The Body Shop blogeru brokastis

29.11.14

Domāju šo divu dienu laikā blogos valda jauns flešmobs ar nosaukumu "The Body Shop pasākums", kur katra sava bloga autore dalās ar savām domām par TBS pasākumu. Tā kā bijām tik tiešām neredzēti kuplā skaitā, tad nav ko brīnīties, ka tas pārņems LV skaistuma blogosfēru. Arī es vēlos  iestarpināt dažus savus vārdus par šo pasākumu, bet saku uzreiz - jaunas Amerikas atklājums tas nebūs.
Pie ieejas mūs sagaidīja TBS darba rūķi (vai labāk - rūķu dāmas), kas rūpējās par pasākuma atmosfēru un atbildēja uz visiem interesējošajiem jautājumiem.
 Kāds bija mans prieks, ka ieraudzīja, ka esam tik kuplā skaitā, jo iepriekš tā nekad nebija bijis. Žēl, ka varbūt ar visām neizdevās īsti parunāt, bet domāju, ka šis nebūs tāds pēdējais pasākums.
Īpašs sveiciens Artai, Elīnai, Elvai, Santai un Signei - meitenēm ar kurām vēl pēc pasākumu pačilojām kopā pie kafijas/tējas krūzes.
 Kā svētku dzēriens bija ļoti garšīgs, bezalkoholisks, kaut kas ar āboliem saistīts. Man ļoti garšoja, meklēšu recepti, varbūt jāatkārto.

Bez gardā Creme Brulee un citiem saldumiem, pasmaržot un aptaustīt varējām jaunās trīs Ziemassvētku kolekcijas - Cukurotais ābols, Dzērvenes pūdercukurā un Creme Brulee. No šim trīs kolekcijām visvairāk iepatikās tieši Dzērvenes pūdercukurā.
Un vēl viens, ļoti interesants jaunums ir vannas marmelāde 3 aromātos (kā visas Ziemassvētku kolekcijas). Noteikti patiks vannas cienītājām, jo produkts smaržo kā īsta marmelāde un fantastiski puto vannu. 
 Protams, pats nozīmīgākais TBS Ziemassvētku notikums ir The Body Shop skolas grāmata, kas apvieno ne tikai Ziemassvētku garu, bet arī labdarību, jo no katra nopirktās šīs sējuma grāmatas, tiek ziedoti 0.05 € labdarībai.

Manuprāt, pati interesantākā daļa bija tā, kad katrai no mums bija izdevība izvēlētos vienu to produktu, kuru mēs vēlētos saņemt pēc brīvas izvēles. Tā kā kopjošo un dekoratīvo produktu man ir ļoti daudz, ka nespēju pat visu līdz galam īsti izmēģināt, tad izvēlējos kaut ko tādu, ko zinu, ka lietošu noteikti.
Tāpēc savu dāvanu no TBS es izvēlējos jaunākās smaržas - Red Musk, jo 1) ar pirmo reizi kā uzpūtu uz ādas, es iemīlējos šajā aromātā; un 2) esmu ļoti izvēlīga smaržās un kopš ilgiem laikiem ir parādījies vēl viens aromāts, kas ir pa manai gaumei.
Es jau zinu, ko noteikti pirkšu kā Ziemassvētku dāvanu. Un jūs?
No visām firmām, pagaidām tieši The Body Shop un Lush ir pats interesantākais svētku piedāvājums dāvanām, tāpēc ja vēlaties uzdāvināt uz Ziemassvētkiem tiešām ļoti labu un noderīgu dāvanu māsai, meitai, draudzenei, varbūt mammai, tad noteikti apmeklējiet vai nu The Body Shop vai Lush veikalus.

*raksts satur The Body Shop publicitātes foto

bučas
&z

15 comments:

  1. Prieks, ka Latvijā šādi pasākumi kļūst aizvien populārāki

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī liels prieks, jo atceros, ka gadus 3 atpakaļ tas vispār bija retums un varēja priecāties, ka uz kaut ko tādu tiec aicināts. tagad jau,protams, arī priecājamies, bet pasākumi notiek daudz biežāk nekā iepriekš :)

      Dzēst
  2. Es arī esmu izvēlīga uz smaržām,bet šīs bija tieši manā lauciņā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts arī maniem mājiniekiem ļoti iepatikās uz manas ādas, bet kad iedevu atsevišķi uzpūst, tad atskārta, ka smaržo kā īstas vīriešu smaržas. Nepietiek tikai ar to, ka patīk šī muskusa, tabakas un kanēļa kombinācija, vajag obligāti pamēģināt arī uz savas ādas, jo uz katras ādas tās smaržo savādāk. :)

      Dzēst
    2. Ar smaržām tā ir, ka uz katra cilvēka tās atveras citādi. Ir pat tā, ka ir smaržas, kuras es uzpūšu sev uz rokas - un patiesi riebjas aromāts, bet kad to uzpūš kāda draudzene - jūtu aromātu un man patīk. Kā citam smaržo ir ok, bet pati nekad nespētu tādu lietot. No the body shop smaržas ziņā mans lielākais favorīts ir japanese cherry blossom, bet būs jāpasmaržo arī Ziemassvētku kolekcija :)

      Dzēst
    3. The body shop ir iespējams nopirkt smaržu paraudziņus?

      Dzēst
    4. jā, protams, ka aromāts atšķiras, jo katras smaržas var citādi reaģēt ar mūsu ādas ph līmeni :)

      No TBS var nopirkt mazāka izmēra smaržas, ja nemaldos tur bija 10ml iekšā. Pieejami katram aromātam ;)

      Dzēst
  3. Jā, pasākums bija jauks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man neizdevās ar Tevi īsti parunāt, tik ļoti žēl. :( Bet, pasākums tiešām bija ok :)

      Dzēst
  4. Smaržas skaistas, kad iznāca, biju iepūtusi uz locītavas. :)

    AtbildētDzēst
  5. Zanda, ļoti labi izskaties! :) Kā īsta skaistuma blogere! :)

    AtbildētDzēst
  6. Pasākums man ļoti patika, bija prieks arī visas satikt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja varētu tā biežāk satikties.. bet, tas laiks ir tik nepielūdzams cik ir :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan