Pārskats: Artdeco Collagen Lip Booster un Glossy Lip Volumizer lūpu spīdumi

05.11.14

Divi ļoti mīlēti lūpu spīdumi, kurus lietoju jau vairākus mēnešus. Viens no viņiem jau ir ļoti iemīļots gadiem, bet cits, ir pavisam jauns un svaigs rudens jaunums. 
Ikdienā es nesāju vairāk vai mazāk tikai neitrālas lūpas. Protams, ir dienas, kad gribas vairāk paspēlēties ar krāsām, bet tad mani toņi ir noteikti ogas vai fuksija, tomēr mana klasika ir neitrālas lūpas. Es ilgi meklēju neitrālu lūpu krāsu, bet tad vasarā es beidzot pamēģināju Collagen Lip Booster spīdumu, kas noteikti nav nekāds jaunums, bet priekš manis tas bija kaut kas jauns, gluži kā atklāt jaunu Ameriku.

Ražotājs - Lūpu spīdums satur kolagēnu, hialuronskābi un inovatīvos pretgrumbu un pretnovecošanās līdzekļus. Collagen Lip-Booster, kas satur jūras kolagēnu sniedz pilnīgākas, jutekliskas lūpas ar vieglu krāsas pieskārienu.
uz lūpām -  Collagen Lip Booster
Man ļoti patīk, ka šis lūpu spīdums nav lipīgs, tas viegli akcentē lūpu toni. Mitrina lūpas, un pēc laika nerada to balto svītru uz lūpām, kas mēdz rasties. Spīdumam ir viegls, bet neuzkrītošs aromāts.

Savukārt, mans otrs, jaunais, atklājums ir Glossy Lip Volumizer, ko pamēģināju tikai pēc labajām domām par Collagen Lip Booster spīdumu. Šis izrādījās nedaudz citādāks spīdums, caurspīdīgs, un tas ir vēl maigāks un balzāmīgāks nekā iepriekšējais spīdums. Šo es lietoju pat dienās, kad man ir sausas lūpas, un tas lieliski lūpas mitrina.

Ražotājs - Glossy Lip Volumizer dod lūpām vilinošu apjomu un tajā pašā laikā saglabā lūpas lieliski maigas. Lūpu balzāms ar apjoma efektu, vizuāli baro lūpas ar hialuronskābes un savvaļas mango sviesta kombināciju.

Šim spīdumam pie ražotāja solītā es varu parakstīties zem katra vārda izņemot zem viena, kur tas sola apjomu. Šis spīdums nedod apjomu, un par to es, laikam, esmu ļoti priecīga, jo kā jau vairākas reizes esmu minējusi, man apjomu sniedzošie lūpu spīdumi vai lūpu krāsas nepatīk. Tas man liekas kaut kas lieks. Toties man ļoti patīk, ka šim lūpu spīdumam ir svaigas saldās piparmērtas un vaniļas aromāts.
K uz L: Collagen Lip Booster, Glossy Lip Volumizer
Vienīgais, par ko es esmu vīlusies, ir iepakojums. Nu vispār, vienam no viņiem. Augstāk (pirmajā attēlā) var redzēt, ka Collagen Lip Booster uzraksts nav vispār nogājis nost pēc četru mēnešu lietošanas, jo tas ir iedrukāts kā pašā iepakojumā, zem tāda kā stikliņa, bet Glossy Lip Volumizer uzraksts ir vienkārši uzdrukāts pa virsu, kas sāka nost jau nākt pirmajā nedēļā kā to nopirku. Reāli, nedaudz jau paskrāpējot ar nagu uzrakstu, tas uzreiz nāk nost. Šie attēli ir jau uzņemti pirms kāda laika, un šodien tas uzraksts vairs nav manāms, pēc divu mēnešu lietošanas.

Lietojot šos lūpu spīdumus aptuveni kādus divus līdz četrus mēnešus diendienā, man par tiem izveidojies ļoti patīkams iespaids. Piemēram, Collagen Lip Booster es izmantoju vakara izgājieniem, kad krāsoju ļoti izteikti acis, bet lūpas paliek nude, un šis spīdums lieliski akcentē nude vai brūno lūpu krāsu. Savukārt, Glossy Lip Volumizer, kā jau minēju, ir mans ikdienas palīgs, ko krāsoju diendienā. Lai to uzklātu uz lūpām nav nepieciešams papildus spogulis vai kas cits, un tas ievērojami mitrina sausās lūpas.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkami - veikalos Drogas, Douglas, Debenhams
  • Cena - Collagen Lip Booster 14.95 € un Glossy Lip Volumizer 11.95 €
  • Vairāk informācija - artdeco.de, facebook - Artdeco Latvia
&z


* šis nav produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

13 comments:

  1. Artdeco vispar labi produkti. Kad man beigsies lupu spidumu krajumi, tad bus jaiegadajas kadu spidumu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man visvairak patīk šie un vēl Hydra Lip Booster spīdumi, jo mitrinoši. Pārējie nu tā, nav pa manai gaumei :)

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti izskaties!
    Jau sen skatos uz tiem collagen lip booster spīdumiem...kā ar toņu izvēli? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Collagen Lip Booster spīdumam ir tikai viens tonis, bet ja gribas nedaudz citus toņus, tad paskaties Hyfra Lip Booster spīdumus. Raksts - http://zandalife.blogspot.com/2014/05/parskats-artdeco-hydra-lip-booster-lupu.html

      Dzēst
    2. Skaidrs, paldies. :)

      Dzēst
  3. Ļoti skaista izskataties. Burvīgs grims un nebeidzu jūsmot par to, cik Tev ideālas uzacis :) Pati sev tādas gribētu, bet matiņi man tādi, ka šādu formu neizdotos izveidot.
    Koptēls arī ļoti skaists - piestāv gan oranžais krekliņš, gan arī sulīgi zilie klipši :)
    Es nemēdzu krāsot apakšējās skropstas, man viņas garas, bet, kad ietonēju tumšas izskatās nedaudz baisi, arī mēdz noplūst, bet Tev gan piestāv, izceļ acis veiksmīgi.
    Spīdums man arī patīk kā izskatās, neesmu mēģināju artdeco spīdumus, bet pēc Tavas atsauksmes gribas tos papētīt. Es salasījos labās atsauksmes par essence un pirmo reizi vakar nopirku divus lūpu spīdumus, viens no tiem man ļoti patīk, otram nebija testeris, tāpēc paņēmu tikai pēc toņa, bet esmu vīlusies, nekāda spoguļefekta nav, puscaurspīdīgi sārtais tonis uz manām lūpām izskatās bez toņa, uzklājot uz lūpām ir tikai minimāli redzams spīdums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Es arī kādreiz nekrāsoju apakšējās skropstas un tad pamanīju, ka fotogrāfijās acis neizskatās tik izteiksmīgi, tāpēc sāku krāsot ari apakšējās :)
      Man patīk Essence lūpu spīdumi, bet man tie liekas diezgan lipīgi, un ar tādi es ilgu pastaigāt nevaru :)

      Dzēst
    2. Apskatīju citu Tavu rakstu, un noskatīju Artdeco Hydra Lip Booster lūpu spīduma 40 toni, izskatās pēc tāda toņa, kurš man piestāv. Bet man sevi jāaptur, jo man spīdumu ir ļoti daudz un kaut kā vēl jālieto jaunie essence nopirktie :D
      Tad jau redzēšu kā manām lūpām tie patiks.

      Dzēst
    3. Man viņi uzreiz nepatika, bet vispār esmu lasījusi, ka tie lielākajai daļai patīk, jo ir noturīgi un labi klājas :) Pasvačo veikalā to 40 toni, un tad pastaigā padomā vai ir vajadzīgs :)

      Dzēst
    4. Pagaidām essence tikai esmu uzkrāsojusi uz lūpām un noņēmusi, tāpēc ļoti mazu laiku ir bijuši. Bet pēc īsajām sajūtām man ar mirdzumiem patika sajūta, bet ar otru puscaurspīdīgo nē, pēc pirmajiem iespaidiem man nav nekādas super sajūsmas kā daudzām bija. Man ir tā, ka esmu pēc mēģinājumiem noteikusi toņus, kas man piestāv un izvēloties veikalā aprobežojos tikai ar uzklāšanu uz rokas, testerus uz lūpām neklāju, jo tomēr nezinu cik veseli cilvēki tos ir pirms manis mēģinājuši(siekalu ceļā jau slimības visvairāk pārnēsājas, spīdumus jau klāj uz lūpām), citiem tas var likties dīvaini, bet tāda ir mana nostāja šājā jautājumā, tāpēc arī gadās dažreiz "iegrābties" ar spīdumiem, iz'vleoties ne to pašu piemērotāko.

      Dzēst
  4. Vienreiz netīšām nopirku ArtDeco spīdumu ar čilī piparu..Johaidī,pa taisno izmetu miskastē!
    Es tā arī līdz galam nesaprotu,kur viņos tā lielākā atšķirība?Domāju vienu iegādāties,jo lūpas nepatīk krāsot ar lūpukrāsu,ne vienmēr sanāk uzkrāsot un es dodu priekšroku easy lūpām.Šie nav tādi lipīgie nu,piem. ja vējš uzpūtīs un mati tiks pie lūpām,nepielips?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Čili efekts kņudina lūpas, bet šis ir vienkārši spīdums. Jebkuram spīdumam, kad uzspūš vējš mati pielips pie lūpām :)

      Dzēst
  5. Saskatījos internetā, ka Catricei arī ir šāda tipa produkti, ļoti vīlos, ka pie mums nebūs.
    Nu neko, maku tukšos Dior maximizer. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan