Pārskats: L`Oreal True Match tonālais krēms

28.10.14

True Match tonālais krēms noteikti nav nekāds jaunums, un par to ir divu veidu viedokļi: viens - tas ir lielisks tonālais krēms; otrs - tas ir sausinošs un briesmīgs. Es gribētu teikt, ka esmu pa vidu ābām šīs viedokļu grupām. Kāpēc? Par to zemāk.
Ražotājs
Tonālais krēms “True Match” ir pieejams ādas nokrāsai precīzi atbilstošos toņos silto, vēso un neitrālo toņu gammā. Tas ideāli atbilst ādas krāsai un faktūrai, un tā krēmveida mikrodaļiņu tekstūra maskē ādas nepilnības.Rezultāts ir dabisks izskats, ādas nokrāsai precīzi atbilstošs tonis un izcila maskējoša iedarbība bez pārmērīga grima efekta.
Par True Match tonālo krēmu runā visā pasaulē, un daudzas Youtube zvaigznes to ir atzinušas par labāko tonālo krēmu. Pat salīdzina ar daudziem selektīvās kosmētikas brendiem.
Arī Baltijas valstīs šis ir viens no pirktākajiem tonālajiem krēmiem. Un atceros, ka reiz arī šeit man tas tika ieteikts kā pats labākais tonālais krēms, tomēr es nepiekrītu. Un droši vien arī nepiekritīšu.
Iepakojums ir ļoti skaists un gaumīgs. Tas biezais stikls un kvalitatīvais pumpītis... uhh!  Arī pats produkts pēc tekstūras ir loti labs - šķidrs, bet ne pa ūdeņainu, sedzošs, bet ne kā maskas efekta.
Tomēr ar šo tonālo krēmu saskaros ne pirmo reizi. Man pirms kādiem gadiem diviem jau bija šis N4 tonis (šis un vēl citi divi toņi zemāk attēlā), un ar tā izlietošanu es ļoti mocījos.
R3.C3, N4, D7.W7
Es nedomāju, ka pie vainas bija tas tonis (nedaudz pa tumšu), bet mana gaume par tonālajiem krēmiem. Redziet, tas ir tāds šķidrs, bet man vairāk patīk krēmīgāki. Tas fantastiski sedz visas nepilnības, bez ekstra vajadzības piekoriģēt ar konsīleri, bet uzliekot to pa daudz, seja tik tiešām izskatīsies kā maska. Ja pat neņem vērā to, ka man vairāk patīk krēmīgāki tonālie krēmi, jo šobrīd man ir arī iepaticies ūdeņainais tonālais krēms no L`Oreal, tad tik un tā, tas man līdz galam neiepatiktos.
Tādiem "plāniem" tonālajiem krēmiem ir arī viens mīnuss - tie ļoti ātri pazūd no manas sejas. Nē, patiesībā, tie "peld" pa manu seju. Tomēr tās vietas, kur sejas āda ir sausa, ļoti izceļ sausuma pleķus.
uz sejas True Match; N4
Vakara izgājieniem, jā, tas man derētu, jo ir viegls, un tā jau daudz lieto uz sejas, un tad nav tas pārlieku maskas efekts, bet dienā nē. Un, vispār, man liekas, ka daudzas sievietes pa daudz maskē sev seju ar šo tonālo. Esmu ievērojusi, ka sievietēm patīk maskēt visu, lai gan sejai nav tik lielas problēmas kā iedomājušās.
Es piekrītu, ka šis tonālais ir ļoti labs variants meitenēm/sievietēm ar aknes problēmām, bet ne jau dāmām, kam ar sejas ādu viss ir kārtībā, ja neskaita tos tumšos lociņus vai sarkanumus ar degunu, un nedaudz nelīdzenu ādas tonis. Bet tās problēmas ir visām..daudz maz visām..ja neskaita kādu supersievieti ar perfektu ādu.

Man gribētos teikt, ka šis varbūt ir ideāls tonālais krēms ja sejas āda ir normāla tipa vai cieš ar aknes problēmām, bet tā man tas liekas kā tāds vairāk sedzošs vakara tonālais krēms. Ja līdz šim esat šo tonālo krēmu lietojušas un jums tas patīk, tad labi, bet manu sirdi ar otro mēģinājumu tas nav iekarojis.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Drogas, lielveikalos, U/V Stockmann un internetveikalos
  • Cena - 14.59 €
  • Vairāk informācija - loreal-paris.lv, Facebook - L`oreal Latvia
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

11 comments:

  1. Man ir līdzīgs viedoklis par šo. Arī izmantoju vairāk vakara make up nekā dienas. Personīgi es viņu klāju tikai ar Real techniques Multi task brush, jo tā rezultāts ir labāks kā ar jebkuru citu otu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā ota tiešām labi der. Es vēl klāju ar tādu stipling tipa otiņu, un izpludina superīgi :)

      Dzēst
  2. Es viņu neirindošu neaivietojamo tonālo kremu rindās, bet labs viņš ir gan - un varbūt vairāk neikdienai- kaut gan es lietoju to ikdienā un uz manas sejas bildēs to var redzēt gana bieži :) tad nu - manai sausai ādai ir ok, lieku ar sintētisko pūder otu un stippling... Nedaudz pūserēju, jo bez tā spīdu, kā eglīšu mantiņa :) turas visu dienu :) dzimumzīmes cauri spīd- viss baigi oki doki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev ir sausa āda un spīd seja ar šo tonālo? Varbūt es kaut kā nesapratu bet vai tad var tā būt? :)

      Dzēst
  3. Oooo, šis gan ir mans mīlulis! Tonālie man mainās diezgan bieži, bet šis vienmēr ir konstanta vienība manā kosmētikas artilērijā.
    Esmu dzirdējusi, ka daudzām sausina ādu viņš, taču man pašai ir sausa āda un problēmu nav. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju ar izteikti sausu ādu tas slikti reaģē, jo āda ir plēkšņaina ziemas sezonā man maz gribās ticēt, ka viņš neizceļ sausumus un nepadara ādu vēl sausāku :)

      Dzēst
    2. Jā, piekrītu! :)
      Es savu sauso ādu cenšos lutināt ar krēmiem un tad problēmu nav. :))
      Bet pārāk sausas ādas īpašniecēm manuprāt tiešām šis nav īsti piemērots.

      Dzēst
  4. Nav mēģināts šis :) Laikam tā arī paliks :) Slavens, tas gan, bet ej un izmēģini visus tonālos :) Tik daudz reižu ir sanācis ieberzties, ka tagad pērku tikai tos, kuriem ir ļooti labas atsauksmes no cilvēkiem ar man līdzīgu ādas tipu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar tonālajiem kā ar bitēm. Visu laiku katrai firmai iznāk kāds jauns, bet ne visi viņi ir labi. Es ik pa laikam pamēģinu kādu jaunu, bet īsto un vienīgo vēl tikai meklēju :)

      Dzēst
  5. Es šos pētīju mūsu veikalos, bet visi toņi man stipri pa tumšu. Žēl!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl pie mums LV tie toņi ir vairāk ar rozīgu apakštoni, lai gan, it kā tumšākai ādai. man gribētos, lai ir vairāk tie gaišie toņi pieejami :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan