Pārskats: Lovea melnās ziepes sejai un ķermenim

26.10.14

Melno ziepju hīts pagaidām diezgan lēnu iekaro pircēju sirdis, veikalos ļoti daudzām firmām ir jau pieejamas šīs brūnumziepes, kas izvada no ādas toksīnus, kas nemitīgi uzkrājas mūsos. Lielākoties visām firmās melnās ziepes ir pieejamas cietā (bar) veidā, bet šīs, ļoti interesanti, ir kā pasta. 
Ražotājs
Mazgāšanas līdzeklis – pasta, kas iegūts no olīveļļas un melnajām olīvēm, kas izmērcētas kopā ar sāli kālija hidroksīdu. Tas ir 99% dabīgs produkts, kuram piemīt mitrinošas un pīlinga īpašības. Attīra ādu, mīkstina un mitrina to. Nesatur parabēnus un citus piemaisījumus.
Es zinu, ka sākumā tā krāsa var biedēt, un arī man tas likās interesanti, jo tīrības krāsa nav kaut kas tumšs, tāpēc ziepes ir nopērkamas tikai gaišās un maigās krāsās. Tā ir krāsu psiholoģija, kas ietekmē cilvēkus, bet Marokā , neskatoties uz to, ka ziepes ir tumšas, šīs ziepes jau gadsimtiem ir pazīstamas ar savām nomierinošajām, ķermeni attīrošajām un dziedinošajām īpašībām.

Ņemot vērā, ka melno ziepju sastāva pamatā ir izmērcētas olīvas, kopā ar stipro sārmu kālija hidroksīdu, kuru izmanto šķidrajās ziepēs, no ādas tiek izvadīti toksīni, āda tiek attīrīta no atmirušajām ādas daļiņām un tādejādi tiek paātrināti ādas atjaunošanās procesi. Pietam,  šis produkts nav kairinošs, tādēļ piemērots arī cilvēkiem ar jūtīgu, sausu un apsārtušu ādu, drīkst lietot arī bērni. Šīs ziepes ir piemērotas arī ekzēmas un psoriāzes skartai ādai.
Žēl, ka šo produktu neatklāju ātrāk, janvārī, kad no ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļiem vajadzēja atteikties vispār, jo alerģija tikai sāka palielināties, līdz ko saskāros ar sintētiskajiem mazgāšanas līdzekļiem.
Kā jau augstāk minēju, ziepes var lietot arī uz sejas, tomēr jāatceras, ka melnās ziepes ir vairāk kā pīlings, kas nav ieteicams ikdienas lietošanai. Uz sejas šīs ziepes es ieteiktu lietot 1-2 reizes nedēļā, lai āda netiktu pietiekami sakairināta un traumēta. 
Tagad daži vārdi par lietošanu, kas ir ļoti būtiski - tā kā tā ir pasta tipa, tad konsistence ir diezgan
interesanta un nevienmērīga. Ķermenim es ieteiktu to lietot ar vannas cimdu, citādi plaukstās tā pietiekami labi neizšķīdīs. Lai gan, lietojot ar cimdu, tik un tā daļa produkta tikai piecūko vannu ar melnās ziepes klekšiem. Tas laikam ir tas pats lielākais mīnuss. 
Godīgi sakot, šo produktu vairāk mīlu lietot ķermenim, nevis sejai, jo ķermeni tās attīra superīgi, bet sejas ādai, man traucē tā pastas tekstūra.
Ja interesē aromāts, tad tas ir tipisks olīvju aromāts, un nekas salds vai smaržīgs. Ļoti vienkāršs, bet ārstniecisks aromāts.

Kopumā man jāsaka, ka tik attīrošu un interesantu produktu nebiju lietoju, jo āda tik tiešām pēc lietošanas ir ļoti, ļoti, ļoti tīra, ka pilnīgi gurkst, bet ne sausa vai kairinoša. Man ir prieks,ka mana pirmā iepazīšanās ar melnājām ziepēm ir sākusies tik veiksmīgi.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - U/V Stockmann, internetveikalā Biocosmetic un drīzumā arī Rimi lielveikalos
  • Cena - 8.32 €
  • Vairāk informācija - Biocosmetic.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

20 comments:

  1. O, ļoti interesants produkts :) Zinu, ka līdzīgas pastveidīgās ziepes var nopirkt Siberika veikalos, bet tās nav mēģinātas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, sen vispār nav Siberikas veikalā būts. Kad izlietošu šīs, tīri salīdzināšanai jāpamēģina tās no Siberikas. :)

      Dzēst
  2. Ļoti, ļoti ieinteresēja! Jāiet iepētīt šeit plaukti, vai ir kaut kas līdzīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es domāju tādām lietām vajadzētu būt arī pie jums :)

      Dzēst
  3. Es šobrīd lietoju Siberikas melnās ziepes, esmu super-apmierināta. Zināšu, ka ir no kā izvēlēties. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās, kuras bar tipa vai arī šādas, kas pastveidīgās ? :)

      Dzēst
  4. Man draudzene iedeva izmēģināt līdzīgas, pastas veida melnās ziepes, man diez ko nepatika, galvenokārt tas jokainais aromāts...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts, jā, tāds riktīgs olīvju. Tur nekas salds vai ūber maigs nav jūtāms. Ziepes smaržo kā tāds ārstniecisks produkts. :)

      Dzēst
  5. Sejai iesaku izmēģināt Siberica melnās detox ziepes!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man sejai vispār nepatīk lietot neko sausinošu. Detox man ir maska, tā ir laba, bet ziepes gan es vairāk sejai nelietoju. Man sejai labāk patīk kaut kas mitrinošs un krēmīgs :)

      Dzēst
  6. šis ir kas tiešām interesants, sen jau meklēju labas ķermeņa ziepes, šīs laikam būs īstās, cena arī patīkama :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja salīdzina cik tās pietam ir vēl arī ekonimiskas, tad jā, šis ir pats labākais variants ko atrast :)

      Dzēst
  7. Vienreiz lietoju cietās, melnās ziepes un nekādu lielu efektu nejutu. Nākamais man sarakstā ko pamēģināt ir Siberika melnās ziepes sejai. Tā sajūta, ka āda gurkst pēc dušas man patīk (tieši tas ko aprakstīji). :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar cietajām ziepēm, es domāju, nelaime ir tāda, ka tās veido vieglas putas un var sausināt ādu, bet šīs ir tādas biezas un ļoti vairāk veido krēmīgas putas. Līdz ar to dod vairak arī efekta.
      Man ļoti patīk, kad āda gurkst, jo dažreiz lietojot kādu dušas želeju, tik un tā ir sajūta, ka āda nav līdz galam tīra, bet pēc šī lietošanas, par to nav jādomā - āda jūtas fantastiski tīra. :)

      Dzēst
  8. Es melnās ziepes (mīkstās, želejveida) lietoju jau vairākus gadus! Tās nāk no Marokas kā daļa no hammam pirts rituāla. Vispirms āda labi jāiztvaicē, tā, lai kārtīgi atveras pilnīgi katra poriņa. Pēc tam pabiezā kārtā uzklāj melnās ziepes un tur 5min. Tad ar speciālu abrazīvu cimdiņu maigi noberž un noskalo. Tā man iemācīja kāda padzīvojusi marokāniete, ar ādu persika samtainumā, un tā es šo rituālu no viņas pārņēmu! Var nepatikt specifiskais aromāts, taču, ja lieto īstās melnās ziepes, tad pēc noskalošanas ar ūdeni pilnīgi nekāda smarža uz ādas nepaliek. Bieži vien mēdz pārdot izstrādājumus, kas praktiski ir melno ziepju un dažādu sintētisko vielu maisījums, tāpēc es vienmēr rūpīgi izlasu sastāvdaļas. Cerams, ka mana pueredze kādai noderēja! Marija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Marija, LIELS PALDIES!! Tas ko Tu aprakstīji liekas daudzreiz labāks un efektīvs process kā jebkura cita spa terapija. Es varu iedomāties cik āda pēc tam ir samtaina, jo pirts jau vien cik daudz dod. Un ja vēl šīs ziepes pēc tam lieto, tad jau vispār.. Pēc lietošanas, aromāts tik tiešām nepaliek, tāpēc tām, kurām patīk saldi un garšīgi aromāti, nevajadzēs pārdzīvot ka āda var smaržot kā tās ziepes, jo aromāts uzreiz pazūd. :)

      Dzēst
  9. ohooo lielais paldies.... par to, kā mūsu prāti strādā, vispār jābrīnās...tev pateiks tas ir slikts un tā domāsi, bet tāds fakts...cenšos no tādas šaurpierības izvairīties, tāpēc nekad nedomātu, ka melnas ziepes nevarētu būt.... mālus, ko liekam uz sejas tak nav balti...tāpat par gaļu - tā sakrāsota sarkana, lai mums šķistu iekārojamāka..vājprāts...atkāpīte saorr'y.... šo gribētu izmēģināt obligāti obligāti..un paldies marijai par komentos ieteikto arī...... kaas meklē tas tak atrod vai ne :) es visu laiku čīkstu, ka nevar normālu mazgāšanās līdzekli atrast....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krāsu psiholoģija ļoti strādā uz cilvekiem, it īpaši ja tas saistās ar higiēnu vai pārtiku. :)
      Marijai tiešām liels paldies. Tas ko viņa izstāstīja ir skaistuma noslēpums, kas nāk no Marokas, kur sievietes tiešām ļoti rūpējas par savu skaistumu tieši ar dabas veltēm.

      Dzēst
  10. Noteikti izmēģināšu, manai nogurušajai ādai tas ir vajadzīgs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas labi arī pamodina ādu no rudens noguruma :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan