi un atpūtu :)) Dzīvie koncerti ir burvīgi, tā enerģētika kas tur valda ir vienkārši fantastiska ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, dzīvie koncerti noteikti ir labi, bet vajag solistu ar ļoti labu balsi, lai dzīvajā tas skanētu neticami labi (kā šoreiz), jo dažkārt dzīvais izpildījums nedaudz klibo. :(

      Dzēst
  7. Aāāāā , pati biju uz koncertu un tavam rakstītajam 100% piekrītu. Vēl joprojām esmu kā apburta no fantastiskā koncerta. Biju fanu zonā , pašā , pašā priekšā un , akdievs , šo koncertu nekad neaizmirsīšu.
    Un dzīvajā viņi tiešām izklausās pat labāk nekā ierakstos. Pilnīgi piekrītu katram tavam v'ārdam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī vēl aizvien emocijas sit augstu vilni, jo koncerts tik tiešām uzlādēja ar fantastisku enerģiju.
      wow, forši! pietam, man ļoti patika kā emocijas vienlīdz gāja pāri no pirmās rindas fanu zonā, tā līdz pēdējai rindai tribīnes! Reāli, man līdz šim visas bija ļoti mīļas dziesmas, bet dažas bija vis, vismīļākās, bet tagad visas, kas skanēja koncertā ir man mīļākās dziesmas!! ^^

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan