Jaunums: Yankee Candle sveces Latvijā

22.11.14

Varbūt kādai šis vairs nav jaunums, bet varbūt ir, slavenās Yankee Candle sveces pieejamā veidā ir nopērkamas arī tagad pie mums Latvijā.
Pirms dažām dienām, Yankee Candle rīkoja pasākumu, lai varētu labāk uzzināt katru smaržīgās sveces aromātu, bet diemžēl es netiku, tāpēc paļāvos uz savu iztēli lasot aprakstus, un pasūtīju sev vairākas samplers tipa sveces, jo visi aromāti man ir sveši un lai pirktu lielo burku, nolēmu sākt ar mazuļiem.
Amber Moon aromāts - valdzinošā dzintara smarža vieglā vakara vēsmā ar pievienotu pačūlijas un sandalkoka noti. | Man šī svece atgādina Ziemassvētkus - tādus siltus un medainus. 
Ginger Dusk aromāts – spēcinošā garšviela ingvers un mazliet salds citrusauglis piešķir īsto noskaņu mirklī, kad iestājas krēsla. | Aromāts, kas ļoti silda manu sirdi. Tas ir nedaudz asāks, bet arī tāds no sērijas "Ziemassvētki nāk!"
Lemon Lavender aromāts – tīrs and aicinošs... svaigs citrona un relaksējošu lavandas ziedu aromāta sajaukums. |Tas tiešām ir ļoti relaksējošs un maigs. Man patīk šī lavandas un citrona kombinācija. 
Spiced Orange aromāts – šis košais un jautrais saulainu apelsīnu un asā ingvera maisījums ir ideāls ziemas sildītājs. | Šis man atgādina apelsīnus kopā ar krustnagliņām, tāpēc nedaudz asāks, bet ļoti patīkams un silts aromāts. Šo aromātu ieteiktu pirkt, ja zināt, ka ļoti patīk apelsīni un krustnagliņas. 
Honey & Spice aromāts – medus un cukurniedres savijas kopā ar kanēļa standziņu un kakao, lai radītu šo gurmānu brūvējumu | Ļoti līdzīgs pirmajam aromātam ar medu, tikai šis ir vairāk izteiktāks un precīzāks. 
Vanilla Cupcake aromāts – bagātīgs un krēmīgs vaniļas kapkeiku aromāts ar mazliet citrona un daudz krēma. | Nemīlu vaniļu svecēs, bet šai svecei vaniļas un krēma kombinācija ir perfektā balansā, ka pat patiks tām, kuras nemīl saldos un salkanos aromātus. 


No visām sešām vismīļākās trīs ir: Amber Moon, Ginger Dusk un Lemon Lavander. 

Tas ko es noteikti vēlos pieminēt, ir, ka piegāde ir neticami ātra. Ja šīs sveces es pasūtīju ceturtdienas vakarā, tad jau piektdienas rītā tās bija Pasta Stacijā, un jau varēju tās izņemt. PALDIES! Tik ātra piegāde man nekad nav bijusi. :)
Nopērkamas YankeeShop.lv

Tā kā ziema ir tikai tikko atnākusi, tad es jau kaļu plānus kādas sveces vēl vēlos šoziem pamēģināt. Ja jums tas interesēs, tad ar saviem smaržīgajiem atklājumiem varu padalīties arī turpmāk. 

bučas
&z

18 comments:

  1. Cik es atceros tas sveces bija nopērkamas Elkorā jau kādus gadus divus atpakaļ. Es atceros, ka izlasīju par tiem krievu blogos un gāju meklēt tos pie mums. Vajadzēs iemēģināt Vanilla Cupcake, es dievinu vaniļu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šāda veida (samplers), un ne tik plašā sortimentā :) Piemēram, tur ir pieejami jauni aromāti un tie tiek papildināti :)

      Dzēst
  2. Elkorā redzētas šīs sveces jau kādu laiciņu..... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau augstāk minēju, ka Elkorā ir, jā, bet nav tik plašs sortiments un nav pieejami ari jauni aromāti. Tur lielākoties ir klasiskie aromāti, nevis kā pie pie oficiālajiem izplatītājiem. :)

      Dzēst
  3. Jā, interesē šādi raksti! :) Būs jāieiet Elkorā paskatīties, izrādās man tuvu pie mājām nav neviena pasta stacija...Elkors ir tuvāk. Ieinteresēja šīs sveces. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Elkorā var apskatīties, bet sortiments nav nemaz tik liels, un cenas nedaudz augstākas :)
      Noteikti nākotnē padalīšos vēl ar smaržīgo sveču atklājumiem :)

      Dzēst
  4. Ak kungs, tādu naudu atdot par svecēm, par svecēm, stikla traukā. Tad es labāk atbalstu mūsmāju, Dobeles sveces, kuras ir arī skaistas, un nemaksā kosmosu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai Dobeles sveces ražo arī aromātiskās sveces?

      Dzēst
    2. Es atbalstu arī mūsmājās ražotas sveces. Piemēram, man ļoti patīk eko rapšu vaska sveces, kuras jau esmu iemīlējusi no pagājušās ziemas. Par tām noteikti arī pastāstīšu:)
      Aromātu tām nav daudz, bet man vismīļākās ir apelsīnu un Ziemassvētku :)

      Dzēst
    3. Noteikti gribētu dzirdēt par tām svecēm, jo man visu laiku likās, ka viņām nav aromātu, tikai parastās sveces.

      Dzēst
    4. Nezinu gan vai ražo, bet nu pat ja viņiem būtu aromātiskās, tās tik un tā nemaksātu tik daudz. :D

      Dzēst
    5. Yankee Candle ir tāds kā sveču gribulis. Tāpat kā kosmētika. Kāpēc jāpērk dārga kosmētika ja tai ir alternatīvas? Gribas kaut ko īpašu. Tāpat ar šīm svecēm. Man gribējās pamēģināt pašai šīs sveces, kuras vienmēr ir bijušas slavētas un tagad beidzot savu kāri ir iespējams apmierināt. :)

      Dzēst
  5. Elkorā ir šīs sveces http://www.elkor.lv/lat/catalogsearch/result/index/?dir=asc&order=price&p=1&q=yankee+candle, bet tikai lielajās stikla burkās vai kausējamie vaski, un uzreiz jau nepirksi lielo burku,ja neesi pamēģinājis vai vispār patīk aromāts.
    Man vienīgi gribētos,lai viņiem ir lielāka sampler sveču izvēle.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kad tur biju, tieši vairāk mazās bija pieejamas, bet skatos, ka tieši lielās vairāk. :)
      Jā, lielās burka pirkt uzreiz ir baigais risks, jo aromāts ir diezgan izteikts degot svecei un ja tas nepatīk līdz galam, tad labāk nevajag :)
      Es vēl skatos uz kausējamajiem vaskiem, tie arī liekas interesanti!

      Dzēst
  6. Šķiet, ka visi, kuri seko ārzemju blogeriem, grib šīs sveces pamēģināt. :) Es esmu liels sveču mīlis, gribētos pamēģināt arī šīs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, bet skatoties uz cenām tas visiem liekas daudz, bet ārzemēs viņas nemaksā stipri lētāk. Tas, ka vienīgais viņiem mēdz būt izdevīgi pirkumi, pērc divas un trešā par 50% vai kaut kā tā, bet mums tā nebūs. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan