Mēneša favorīti - oktobris

02.11.14

Par lielu pārsteigumu pati sev, šajā mēnesī no favorītiem vairāk kopjošās kosmētikas pārstāvji.
  • Dove Damage Solutions Intensive Repair 1 min kondicionieris matiem - kopš pirmo reizi pamēģināju, tas mani ir kā apbūris. Tā kā man ir krāsoti mati, man gribās, lai tie ir gludi un maigi, gluži kā pēc krāsošanas, un lielākā daļa kondicionieru tādu efektu dod tikai pie skalošanas, bet šis, nē. Kad mati jau ir izžuvuši, tie ir neticami gludi un maigi, ka patīkami izlaist tiem pirkstus cauri.
  • Mossa Vitamin Coctail 5in1 Ultra Moisture dienas sejas krēms ar avenēm un smiltsērkšķi - no visiem Mossas krēmiem, kas mēģināti šis man patīk visvairāk. Tam ir patīkams aromāts, pēc konsistences tas nav pa biezu, uzklājot uz sejas, tas absorbējas āda neticami ātri, un dod nedaudz arī liftinga efektu. Pēc lietošanas es tiešām jūtu to mitrimu ādā, kas tik ļoti nepieciešams ikvienā gadalaikā. 
  • Artdeco Perfect Teint Illuminator korektors-izgaismotājs (tonis - 8) - šis ir mans jaunais glābiņš dienās, kad agri jāceļas, bet sejā acīmredzami ir manāms miegs. Tas labi izgaismo, bet nav nedz smagnējs, nedz pārlieku balts, lai gan ar izteikti dzeltenīgu toni.
  • Essence Stay All Day 16h ilgnoturīgs tonālais krēms (tonis 15 soft creme) - dažus rakstu atpakaļ jau minēju cik ļoti esmu pieķērusies šim tonālajam krēmam, jo tas labi maskē, nav manai āda pa tumšu, ir tieši tik krēmīgs kā man patīk.
  • Lovea melnās ziepes ķermenim un sejai - visu mēnesi lietoju, un vēl joprojām nespēju beigt priecāties par efektu, ko šīs ziepes dod manai ādai. Pēc lietošanas āda no tiesa ir pavisam attīrīta un tonizēta. Ja šodien vēl apmeklējat Baltic Beauty, tad iesaku pieiet pie BioEko stenda un iegādāties šo produktu par nieka 5.99 € (bez atlaides pāri 8 €). 
bučas
&z

2 komentāri:

  1. Cik maksā Essences tonālais? Un vai ļoti gaišai ādai Tevis izmantotais tonis derēs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 4.29 €
      Šeit raksts par šo tonālo krēmu un vēl citiem jaunumiem no Essence - http://zandalife.blogspot.com/2014/10/parskats-essence-rudens-jaunumi.html#more

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan