Pārskats: Madara Superseed Radiant Energy Organic sausās eļļas serums sejai

30.11.14

Pirms mēneša sāku lietot šo Madara Superseed sausās eļļas serumu, kas paredzēts nogurušai un blāvai sejas ādai. Tieši tādai kā mana āda jūtas kopš rudens iestāšanās.Tieši 28 lietošanas dienas ir pagājušas, lai pilnībā aprakstītu savus iespaidus un efektus par šo elļas serumu.

Ražotājs
Mirdzumu stimulējošs koncentrāts no 9 izmeklētām un vērtīgām sausajām eļļām piešķir ādai veselīgu, starojošu un jauneklīgu izskatu.Ieteicama blāvas, nogurušas, mirdzumu zaudējušas un nespodras, elastību un kontūru zaudējušas ādas kopšanai. Kā arī pie pirmajām novecošanās pazīmēm.

Multivitamīnu-antioksidantu spēks no zilenes, avenes, dzērvenes sēklu eļļām ir sinerģiski sajaukts ar atdzīvinošu iedarbību no kazenes, melnās ķimenes, pētersīļa eļļām, ko visu kopā iekļauj ādu mitrinoša trijotne ar ķirbja, gurķa mētras un zelta hohobas sēklu eļļām. Lūk, tāds bagātīgs ogu un augu enerģijas spēks ir ielikts šajā sausās eļļas serumā. 

Atverot iepakojumu uzreiz ir jūtama eļļas fantastiski uzmundrinošais aromāts - citronzāles (melisas) un laima sajaukums. Manuprāt, nekas nevar būt labāks uzmundrinātājs kā citrusa saimes produkti. Ikdienā šo eļļu lietoju tikai vakaros, jo lai arī tā manai sejai neliekas smagnēja, es psiholoģiski nevaru iedomāties kā šī eļļa spētu strādāt ar manu seju, kad vēl pa virsu būs tonālais krēms vai kaut kas cits. 

Lai izvairītos no taukainas sejas efekta lietoju tikai vakaros tīrā veidā uz sejas, vienā reizē 4 pilienus, un ar to pietiek, lai brīvi noklātu produktu pa visu seju un nedaudz vēl arī uz kakla un dekoltē. 
Vienīgā vilšanās šajā produktā ir ne īpaši ātrā absorbēšanās, jo lai arī tas ir sauso eļļu serums, tas nozīmē ka ir ātri jāabsorbējas, bet reāli tas notiek 5 minūšu laikā. 

Pēc 28 dienu lietošanas esmu pamanījusi, ka āda tiešām jūtas daudz mundrāka. Man ir grūti teikt kāpēc, bet pamanu, ka āda ir daudz dzīvīgāka un it kā mirdz. Pietam, sejas āda tiek arī barota un mitrināta, tāpēc nav jāsūdzas par sausuma pleķiem vai pārmēru sejas taukošanos. Kā arī eļļa ir ļoti ekonomiska. Lietoju mēnesi un esmu izlietoju tikai ceturto daļu no eļļas. 

Domāju daudzas man uzdos šo jautājumu - vai ir labāka par Kiehl`s Midnight Recovery? Uz šo jautājumu man ir grūti atbildēt, jo gan Kiehl`s, gan Madara eļļa ir ļoti labas kvalitātes un ādai dod izmaiņas. Es neteikšu, ka esmu tik ļoti sajūsmināta kā par Kiehl`s iedarbību, bet Madara eļļa mani ir patīkami pārsteigusi.  Ja man būtu jāizvēlas no šiem abiem produktiem viens, es izvēlētos tik un tā Kiehl`s, jo laikam kaut kas sajūtās man vairāk iepatikās tieši Kiehl`s nakts serumā.


Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkama - Madara veikalos, Douglas, internetveikalos
  • Cena - 46 €
  • Vairāk informācija - MadaraCosmetics
&z

* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Tieši sāku ar šo eļļu. Jāpiekrīt, aromāts ir dievīgs, bet es gribētu šo eļļu vēl sausāku, sausākas tekstūras. Salīdzinot ar Kiehl's, tā ir smagāka, eļļaināka, bet Midnight recovery ir vairāk kā serums, par tālāko salīdzināšanu un efektu vēl nemācēšu pateikt, lietoju vien pāris dienas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man ļoti līdzīgs sajūtas, tāpēc jaucu kopā ar nakts krēmu.

      Dzēst
    2. Velvet, man tieši to pašu gribētos. Tā kā tas ir sauso eļļu maisījums, tad es arī gaidīju to sausās eļļas efektu, bet nē, konsistence tomēr ir tā, kā Tu saki, smagāka un eļļaināka. :)

      Dzēst
  2. Zanda, Tu esi īsta malaca, ka tik bieži mūs iepriecini ar jauniem rakstiem, ir patīkami lasīt. Iespaidojoties no Tava raksta esmu izlēmusi pamēģināt oriflame skropstu tušu The ONE 5-in-1 WonderLash Mascara, ļoti ceru, ka tā būs tuša, kura man derēs pēc prasībām - lai skropstas ir nedaudz biezākas, nesaķep, un, lai nerada tādu efektu, kā dažas - skropstu saīsinošo un sašaurinošo, jo saķepina. Mana ideālā skropstu tuša, kura starpcitu bija no oriflame, ir izņemta no apgrozības, pēc tās esmu pirkusi vairākas, un ir sanākušas skumjas vilšanās, tāpēc tagad jau ilgs periods man ir bez tušas, jo neredzu jēgu lietot kaut ko, kas manas skropstas padara sliktākas nekā pirms lietošanas, bet atrast labu tušu gan gribas. Iespējams, neesmu mēģinājusi īstās tušas, tagad lasu dažādas atsauksmes internetā par tušām - bet visām ir tā - vienam patīk un labi izskatās, nebirst, citam pavisam neder-gan vizuālais slikts, gan birst, nav tādas tušas, kuru visi slavētu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja lieto šo tušu, tad iesaku klāt redzemākam efektam šādi -
      pirmo kārtu ar īsajiem sariņiem un otro kārtu ar garajiem sariņiem, tad tuša dos gan to kuplinājumu, gan pagarinājumu. Ja vēlies vairāk kuplumu, tad dari tieši tā pat, bet sākot ar garajiem sariņiem.
      Es arī nespēju atrast savu vienu īsto tušu, jo vienmēr tajās kaut kas pietrūkst vai īsti nedod to solīto efektu. Jā, bieži vien man klientes ir teikušas, ka viena tuša katru reizi ar acīm reaģē citādāk un grūti pateikt, kuras tad tuša der. :)

      Dzēst
    2. Paldies par padomiem sakarā ar tušu. Šo tušu vispār viegli nomazgāt ar ūdeni? Njā, tušas un reakcijas, zinu cilvēkus, kuriem arī viena konkrēta tuša bojājusi skropstas kā man, citiem atkal nekāda slikta efekta nav bijis. Pirms gadiem 4 biju nopirkusi maybelline collosal ūdensizturīgo, un tā man bija ideāla, skropstas nu ĻOTI efektīgas, acīm arī patika. Bet tagad ūdensnoturīgās negribas vairs pirkt, bet parastās kolosālās reakciju uz savām acīm nezinu.

      Dzēst
    3. Man vispār tīri labi ņēmās nost, bet es lietoju Nivea micelāro ūdeni :) Tuša ir noturīga, tāpēc ar kaut kādiem dažiem tīrītājiem pieļauju, ka var arī nenoņemt uzreiz. :)
      Ūdensnoturīgajām tušām nav ne vainas līdz brīdim, kad jāatrod tas īstai noņēmējs, lai skropstas netiktu salauztas un traumētas. :)

      Dzēst
    4. Man patīk, ja tušu var noņemt ar siltu ūdeni, bet laikam naivi cerēt, ka šo varēs, man patīk lietot pēc iespējas mazāk kosmētikas noņēmēju jūtīgās ādas dēļ.
      Vēl mani ir ieinteresējusi Maxfactor tuša 2000 Calorie, skatoties veiksmīgās bildes internetā, man patīk vizuālais efekts. Tad nu mēģinu izšķirties starp The one un Maxfactor.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan