Pārskats: Kinetics Rich Cream roku krēms

29.11.14

Es jūtu, ka ir pienācis īstākais laiks, lai pastāstītu par tik tiešām lielisku roku krēmu, kas noteikti parūpēsies par tām rokām, kas ļoti cieš no briesmīgi aukstajiem laikapstākļiem. 
Ražotājs
Roku krēms ar augstu Šī sviesta koncentrāciju. Bagātīgs krēms ļoti sausai roku ādai. Dziļi mitrina un nodrošina papildus aizsardzību aukstajā gadalaikā. Argana eļļa veicina ādas šūnu atjaunošanos. Tā sastāvs baro bojātās šūnas un nodrošina lielisku aizsardzību skarbos laika apstākļos. Cīnās pret kairinājumu un apsārtumu, ko izraisa apkārtējās vides ietekme. Ikdienas lietošanai. Bez parabēniem un minerāleļļas. 
 Šo krēmu pirku priekš savas mammas, jo viņas rokas ļoti cieš no aukstā laikā, it īpaši tagad, kad pie mums laika apstākļi ir palikuši ļoti kaitīgi mūsu ādai - tā pastiprināti tiek savilkta un sausināta.
Biju lasījusi labas atsauksmes par Kinetics krēmiem, bet gala ieteikums nāca no manas draudzenes, kas strādā ar Kinetics produkciju un ieteica tieši ja rokas tik tiešām tiek ļoti traumētas bargos laika apstākļos.

Neliela atkāpe.
Man bija liels pārsteigums, kad uz iepakojuma ir rakstīts, ka produkts ražots Latvijā, jo es nebiju iedomājusies, ka Kinetics ir LV brends, kura ideja ir aizsākusies ASV.

Tātad atgriežoties pie krēma. Tūbiņā ir 100 ml, kas varbūt šķiet maz, bet pats krēms ir ļoti, ļoti biezas tekstūras līdz ar to, tas ir ekonomisks, lai gan, ja rokas ir ļoti traumētas no aukstā laika, tad nāksies lietot diezgan daudz, bet tas ātri absorbējas.
Aromāts krēmam atgādina koksni, bet ne to, kas ir smaržās. Nē, aromāts tik tiešām atgādina salda koka mizu, piemēram, bērza vai liepas, varbūt ciedrs. Tāds neierasts, bet ļoti tīkams aromāts.

Tā kā šo krēmu lietoju šad, tad pēc tam, kad rokas ir bijušas stipri aprautas no aukstā vēja, tad es nevaru izpausties pilnībā runājot par tā īpašībām, tāpēc palūdzu savai mammai teikt dažus vārdus par šo krēmu.

"Šis krēms ir fantastisks! Tas ir ļoti līdzīgs kāds kādreiz bija Neutrogena krēms, bet tagad vairs tas nav tik labs. Lietoju to katru vakaru, kad rokas ir aprautas no aukstuma, apsārtušas, sakairinātas un saplaisājušas. Smērēju biezā kārtā, bet krēms ļoti ātri sasūcas un noņem kairinājumu, un sāpošo sajūtu. Man ļoti patīk aromāts. Grūti pateikt kas tas ir, bet smaržo pēc koka mizas."

Man vispār pašai īsti nepatīk lietot roku krēmus, jo parasti tie ir slīdīgi un ļoti var just uz plaukstām, bet šis krēms tik tiešām nav slīdīgs vai taukains, bet ļoti barojošs un bagātīgs.
Ieteiktu šo krēmu noteikti pamēģināt, ja zināt, ka rokas ļoti tiek pakļautas briesmīgiem laika apstākļiem - aukstam vējam, salam, apdegumiem utt. (domāju, ka šis krēms labi dziedinātu arī saulē aprautas rokas).

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Douglas, internetveikalos un profesionālās kosmētikas veikalos
  • Cena - 7.95 €
  • Vairāk informācija - Kinetics Nails Latvia
&z

* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Šo iegādāšos pavisam noteikti, jo Kinetics krēmi ir vieni no labākajiem, ja ne paši labākie, kurus esmu lietojusi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es plānoju to Luxury versiju iegādāties pavasara sezonā, jo rakstā Tu to baigi slavēji. :)
      Es gan nezinu kādi ir tie roku losjoni kas ar dozatori, bet pērk jau tos aktīvi. ;)

      Dzēst
  2. Paldies par atsauksmi :) Man šobrīd mīļākais roku krēmu zīmols ir Crabtree & Evelyn. Es jau sen zināju, ka Kinetics ražo Latvijā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nebiju par tādu roku krēmu firmu nemaz dzirdējusi ;) Noteikti papētīšu piedāvājumi ;)

      Dzēst
  3. Līdz šim vislabākais roku krēms man ir Jeunesse, iepakojums ir liels 150ml, man tērejas jau mūžību. :) Neutrogena agrāk bija labs, bet kaut kas pamainījas un vairs nav tāda efekta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk Jeunesse roku krēmi, bet efekta ziņā šis tomēr ir labāks ;)
      Nekas man liekas vairs nav tik labs kā bija kādreiz.. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan