Baltic Beauty 2014 - manas domas un pirkumi

02.11.14

Jau pagājušajā gadā par šo pasākumu nebiju īsti sajūsmā, bet šoreiz es biju laikam smagi vīlusies. Izstādē kopumā es biju tieši 1 stundu, un man jau izstāde sāka apnikt. Nē, laikam tie cilvēki, kas sazin kaut ko grābj un ķer, bet reāli tur nav ko ķert un grābt.
Trešo reizi apmeklējot Baltic Beauty, es pirmo reizi nopirku priekš sevis vien vienu produktu, bet pat tādu, kas īsti man nebija vajadzīgs.
Pārējais bija pasūtījums. Protams, es atrādīšu visu, ko nopirku, bet lielākā daļa iet projām. Par brīnumu es arī esmu tajā grupiņā, kas nepamanīja ne Gosh, ne Inglot, un abas firmas mani interesēja. Par brīnumu tiku klāt Nyx stendam, bet jēgas nebija. Neko nepirku.
Jā, nagu laka bijām labs piedāvājums, bet kam man nagu lakas? Man jau trešā kaste pildās ar nagu lakām, bet es vispār nevienu nelietoju. Ja nu tik kādu šobrīd jaunumu.
Un, kas tā par izstādi, kad tev nepiedāvā atlaides?? Tā jau nav tad izstāde, bet liels veikals, kur satiekas visas firmas.
Matu halle mani vispār neiedvesmoja. Var jau būt, ka matiem man visa kā pietiek, bet nekas jauns un smuks tur nebija.

Pirkumi:

  • Mil Mil kondicionieris matiem - par šo man fano draudzene, kura bija ļoti apbēdināta, ka MilMil ir aizvēruši ciet visus veikalus, un tagad ir nopērkami vien internetveikalos. Kad ieraudzīju viņus izstādē, ātri vien paķēru šo draudzenei. Tilpums ir 1kg un iet ļoti ilgam laikam. (5.00 €)
  • Kinetics Rich Cream roku krēms ar šī sviestu - šo nopirku savai mammai, kura lūdz tiešām ļoti labu roku krēms, kas ir biezs un labi kopj ļoti raupjas rokas, kas tiek aukstumā sapūstas. Viņa jau pamēģināja un teica, ka šis ir neticami labs krēms, un aromāts tam esot kā kaltētas saldenās priedes miza. (5.20 €)
  • Jessica Pheneomen Oil eļļa  - šis man ir pasūtījums no blogeres, tāpēc man bija prieks, ka lielajā burzmā šos atradu. Principā par šo eļļu, es viņai izstāstīju, un pagājušā gadā teicu, lai nopērk un pamēģina, un viņai iepatikās. Nācās pirkt divus mazos iepakojumus, jo lielā nebija. Šo eļļu es iesaku ikvienai pamēģināt. * Ikdienā eļļa ir nopērkama SalonLine veikalā Maskavas ielā. ( 4.50 € katra)
  • Jessica Nourish Cuticle Formula krēms ienadžiem - šis mazais draudziņš gan paliek pie manis. Pērkot eļlas, meitene teica, ka šis būs labs krēmiņš, ja nagi baigi plaisā un to ir ērti lietot it visur. Šis draudziņš man sēdēs priekšā pie datora, un lietošu ikreiz, kad nadziņi jutīs vajadzību pēc barojošāka produkta. (2.90 €)
Vai es esmu vīlusies pasākumā? Varbūt. Labi, ka vismaz man nevajadzēja pirkt biļeti, tad es būtut dusmīgāka, bet vispār - es šim pasākumam vairs neredzu jēgu, jo runāju ar savu frizieri un nagu meistarīti, un jau pagājušajā gadā viņas teica, ka tur meistariem īsti vispār nav ko darīt, jo tas jau ir nedaudz kā tāds mass-market pārveidots pasākums. 

bučas
&z

23 komentāri:

  1. Tad jau labi ka negāju :)
    Es gaidu Stockman skaistuma dienas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skaistuma dienās tur vismaz pievilcīgi piedāvājumi no visām firmām, un tādi tiešam pievilcīgi ;)

      Dzēst
  2. Vai Siberikas stendā kāds jaunums, kuru var gaidīt veikalā, arī bija?

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, ar Siberiku bija tā. Viņiem bija ļoti liels stends un tāda gara lete, bet cilvēki bija itin visur, ka nevarēju tikt klāt nevienā galā. Godīgi sakot, neko jaunu es nemanīju :(

      Dzēst
  3. Kinetics roku krēmi patiešām ir lieliski, liftinga tūba man tūlīt jau beigsies, arī domāju iepirkt Rich un vēlvienu Luxury lifting :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rich būs tāds riktīgs ziemas roku krēms. Vispār līdz šim es pati nebiju atradusi ļoti labu roku krēmu, bet šitas mani ļoti iepriecināja, un it īpaši mani pārsteidza tas, ka raupjas rokas tas tiešām padara tik maigas kā samtu. :)

      Dzēst
  4. Oooo. Jau sen esmu vīlusies Beauty izstādēs! Šogad, protams, nebiju, bet iepriekšējos gados NEKĀ laba nebija. Pagājušo gad izgāju tik ar vienu NYX lūpu krāsu! :D cilvēku ir nenormāli daudz un cenas ir bez maz vai tādas pašas kā veikalos, tāpēc es noteikti labāk eju uz veikalu, ietaupu ieejas biļetes naudu un bez drūzmas nopērku to ko man vajag par gandrīz tādu pašu cenu. :) Jā, labi, ir varbūt daudz firmas kas nav pieejamas parastos apstākļos veikalā, bet tad es vienkārši labāk nopērku tās lietas internetveikalā un plus parasti tāpat cenšos iepirkties uz atlaidēm. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, iet uz turieni tikai dēļ firmās, kas pie mums nav brīvi pieejamas, nav diez ko izdevīgi, bet ja gribās nedaudz izvēdināt galvu var iet, bet man šis pasākums ar mērķi kaut ko tiešām nopirkt, galīgi nepatika :(

      Dzēst
  5. Es gan atradu pāris labas lietas ar Foršām cenām,taču maza vilšanās tāpat! Šogad divas kategorijas-matu kopšana un gelish nagu lakas :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, matu kopšana tas ir ļoti labi, bet tās Gelish n-tās firmas, nu es nezinu. Pimēram, man meistare izmanto tikai vienas firmas Gelish, un man liekas, ka lielākā daļa tā arī dara, bet kam tad tik daudz tos Gelish lakas stendus? ;)

      Dzēst
  6. hmmmm...nezinu teikt, jo neesmu bijusi, bet vispaar biezhi ir sajuutas, ka visaadi pasaakumi tik uz naudu pavilkushies... par maksu ?!!! tas jau vien stulbi... shadiem pasakumiem shkjiet vajadziigi alternatiivi...kaa hmmm sekoju internetaa riga Fashion week un shkiet tapec tas Fashion mood ir izveidots, jo nu.... kaa lai saka...labi, ka man nav jateree nauda un laiks, lai apskatiitu.....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka viss mūsdienās tik strādā uz lielu naudu. Kurš vairāk maksās, tas būs "krutāks". ;) Man pat gribētos teikt, ka izstādē tas izglītojošais jau ir mazāka, nekā tā iepirkšanās. :(

      Dzēst
  7. Kaut kā traki ar to neatrasšanu jo uz Gosh skatījos no INGLOT stenda un samājos :) p,s. Gan GOSH, gan INGLOT Bija jaukas atlaides :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, kaut kur bijāt paslēpušies :D es vēl uz riņķi staigāju meklēju, bet nekā :(

      Dzēst
  8. kas šodien notiek? kaut kā viss nočakarējas un komentārs pazūd..... :( jau trešo reizi komentēšu šo rakstu! :D ja parādās visi trīs komentāri, varat parēkt! :D
    Mani izstāde arī pievīla..... INGLOT'ā man vajadzēja 3 lietas - make up fiksators (cena veikalā - 16.50 euro), gribējās papildināt acu ēnu kolekciju (cena acu ēnām 5 euro) un AMC gēla laineri pelēko...... nekam nebija milzīgas atlaides! pat labas atlaides nebija! Mani jau meitene/pārdevēja INGLOT veikalā brīdināja pirms pāris nedēļām, ka nebūšot nekādas baigās atlaides :(
    Tā kā tas bija viens no mīnusiem........ bija ļoti maz dekoratīvās kosmētikas :( piekrītu, ka bija tikai mati un gēla nagi.... tā 3. zāle ar rotaslietām - galīgi garām :( vismaz man....
    man arī ir raksts par šo izstādi
    http://beautyproductreviewsbyalina.blogspot.com/2014/11/baltic-beauty-2014-haul.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar šitā bieži vien notiek, ka komentārs vispār neparādās, bet tā ir Blogger vaina :(
      Jā, šogad izstāde bija švaka. Nu redzēs, ko tad pavasarī piedāvās Beauty Expo. :)
      O, es nemaz nezināju, ka raksti blogu! Paldies par info, noteikti ieskatīšos ;)

      Dzēst
  9. Cik saprotu, shogad Inglot bija pashmaaju, ieprieksheejos gados pashi polji tirgojaas, taapeec bija daudz patiikamaakas cenas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ā, pat tā! varētu tā būt, bet jārēķina jau arī tas, ka lielās atlaides bija tad, kad Inglot tikai togad parādījās. Tas jau viss ir mārketings un viss. Par atlaidēm es laikam īpaši nepārdzīvoju pie Inglot, bet es pārdzīvoju, ka vispār viņus neatradu :D

      Dzēst
  10. Tie Jessicas labumi ir baigi labie :) Tikai aromāti gan ātri apnīk. Bet efekts no viņiem fantastisks. Es viņus kaut kad izmēģināju, kad pirku Naktsmeitai uz pasūtījumu. Padomāju, ka laikam jau labie. Un jā, ir gan!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirmo reizi ar Jessica iepazinos dēļ šīm eļļiņām, un paliku tik ļoti apmierināta ar sniegumu viņu, ka tagad iesaku visiem, kam iespēja pie tās brīvi pieklūt :)

      Dzēst
  11. Arī biju, redzēju, vīlos, bet visā šajā pasākumā nu bija taču kaut kas jāatrod:).
    Lakme matu līdzekļiem bija ļoti laba atlaide.
    Bet visilgāk pakavējos pie Siberikas stenda, viņiem ir jauna ķermeņa un sejas kopšanas sērija ARCTICA no Planeta Organica.
    Iegādājos sejas masku ar māliem un ko tur vēl ne - ideāla!!!!!! Eļļu sejai, pārdevēju brīdināju, lai nesaliela, jo eļļas sejai lietot nevaru dēļ pumpām, kuras sametas, pārdevēja solīja, ka nebūs, lietoju 4 dienas:) - pumpu nav - seja ideāla:). Vēl iegādājos ķermeņa krēmu ar čiekuriem:) (uz iepakojuma čiekuri - ļoti jauka smarža).

    Mazliet novīlos Macadamia, jo cena iepriekšējās izstādēs bija zemāka, sacerējos.....eh, nu nekas, ietaupīju naudu:).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re kā, vajadzeja tomēr man aziet un kārytīgāk apskatīties, kas jauns Siberikai. Apskatījos internetā šo sēriju un ļoti ieinteresēja krēms ar termālo ūdeni. :)
      Čiekuriem parasti ir tāds nedaudz meža, bet ļoti labs un interesants aromāts ;)

      Dzēst
    2. Es arī tieši gaidīju šo sēriju. Ļoti ieinteresēja krems ādai ap acīm un, šķiet, ķermeņa sviests... būs jādodas uz veikalu izlūkos.

      Liene

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan