Babor Beauty Spa preses brokastis

22.11.14

20. novembrī, Ģertrūdes ielā 9, durvis vēra vaļā ekskluzīvās, selektīvās vācu kosmētikas firmas Babor veikalu/spa centru, kas piedāvā ekskluzīvu iespēju iegādāties ne tikai šos produktus, bet arī veikt dažādas procedūras. Man bija tā iespēja piedalīties preses brokastīs.
Ar Babor es nedaudz iepazinos jau Polhem PR Ziemassvētku preses dienā,  bet šoreiz par firmas nostāju un mērķiem uzzināju vairāk tieši šajā prezentācijā.
Interesanti, ka firma ir tapusi 1956. gadā un uz šo brīdi tur darbojas 300 reāli darbinieki, un un viens robots, kas palīdz ķīmīķiem pie formulu izstrādes un visām citām niansēm.
Ne tikai par lietām, kas saistītas ar vēsturi, bet arī ar pašiem produktiem un spa salona idejām,  kuras ir atnestas arī līdz Latvijai, stāstīja 3 burvīgas Babor pārstāves.

Babor pārstāve no Vācijas
Babor pārstāve no Igaunijas
Babor Beauty Spa īpašniece Latvijā
Ne tikai ar interesantiem atklājumiem mūs iepazīstināja, bet arī varējām apčubināt pašus populārākos Babor produktus.
Bez Collagen Booster krēma, slavenajām ampulām un vēl visa cita, leģendārākais Babor produkts, kas ir pats pirmais produkts kopš Babor rašanās ir hidrofīlā HY-ÖL® attīrošā eļļa, kuras formula ir patentēta, līdz ar to, unikāla. Babor Igaunijas pārstāve demonstrācija šīs hidrofīlās eļļas iedarbību, lai pierādītu, ka šī eļļa tik tiešām ir hidrofīla un "draudzējas" ar ūdeni. 
Mani šī eļļa noteikti ieinteresēja un ja arī jūs, tad pērkot eļļu komplektā lietojot ir jāizmanto tāds kā aktivizētājs, kas palīdz iegūt lielāku efektu attīrot ādu. Piemēram, ja sejas āda ir sausa, tad šis aktivētājs palīdz jau attīrīšanas laikā barot un kopt sejas ādu. Kopumā ir pieejami, ja nemaldos, 4 šādi aktivizētāji, dažādām ādas prasībām. 
HY-ÖL® lietošana:

Bez skaistiem un kvalitatīviem produktiem, tagad Latvijā ir arī pirmais Babor Spa procedūru salons, kur piedāvā virkni ar dažādām procedūrām. 

avots
No visām procedūrām visintriģējošākā ir mikrodermabrāzija, kas palīdz cīnīties dažādām ādas problēmām - grumbas, mikropigmentācija, strijas un vēl citas problēmas.
Ar mikrodermabrāziju noņemot atmirušās šūnas ar alumīnija oksīda kristāliem, paātrinās ādas reģenerācijas process un atmirušās ādas šūnas tiek aizstātas ar jaunām.
avots
Skaists un gaumīgs interjers, absolūtais miers - tas viss Rīgas centrā. 
Man bija patiesi liels prieks piedalīties šajā pasākumā un uzzināt vairāk par Babor unikālo pieeju un iespējām kādas tiek piedāvātas Latvijā. 
Dāvanas no prezentācijas:

bučas
&z

* Polhem PR publicitātes foto
** video materiāli no pakalpojuma Youtube.com/ BaborCosmetics

6 komentāri:

  1. Man ļoti patika atmosfēra salonā! Ļoti labs pasākums!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Salonā bija tā sajuta kādai gribas nodoties nedēļas nogalē pēc darba nedēļas :) Tiešām labs pasākums ;)

      Dzēst
  2. Dikti patīk interjers- vienkāršība, tīrība un minimālisms. <3

    AtbildētDzēst
  3. Gaid'i'su atsauksmes par produktiem :) Izskatās ļoti labi, interjers tiešām pārdomāts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģināšu, noteikti, un tad jau ja kas būs ļoti iepaticies, noteikti pastāstīšu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan