Pārskats: Bourjois Volume Glamour Effect Push Up skropstu tuša

18.11.14

Vispirms vēlos pateikt vislielāko paldies par sveicieniem bloga 3 gadu Dzimšanas dienā, kas bija vakar, un arī vēlos jūs apsveikt ar mūsu valsts svētkiem! 
Atgriežoties galvenā temata, šodien vēlos pastāstīt par jauku atklājumu skropstu tušu sektorā, un par manu pirmo iepazīšanos ar Bourjois skropstu tušām. 
Ražotājs
Sērijas VOLUME GLAMOUR jaunā tuša Effet Push Up skropstām nodrošina tieši to pašu efektu, ko ķermeņa izliekumu izcelšanai push up apakšveļa, proti, acumirklī piešķir apjomu.
  • Izcili kuplinoša ATLIECOŠA birstīte.
Ar savu ultra apjomīgo otas pacēlumu, kas sastāv no 15 zonu rezervuāriem, skropstu tuša Volume Glamour Effect Push Up nodrošina maksimālu pārklājumu visu skropstu garumā ar vienu žestu. Neatvairāms valdzinošs izskats!
Mana mamma ļoti daudz ir stāstījusi par savu skropstu tušu pieredzi, un vienu no labām tušām, tūlīt aiz Lancome, viņa kādreiz ļoti mīlēja Bourjois klasisko un Maybelline klasisko (tumši zilā iepakojumā). Mani tas,protams, ļoti aizrāva, bet savā veidā es nojautu, ka tuša par ko viņa runā vairs nebūs tik laba, jo ikdienā par Bourjois tušām ir dzirdēts daudz, un domas tādā ziņā ļoti dalās, un ar gadiem vecās labās lietas nedaudz sabojā savu kvalitāti, tāpat kā stāsts par Lancome tušu, kas kādreiz esot bijusi fantastiska (to esmu dzirdējusi arī no vairākām klientēm), bet tagad ne tuvu nestāv.
Tā kā klasiskā Bourjois man īsti neinteresēja, tad domāju jādod iespēja šai jaunajai, jo pēc birstītes tā liekas laba, bet sievietes īsti nepirka, kad viņa parādījās, un tad es domāju - jāpamēģina! Tāda lūk ir mana pirmā pieredze ar Bourjois.

Kā jau augstāk var redzēt, birstīte jau liecina par to, ka tuša ir kuplinoša un to uzreiz jāņem vērā. Tuša no sevis vairāk nekā var nedos neko. Pilnīgi piekrītu, ka ar vienu žestu tā noklāj skropstas vienmērīgi ar tušu, bet ar šo vajadzētu nedaudz uzmanīties, jo otrā kārtā klājot skropstas var nedaudz saķept, kas man īsti nepatika. Zemāk var redzēt skropstu tušu pielietojumā.
Var redzēt, ka skropstas izskatās ok, bet tuša nesniedz to, kas man patīk - wow efektu, ko sniedz atliektas un pagarinātas skropstas! Šo tušu var izmantot arī, lai viegli iekrāsotu arī apakšējās skropstas tomēr jāuzmanās, lai skropstas nesaķep. Noturības ziņā man tuša ļoti patīk, jo tā turas labi, un vakarā pat nedaudz jāpacīnās ar ierasto kosmētikas noņēmēju, lai noņemtu nost gludi un smuki.

Kopumā jāsaka, ka esmu apmierināta ar Bourjois skropstu tušu pirmo tikšanos, jo vīlusies es neesmu, vienkārši efekts, kas tiek sniegts skropstām īsti tāds uz kuru es ikdienā tiecos.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkama - veikalos Drogas,  Douglas, lielveikalos
  • Cena - 11.80 €
  • Vairāk informācija - facebook Bourjois LatviaDrogas.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts tomēr viss teiktais ir manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Uz Tavām garajām skropstām izskatās dikti labi ;))

    AtbildētDzēst
  2. Man arī nepatika šī skropstu tuša. Viņa ĻOTI ātri sakukuļojās :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jo viņa paliek sausāka jo kunkuļojas vairāk uz skropstām :)

      Dzēst
  3. Nav wow efekta? Man jau liekas, ka bildē tev skropstas izskatās ļoti labi - kuplas, biezas utt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, es laikam izlaidusies ar savām skropstām :d man patīk dramatiskākas un garākas skropstas, bet šitā dod tādu - nu jā, ikdienas efektu ;)

      Dzēst
  4. tev sii tusa izskataas satriecosi :)

    AtbildētDzēst
  5. skaista bilde un fantastiskas skropstas!
    man Bourjois ir mīļākas tušas, mēģināju jau divas, trešā gaida savu laiku, visas ļoti patīk un negribu mainīt :)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  6. Bildē tev ir wow skropstas. :) Man pēdējā laikā bail ar skropstu tušām eksperimentēt un tērēt naudu, pārāk daudz ir likušas vilties. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan