Pārskats: Mossa micelārais ūdens un mitrinošs vitamīnu sejas krēms

25.11.14

Pirmās iepazīšanās reizes ar Mossa ir noritējušas labi, un ar lielāko prieku gaidīju jaunumus, un lūk kur tie ir - pirmais Latvijā ražotais micelārais ūdens un vitamīnu kokteiļa krēms sejai ar divām ļoti vērtīgām ogām. 
Attīrošs micelārais ūdens - trīskārša, bet maiga attīrīšana visiem ādas tipiem. Acumirklī attīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, tonizē ādu, kā arī mitrina un nomierina to. Piemērots sejai, acīm un lūpām. Ērti lietot ikdienā un ceļojumos.  
Intensīvi mitrinošs vitamīnu dienas krēms ar avenēm un smiltsērkšķi - pieckārša iedarbība izslāpušai un dehidrētai ādai. Sastāvā esošā hialuronskābe aizpilda sausuma radītās krunciņas un paaugstina ādas mitruma līmeni. Vitamīns C stimulē kolagēna sintēzi, novēršot grumbu veidošanos un uzlabojot ādas struktūru. Savukārt ogu vitamīni uzmundrina šūnas mirdzošākas ādas efektam. 
Jāsaka, ka no dueta visvairāk interesēja tieši micelārais ūdens, bet, diemžēl, ar to sanāca diezgan liela vilšanās, jo šis micelārais ūdens nedod neko sejai citu kā tikai tonizējumu, un liegi nomierina.  Es apzinos, ka šī ir dabīga kosmētika, tāpēc nevar gaidīt, ka micellas vienatnē spēs pildīt tās pašas funkcijas, kur citos micelārajos ūdeņos tās darbojas kopā ar citiem kosmētikas šķīdinātājiem. 
Es negribu apgalvot, ka šis micelārais ūdens nenoņem kosmētiku. Noņem, bet diemžēl tikai to kosmētikas "pirmo kārtu", un atkārtoti tīrot, seja vēl aizvien nav atbrīvota no kosmētikas. 
Savukārt, es noteikti piekritīšu tam, ka lietojot kā toniku, tas tonizē sejas ādu (ļoti labi pat) un nomierina sakairināto ādu. 
Acīs tas nekož, seju nesausina, bet sausai ādai var "vilkt" seju nedaudz izteiktāk, bet ja trāpās mutē, tad īpaši jauki tas negaršo. 

Pretēji, esmu ļoti iemīlējusi šī dueta sejas krēmu, un man pat šķiet, ka visu 3 gadu laikā kopš rakstu šo blogu, neesmu lietojusi labāku krēmu, jo tas ir kā sapņa piepildījums manai sejai.
Es it kā nejūtu, ka mana sejas āda būtu dehidrēta vai izslāpusi pēc mitruma, bet skatoties kādos apjomos tā "ēd" šo sejas krēmu, tai tomēr trūkst kārtīgs mitrināšanas avots.
Dievinu šī sejas krēma aromātu un konsistenci, jo tas ir viegls un svaigs, tāds, kas no rītiem labi pamodina, bet konsistence ir tieši tāda kā man patīk - vidēji bieza, un līdz ko uzklāj uz ādas, tā momentāni absorbējas.
Ik rītu lietoju vienu dozators spiedienu, bet ir dienas, kad mēdzu mazāk gulēt, tad lietoju veselas divas dozas, bet seja tik un tā, krēmu apēd nemanot, ka tur kaut kas iepriekš ir bijis. Papildus, pēc uzklāšanas sejas krēms sniedz nelielu liftinga efektu un padara seju daudz mundrāku.
Lietojot jau aptuveni mēnesi ar astīti un ievēroju, ka sejas āda nav nedz pārlieku sausa, kombinēta vai jūtīga, jo šajā sezonā tā citreiz mēdz būt pārlieku izvēlīga seja krēma kategorijā, bet šis ļoti patīk. Noteikti pēc izlietošanas veikšu atkārtotu pirkumu, jo kā jau minēju - efekta ziņā mana sejas āda nav jutusies labāk pēc jebkāda cita mitrinoša, kārtīga sejas krēma.

Produkti ir ECOCERT sertificēti, ražoti Latvijā.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkami - tikai veikalos Drogas
  • Cena - micelārais ūdens - 10.95 €; sejas krēms - 15.95 € 
  • Vairāk informācija - MossaCosmetics 
&z

* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

13 comments:

  1. Man līdzīgas izjūtas par micelāro ūdeni - arī drīzumā būs atsauksme. Taču krēms pārsniedz visas ekspektācijas - dikti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, manas ekspektācijas tas arī neticami pārsteidza. :)

      Dzēst
  2. Kā reiz tagad meklēju jaunu sejas krēmu, un esmu nolēmusi iegādāties Mossa krēmu, bet nevaru izlemt kuru. Tā kā man ir kombinēta/taukaina sejas āda, it kā atbilstošs būtu melleņu. Tomēr tuvojas ziema, kad manai ādai mēdz uzmesties arī sausi pleķi, tāpēc nosliecos uz lāceņu. Pamēģinot testeri, tas šķita biezāks un barojošāks, kas būtu lieliski piemērots ziemas sezonai. Taču arī šis jaunais krēms izklausās bezgala labs, visas to slavē. :) Tagad pavisam nezinu, kuru ņemt. Ieteikumi? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir bijis tas lāceņu un man tas patika, bet tā tekstūra manai sejai sāka beigās apnikt, jo esmu vairāk vieglo krēmu piekritēja, bet tas ir tāds klasisks barojošs. Mani draudzenei ar jūtīgu un sausu ādu patīk tikai tas lāceņu, viņa jau lieto otru iepakojumu, bet man viņš patika tikai sākumā, līdz kamēr nebiju pamēģinājusi šo.
      Ziemā labāk treknuma ziņā būtu lāceņu, jo šis ir vairāk mitrinošs nekā barojošs. :)

      Dzēst
    2. Paldies par atbildi! Tiešām forši, ka ir kāds, kam pajautāt un kas zina, ko runā. :) Laikam tad šoziem lāceņu krēms būs manējais. Man jau tāpat roka stiepjas pēc visa, kam ir kāda saistība ar lācenēm. Nāks pavasaris, pamēģināšu šo jauno.

      Dzēst
  3. Es jau kaut kad rakstīju, lai cik ļoti man gribējās sadraudzēties ar šīs firmas produkcija, man viņa neder :( Ne melleņu krēms, ne šis - no abiem neizjutu absolūti nekādu mitrināšanu, nedaudz pat koda ādā. Gribētos to lāceņu krēmu pamēģināt, bet arī bail iegrābties. Bet prieks, ka tik daudzām blogerēm šī kosmētika der un patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, man līdzīgi, sajūta, ka pat iekaisīgums kaut kāds radās, izmēģināju kādus 7 testerīšus ( Drogās deva) nekadu wow efektu nejutu :(( seju kņudināja un pēc tam pat likās, ka kāda pumpa uzmetās. Smarža man patika, bet līdzīgs produkts ir no Lumenes , c vit krēms, arī ar atstarojošām daļiņām lai radītu smukākas ādas efektu :D To lietoju, kad negribu likt tonālo krēmu :)))

      Dzēst
    2. Es domāju, ka vaina ir kādā sastāvdaļā, jo man pašai ir jūtīga āda, it īpaši āda ap acīm, un man draudzene cīnās arī ar sejas jūtīgumu tikai citā izpausmē, un mums nav ne reizi bijis nācies saskarties ar alerģiju, ko varētu radīt Mossa krēmi. :)

      Dzēst
  4. Ļoti patīk raksts! Obligāti tagad sekošu Tev! Kā nekā latviešiem jāturās kopā! :))
    http://madeinlatvija.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Nu ja, kā nekā esam jau tik maz tie latvieši ;)

      Dzēst
  5. Man no krēma seja spīd kā pankūka jau pēc pusstundas :D Gaidīšu riktīgu ziemu, kad āda kļūs sausāka.

    AtbildētDzēst
  6. Man atkal mitrināšanas bija par maz :(

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan