Manas Top 10 pirmās nepieciešamības lietas manikīram

13.10.14

Savā blogā es diezgan maz runāju par manikīra štellēm, izņemot nagu lakām, jo tādu kārtīgu manikīru mājas apstākļos sāku taisīt diezgan nesen, kādu gandrīz gadu atpakaļ. Man vienmēr bija šķitis, ka lakot nagus ir diezgan bezjēdzīgi, tomēr paliekot "lielāka" saprotu to, ka rokas par mums daudz ko stāsta kā cilvēkiem.
Labs nagu lakas noņēmējs - zem vārda "labs" es domāju tādu, kas labi attīra nagu no iepriekšējās nagu lakas un tajā pat laikā nesausina nagus. Šis ir vienīgais nagu lakas noņēmējs, ko lietoju jau gadiem - Isana Nagellack Entferner nagu lakas noņēmējs, kas man liekas Latvijas blogos ir tāds kā kulta produkts, jo apvieno gan labu kvalitāti, gan ļoti pieejamu cenu.
Vates diski - protams, kā lai noņem nagu laku, ja nav kārtīga vates diska vai vatītes. Ir lietoti labāki vates diski un sliktāki. Sliktākie parasti ļoti ātri sadalās līdz tiek saslapināti ar produktu.
Karaliska roku kopšana - šim man ļoti labi der Artdeco All in One Manicure roku skrubi, ko es iesaku itin visiem, kam ir problēmas ar sausām un raupjām rokās, vai vienkārši rokām prasās ekstra kopšana. Pati es to lietoju 1-2 reizes nedēļā, un ar to pietiek, lai novērotu izmaiņas roku stāvoklī. Man ļoti patīk šī skrubja aromāts - saldā apelsīnu ēteriskā eļļa.
Pamata nagu apstrāde - pamata nagu apstrādē iet nagu novīlēšana, līdzināšana un pulēšana. Nagu saīsināšanai labi noder manikīra komplekts, kur iekšā ir viss nepieciešamais. Nagu izlīdzināšanai (no grubuļiem) un pulēšanai, lieliski kalpo mans vasaras atklājums - 5 uzgaļu mašīnīte manikīram (tā, kas rozā krāsā). Tajā komplektā ir viss nepieciešamais. Un, protams, birstīte, kas ļauj "noslaucīt" visu lieko nost no nagiem.
Stiprināšana un aizsardzība - nagu stiprināšanai un bāzes slānis zem nagu lakas, izmantoju Sally Hansen Maximum Nail Growth, kas labs stiprinātājs, kas papildus ļauj nadziņiem nedaudz ātrāk arī ataugt. Protams, tad iet pati nagu lakas (šoreiz L`Oreal Pure Reds nagu laka, tonis - Eva`s Red), kas kalpo arī kā aizsargbarjera nagam, un pēc tam, lai pati nagu laka labāk turās, klāju virskārtu - Sally Hansen Mega Shine virskārta. 
Augstākā pilotāža - visam šim "sarežģītajam" procesam vajag kārtīgu gala roku masāžu, kas pēc manikīra veikšanas rokas atstās fantastiski maigas un samtainas. Peincipā roku krēmus mainu bieži, bet šobrīd lietoju vienu no eko gala (parasti lietoju ar bū un bē vielām) - Organix Cosmetix Enriched roku krēms.

Vualā!! Rokas skaistas un koptas, bet pašu galveno aizmirsu - nobildēt gala iznākumu!!

bučas
&z

10 comments:

  1. Dievinu Sally Hansen Shine virskārtu! :) Atceros, ka Ķēriena veikalā pa 2ls dabūju. :D
    Tik perfekts Gelish efekts sanāca. :) Pēc tam kad viņa beidzās, necēlās roka pirkt Drogās pa 7ls. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es savējo arī pikru Ķērienā, vēl tad, kad tas bija Rīgā, bet nu neko. Kad beigsies meklēšu kādas līdzīgas alternatīvas :)

      Dzēst
  2. Man ar sajuuta ka chubinashanas ap nagiem ir taada iisti nevajadziiga...bet izlasot, izklausaas bez maz vai meditatiivs pasakums....reti ljoti reti lakoju nagus un ir tikai divas nagu lakas no kuraam izveleties.... aprobezojos ar Dior abricot cremu vienreiz nedeljaa...bet iespejams mazliet vairak kkad driiz iedzilinashos shajaa lietaa....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tiešām ir diezgan nomierinoši un meditatīvi, bet arī ļoti labi, jo papaildus pēc tam ir skaisti nadziņi. :)
      Man arī pienāca laiks, kad sapratu, ka gribu smukāk un koptāk, un tad sāku iedziļināties

      Dzēst
  3. Isanas nagu lakas noņēmējs mazliet pamainījis iepakojumu? :)

    Es visbiežāk nagus sakopju, kamēr vakaros skatos seriālus :) Vienu brīdi piefiksēju, ka tāpat fonā kaut ko prasās padarīties un labāk, lai tas ir manikīrs, nekā čipsu stūķēšana vēderā. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tieši nobrīnījos, kad pirmo septembra beigās. :) Man patīk :)

      āā, nē, tajā laikā esmu tikai seriālos un vajag dzirdēt visu un redzēt visu. nevaru tā skatīties, kad kaut ko citu daru vēl paralēli :)

      Dzēst
  4. Pārmaiņas pēc nopirku rozā ISANA nagu lakas noņēmēju. Riebīga smarža un sausina nagus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to rozā arī visu laiku domāju, ka vajag pamēģināt, bet parasti nemēģinu riskēt, ja nu ir sliktāks nekā zaļais. Re, tomēr tā nu tas ir :)

      Dzēst
  5. Kas par nagu mašīnīti?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirku laikam Rimi vai kur, tur bija komplektā šāda mašīnīte (augstāk redzama) ar dažādiem uzgaļiem tur nagu pulēšanai, novīlēšanai un citam, un tad vēl plusā nāca arī tāda lampa, kas griež gaisu un ļauj nagu lakai ātrāk nožūt :)
      http://zandalife.blogspot.com/2014/06/nedelas-miluli-nedelas-atskaite-12.html - vairāk stāstīju par šo kompletu

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan