Pārskats: Neutrogena Nordic Berry ķermeņa losjons ar lāceņu ekstraktu

10.11.14

Kas var būt labāk, iznākot no vannas/dušas, kas garam sniedz tādu kā lutināšas rituālu, ja ne labs mitrinošs losjons. Man patīk, ja āda tiek labi mitrināta, tomēr man izteikti nepatīk tā sajūta, ka no rīta pamosties un vēl uz ādas ir iespējams just losjona pēdas. 
Esmu atklājusi ļoti labu, mitrinošu losjonu, kas tādu sajūtu uz ādas neatstās, bet āda toties būs ļoti mitrināta un maiga. 
Ražotājs
Pateicoties mitrinošās Norvēģu formulas (patentēta) unikālajai kombinācijai ar lācenēm , kas ir labi pazīstamas kā skandināvu brīnumogas, losjons mitrina sauso ādu, lai piešķirtu tai veselīgu un svaigu izskatu katru dienu. Losjons ir piemērots jūtīgai ādai. Krēmveida konsistences beztauku losjons ātri iesūcas ādā līdz tā kļūst maiga un gluda. Losjona izsmalcinātais aromāts padara tā lietošanu par baudu. 
Ikdienā āda tiek pakļauta neskaitāmiem kairinājumiem. Tāpēc, lai saglabātu tās veselīgu izskatu, ādai nepieciešams īpašs mitrinātājs. Ir klīniski pierādīts, ka jaunais Neutrogena barojošais ķermeņa losjons ar lāceņogām veicina dabīgās norises ādā un paaugstina tās mitruma līmeni.

Vēl kā šodien atceros, ka maza sēžot un skatoties Tv reklāmas, atceros Neutrogena roku krēmu reklāmu, kur sieviete, laikam galdniece, pašsaprotami, ar ļoti sausām rokām lieto tikai Neutrogena. Un pēc tam seko tas klasiskais tests.
Šāda liriskā atkāpe tikai tamdēļ, ka jau no bērnības zinu, ka Neutrogena ir ļoti labi un saudzējoši produkti, bet tā līdz galam ķermeņa līniju nekad nebiju lietojusi. Līdz šim brīdim..

Pirmais, kas man ļoti patīk šajā losjonā ir iepakojums, jo tam ir ļoti parocīgs pumpītis, kas fantastiski ļauj dozēt produktu, lai tas netiktu uzklāts daudz par daudz uz ādās. Aromāts šim losjonam tik tiešām (piekrītu Troyai) vairāk atgādina arbūzu nevis lācenes, jo kad lietoju Mossa sēriju ar lācenēm, aromāts ir daudz dabīgāks un tuvāks lācenēm, bet šis liekas nedaudz (ļoti minimāli) sintētisks.

Tā kā esmu vairāk vai mazāk dušu cilvēks, kam patīk dziedāt un dejot zem karstas ūdens šalts, tad pēc dušas, man ir tikpat svarīgi lietot uz ādas kaut ko mitrinošu, lai gan es teiktu, ka ķermeņa āda man vairāk sliecas uz normālo, ne sauso tipu.
Viens dozatora spiediens pietiek ļoti lielai virsmai, jo tas ir diezgan trekns, un uzliekot pa daudz, tas ļoti ilgi absorbēsies.
Vienā lietošanas reizē visam ķermenim es patērēju kādus 5 dozatora spiedienus. Lietoju diezgan reti, vienu reizi nedēļā, bet man pietiek, jo manai ādai tas liekas pietiekami jau trekns.
Ar to pēcsajūtu ir tā, ka tas diezgan ilgi absorbējas, un ir bijis, ka no rīta var just krēma paliekas uz ādas, bet tur es vainoju sevi, jo varbūt lieku pa daudz losjonu.

Jebkurā gadījumā es iesaku paskatīties šo jauno sēriju, jo tā ir ļoti laba un mitrinoša, it īpaši ja cīnās ar sausu ādu. No šīs sērijas man ļoti patīk arī lūpu balzams, jo esmu jau pamatīgi palietojusi, un viennozīmīgi varu teikt, ka to lietojot divas reizes dienā (no rīta un vakarā), manas lūpas nezina, ko nozīmē plaisāt un žūt.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Drogas, lielveikalos, internetveikalos
  • Cena - ap 7 €
  • Vairāk informācija - facebook Neutrogena, Drogas.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Man ar Neutrogenu ir arī interesantas atmiņas no bērnības - atceros mammai bija viņu roku krēms un viņa man deva, atceros to smaržu :) un tikai mēnesi atpakaļ es uzzināju, ka viņš mammai nepatika :O tas man bija šoks :D

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tāda neliela vilšanās, jo sava veida bērnības atmiņas sagrāva.. :(
      Man patīk Neutrogena, tik žēl, ka Latvijā nav viņu produkcijas vairāk. Tad cilvēki tiešām novērtētu ziemeļu kvalitāti ;)

      Dzēst
  2. Man patika Neutrogena ķremeņa krēms tumši sarkanā tūbiņa, jo tiešām labi mitrināja ādu, ja vēl sastāvs būtu drusciņ labāks, tad vispār būtu ideāls :)

    AtbildētDzēst
  3. Tas man liekas tāds izteikti barojošs, ne? Es vienmēr ziemā uz to skatos, bet nekad tā arī nepamēģinu. Toties, šis ir tāds labs vidusceļš starp ļoti mitrinošu un bieuz losjonu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan