Pārskats: Absolute Organic Protective aizsargājošs sejas serums

15.10.14

Kaut kas viegls, mitrinošs un sejai draudzīgs - tāds ir šis jaunākais atklājums serumu sektorā no Absolute Organic. Pietam, šis produkts ir pagājušā gada Shape gada balvas uzvarētājs nominācijā "Dabiskā kosmētika".
Ražotājs
Īpašs sastāvs ar intensīvu pretnovecošanās iedarbību ļauj pilnībā izbaudīt ādas kopšanas rituāla rezultātus: serums viegli iesūcas ādā, grumbiņas izlīdzinās, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. To nodrošina vērtīgās Omega 3, 6, un 9 taukskābes, ko satur Lipactive Inca Inchi augu eļļa. Eļas sastāvā ir visvairāk Omega 3, 6, un 9 taukskābju. Eļļai ir specifisks augstvērtīgo taukskābju sastāvs – Omega 3 (47%), Omega 6 (34%), Omega 9 (10%).
Krēma sastāvā ir arī Sepilift DPHP – kas dziļi mitrina un izlīdzina grumbiņas. Sepilift DPHP formulas pamatā ir ārstniecības augu aminoskābju kokteilis, kas efektīvi mazina grumbas un aizkavē novecošanos
Papildus serums satur olīvu un hohobas eļļas, šī sviests un augu skvalānu, dabīgu antioksidantu E vitamīnu.
(jautājot, kas ir tā hohobas eļļa - tā ir tā tautā sauktā jojobas vai džodžobas eļļa, bet latviešu valodā, tās pareizais tulkojums ir hohobas eļļa)

Interesanti, ka šo serumu kā gada labāko produktu izvēlējās tikai pēc pusgada intensīvas lietošanas no žūrijas, lasītājām un vāka modelēm, kas vienbalsīgi atzina, ka tas ir pats labākais dabiskās kosmētikas atklājums.

Diezgan neierasts liekas iepakojums - skaists stikla iepakojums ar ļoti parocīgu dozatoru.
Seruma konsistence ir ļoti šķidra, ūdeņaina, nedaudz atgādina LaMav serumu. Tomēr tas ir vēl šķidrāks, un uz sejas ir sajūta, ka uzklāju alveja sulu.
Arī aromāta ziņā uzreiz var saprast, ka produkts ir no dabiskā gala, jo sākumā tas šķiet nedaudz nepatīkams kaut kādā mērā, tomēr līdz es to biju lietojusi jau kādas 3 reizes, es aromātu vienkārši vairs nesajutu, un tagad es nemaz par to nedomāju.
Uzklājot uz sejas, tas ļoti ātri absorbējas, tomēr iesaku nedaudz palutināt savu seju un kārtīgi iemasēt ādā. Lietoju to no rīta, un tas fantastiski ļauj ādai pamosties.
Pēc uzklāšanas, un absorbēšanās, seja ir tik tvirta un savilkta, ka ir sajūta, ka sejā būtu "salaists" botokss, tomēr tajā labākajā nozīmē.

Kopš lietoju šo serumu, un tas jau ir aptuveni mēnesi, es jūtu, ka mana āda nejūtas vairs tik dehidrēta un tā kā sejas āda tiek ilgstoši mitrināta, tad smalkās līnijas viegli izzūd.
Nedomājiet, šis serums patiks arī mammām, jo tas dod to liftinga efektu, ko viņas tik ļoti vēlas, un ,godīgi pateikšu, es laikam līdz šim esmu lietojusi tikai divus produktus, kas tiešām dod to solīto liftinga efektu - šo un vēl vienu krēmu.
Piemetināšu vēl to, ka šis serums ir paredzēt visiem ādas tipiem, un nevajag šeit domāt - kas der visiem, neder nevienam. Produkts ļoti labi kalpo arī kā sejas bāze. Nav vairs nepieciešams vēl likt kaut ko pa virsu, jo serums visu sabalansē un sagatavo.

Jebkurā gadījumā, serums dod vairāk jūtamas nekā redzamas izmaiņas, un man tas patīk. Manupārt, priekš tik ekonomiska produkta, arī cena ir ļoti adekvāta un draudzīga. Lietojot produktu mēnesi no vietas, esmu izlietoju vien līdz pirmajam uzrakstam (skatoties no augšas uz leju).

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - Drogas, Douglas,U/V Stockmann, internetveikalā Biocosmetic un citur
  • Cena - 9.60 €
  • Vairāk informācija - Biocosmetic.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Izklausās patiešām labi.
    Bet tu esi pārliecināta, ka tavā vecumā jau ir jālieto liftinga līdzekļi? Nu neticu, ka tev jau ir rievas, kas jāizlīdzina :D Varbūt es vienkārši esmu vecmodīga, tāpēc labprāt uzklausīšu viedokļus šajā jautājumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nelietoju šo serumu tāpēc, ka tas dod liftngu. Nē, noteikti tas nav man vajadzīgs, tomēr uz šiem pretnovecošanās līdzekļiem ir jāskatās ne tikai to tāda viedokļa, ka jāsāk lietot kad problēmas ir redzamas. :)
      Part ām rievām runājot, par to labāk vairāk nevajag runāt, jo esmu redzējusi ļoti daudz meitenes, kurām ir ļoti jau izteiktas mīmikas līnijas, pārsniedz nedaudz 20 gadu vecumu. Tomēr skaitās jau rievas gan. Lai arī kā to negribētos atzīt :(

      Dzēst
  2. Man šis bija, bet reizē ar LaMav serumu, divus lietot negribēju, tāpēc šis devās pie draudzenes. Tik, cik pamēģināju, likās patiešām foršs un tikpat iedarbīgs, cik LaMav.
    Šobrīd man ir paraudziņš no TBS Drops of Youth, ļoti patīk, došos arī pēc pilnā iepakojuma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izlasīju par to Drops of Youth, izklausās kaut kas interesants. :) Un ja ņem, piemēram, 50 ml, iepakojums kalpos ļoti ilgam laikam :)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Ir labs, it īpaši ja gribas ko mitrinošu, bet vieglu :)

      Dzēst
  4. Man ir acu serums- ļoti patīk. Turu to ledusskapī, jo vēss tas man liekas vēl iedarbīgāks. Tagad pēc tavas atsauksmes noteikti gribēšu pamēģināt arī šo sejas serumu :)
    P.S. Reizēm gadās izlasīt kaut kādus nejaukus, pārmetumu pilnus anonīmus komentārus, tāpēc nolēmu uzrakstīt savas domas. Man patīk lasīt tavus rakstus: rodas sajūta, ka tu esi vienkārša, jauka, atklāta un godīga- uzticos taviem vērtējumiem. Paldies tev par to, ka tu raksti šo blogu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir paraudziņš ar acu serumu, un vispār man arī tas patīk, bet nezinu kāpēc, man uz acīm atkal alerģija uzmetusies, tāpēc pārstāju to lietot tagad :)

      Liels paldies par Tavu viedokli. Man ir prieks, ka novertē to, ko es daru, un ka saproti manu mērķi. Par lielu brīnumu, man tieši nesen izvērtās tāda sruna ar saviem mājiniekiem, kas atklāja, ka arī patīk lasīt manu blogu tās vienkāršības un godīguma pēc, un tas mani ļoti priecē. Tāpēc mani ļoti aizskar, ka nepazīstami cilvēki par mani runā kā par pavisam citu cilvēku, lai gan dzīvē es tieši tāda arī esmu - vienkārša un godīga.
      Paldies Tev vēlreiz! :)

      Dzēst
  5. šis jau ir wishlistā! :] tāpēc paldies par rakstu!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan