Pārskats: Alterra Naturkosmetik Bio-Granatapfel eļļa sejai

04.11.14

Katru gadu sejas kopšanā parādās kāds jauns trends. Vai tas izpaužas jaunā sejas kopšanas paņēmienā (kosmētikas noņemšanas ar dvielīti; vai micelārais ūdens), vai kādā jaunā sastāvdaļā (šobrīd argana eļļa). Šī gada noteikti tāds stabild hīts, arī beidzot Latvijā, ir eļļas sejai, kas lietojamas ikdienā, lai ādai sniegtu īsto luksusa kopšanu. Es iepriekš jau rakstīju par izslavēto Kiehl`s Midnight Recovery, bet beidzot esmu atradusi arī ļoti labu alternatīvo produktu.
Ražotājs
Sastāvā ir granātābolu kauliņu, savvaļas rožu, mandeļu un olīvu eļļas, šī sviests, alvejas želeja, hialuronskābe un E vitamīns. Iintensīvi kopj, baro un mitrina ādu, aizkavē tās elastības zudumu un jaunu grumbiņu veidošanos. Produktu aromāta kompozīciju veido izteiksmīgas un dabīgas ēteriskās eļļas.
Alterra ir pavisam jauns zīmols, kas tikai pirms kāda mēneša ir parādījies tikai un vienīgi Drogas veikalus plauktos, un kopumā piedāva vairākas kopjošās kolekcijas katram ādas tipam (un visiem kopā) - jauktai, jūtīgai, sausai, dehidrētai utt. Pietam, bez sejas kopšanas līdzekļiem piedāva arī produkciju matiem, rokām un ķermenim (dezodoranti).

Eļļa ir vairāk paredzēta sausas ādas īpašniecēm, tomēr to iesaku īpaši neņemt vērā, jo pati lietoju jau kādu laiku šo eļļu un esmu ļoti patīkami pārsteigta.
Eļļa jau kā eļļa, iesūcas āda ne īpaši ātri, tomēr ja ir izteikti sausa un plēkšņaina āda, tad absorbēsies uz viens un divi. Es personīgi lietoju to uz nakti, un man visai sejai pietiek nieka trīs pilieni. Nākamā dienā seja nejūtas nedz smagnēju, vai pārlieku taukaini, bet gan ļoti mitrināta un pilnīgāka. 
Eļļai ir loti patīkams un saldens aromāts, kas ātri vien arī pagaist un nenosēžas degunā. 
Runājot par efektu, man gribas teikt, ka šī eļļa ir fantastiska tās cenas dēļ, jo , piemēram, efekta ziņā, jā, eļļa dod pat ātrāk redzamu efektu ādai nekā Midnight Recovery, BET, šai eļļai ir klāt vairāk sintētiskās vielas, tāpēc efekts ir manāms uzreiz, bet pēc laika āda vairs nedos ne ziņu par izmaiņām, un tad jau ir jāuztraucas vai tik tas nebojā ādu. 
Šī tiešām ir fantastiska alternetīva visām dargajām sejas eļļām, tomēr ne ilgstošai lietošanai, jo pēc laika āda tiešām pieradīs pie produkta, un tad vairs nav nekāda efekta. 

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkama - tikai veikalos Drogas
  • Cena - 5.99 €
  • Vairāk informācija - drogas.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

11 comments:

  1. Iepatikās viņu kosmētika, it īpaši roku krēms un sejas mazgāšanas pūtas. Smaržo fantastiski. Tagad testēju BB-krēmu kopā ar vecmammu :D domāju, arī būs jāuzraksta atsauksme :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. un ko domā? es ar testēju, bet liekas, ka tomēr nepatīk. a žēl, jo beidzot ir piemērota gaišuma BB krēms :( bet es to nevaru uzdabūt uz ādas tā, lai nevirpinātos, piedevām vēl pigments nevienmērīgi nosēžas, tā ka kopumā bēdu ieleja.

      Dzēst
    2. Es skatījos uz to BB krēmu, tomēr nepirku, jo neesmu vairs to dubulto burtu krēmu varā. Kad nesen pamanīju vēl EE krēmu veikalā, man vispār nosita jebkādu gribēšanu uz šādiem produktiem :)
      Tomēr citas lietas no Alterra es noteikti vēl pamēģināšu. :)

      Dzēst
  2. Ar sejas eļļām man parasti nav veicies, laikam tomēr neder manai ādai, bet kaut ko citu no Alterra zīmola varētu izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
  3. Sejai metas pumpas? Vai kas cits? :)
    Mani vispār pašu loti piesaistīja vēl arī dehidrētai ādai paredzētais sejas krēms, bet pati tā uz sejas neesmu mēģinājusi :)

    AtbildētDzēst
  4. Es arī mīlu eļļas sejas kopšanai, vispār kopš sāku lietot kosmētiku vienmēr jau lietoju eļļas.
    Tagad testēju bio oil. Uz sejas ir rēta un dažas dziļas rievas, tāpēc redzēsim kā sanāks. :)
    Šī arī izklausās labi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā Bio Oil liekas ļoti mistiskas, jo reklāmas ir kaut kādas nepabeigtas. Tām nav īsti loģika, un visi par tām runā, bet kam īsti viņa ir domāta neviens nezina, līdz nepamēģina. :)

      Dzēst
  5. Alterra nav gluži jauns brends, Latvijā bija pirms gadiem pieciem (?), bet kaut kā ātri nozuda no Drogu plauktiem. Toreiz biju sajūsmā par persiku ķermeņa eļļu un dušas želeju (žēl, ka tagad ķermeņa līdzekļi nav pieejami), patika arī alvejas sejas krēms. Šo laikam izlaidīšu, man patīk eļļas tīrā veidā, mežrozīšu, naktssveces utt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varētu tā būt, jo pirms pieciem gadiem es noteikti nestaigāju pa Drogām un nepētīju šausmīgu kosmētikas jaunumus, jo man man tad bija vien 14 gadi :D

      Dzēst
  6. Man tas skiet neticami, tiesam taukainai adai neuzmetisies no rita vel vairak pumpas? Tads komentars, jo jau kops 15 gadu vecuma mokos ar taukainu adu un izsitumiem, vienmer esmu no visa trekna un ellam turejusies pa gabalu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par eļļas lietošanas pozitīvajām īpašībām lietojot jau rakstīju šaja rakstā (http://zandalife.blogspot.com/2014/07/dekorativas-kosmetikas-nonemsana-ar-ellu.html).
      Tur ne tikai rakstu par sejas attīrīšanu ar eļļu, bet arī par visiem citiem eļļas pozitīvajiem aspektiem. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan