Jaunums: Cosnature pretcelulīta eļļa ar ar bērzu pumpuru eļļu

07.10.14

Domāju, lasot virsrakstu, jūs domājat kam tad man tādu produktu, tomēr šāds produkts nekad nebūs par lieku jau laikus savā smagajā artilērijā.
Ražotājs - 
Dabīgā pretcelulīta bērzu pumpuru eļļu palīdz izlīdzināt un nostiprināt ādu, uzlabojot tās elastību un toni.Dermatoloģiski testēts. Šai eļļai ir patīkams aromāts, koenzīmam Q10 ir rosinoša un ādas atjaunošanos stimulējošs efekts. Regulāri lietojot eļļu kopā ar sabalansētu uzturu un veicot sporta nodarbības, eļļas lietošana redzami samazina celulītu. Ar bērza pumpuriem un rozmarīna lapām, babasū palmu koku riekstu eļļu, tas palīdz nostiprināt un uzlabot ādas izskatu. Augstas kvalitātes mandeļu, kliņģerīšu un avokado eļļa aizsargā ādu no izžūšanas un sniedz ādai patīkamu sajūtu. Eļļa ļoti labi uzsūcas ādā, ir uzmundrinoša un aromātiska, tai piemīt atsvaidzinoša smarža.Lietošana: Divas reizes dienā uzklāt to uz mitras ādas .
Tā kā Cosnature vispār ir jauns eko brends Latvijas tirgū, tad atļaušos nelielu atkāpi veltīt arī par pašu firmu.

Tātad - Cosnature nāk no zemes, kur visos laikos valda augsta kvalitāte, bet  ļoti vienkārša pieeja - Vācija. Uzņēmums ir dibināts 1954. gadā, vēlāk, 1990. gadā mainīja savu nosaukumu.

COSNATURE produktu sastāvā ir gan organiskās mežrozīšu un granātābolu eļļas, gan arī bioloģiski audzētu bērzu, klinģerīšu, mandeļu un citu augu eļļas. Šīs rūpīgi atlasītās sastāvdaļas rada dabisku sajūtu un ir ideāli piemērots ādas kopšanai jebkurā gadalaikā.
Cosnature produktos nesatur:
  • sintētiskas krāsvielas
  • sintētiskas smaržvielas
  • sintētisku konservantus
  • silikonu
Visi produkti ir dermatoloģiski testēti.

Atgriežoties pie produkta, uzreiz varu teikt, ka šos eļļu izvēlējos tikai divu iemeslu pēc - aromāta (saldens bērzs, kas dod tādu dabas svaigumu, bet ne uzbāzīgu zāles smaku), un eļļas konsistences (tā momentāli iesūcas ādā).
Godīgi sakot, es neticu precelulīta produktiem, jo man jau liekas, ka ar celulītu var cīnīties tikai aktīvā veidā (veicot vingrinājumus, skrienot, minoties ar riteni u.c., nevis smērējot tikai krēmus un lietojot skrubjus, kas liekas ātrāk un vienkāršāk. Man priecē, ka šajā ziņā ražotājs to arī iesaka darīt. 

Personīgi es šo eļļu lietoju kā vairāk nostiprinošos produktu savai sežāmvietai pēc karstas dušas, kad viss ko ādai prasās ir kaut kas viegls, bet ātri absorbējošs. 
Vienai lietošanas reizei es patērēju kādus 7-10 dozatora spiedienus, bet uzreiz pēc uzklāšanas eļļa vienkārši pazūd. Un vispār nav ne miņas, ka tur pirms brīža bija šķidra eļļa. 
Šo ātro absorbēšanās efektu sniedz tās daudzās dabas veltes, kas atrodas sastāvā - bērzu pumpuri, rozmarīna lapas, babasū palmu koku riekstu eļļa, mandeļu, kliņģerīšu un avokado eļļa.

Vienīgais, kas mani ļoti neapmierina šajā produktā ir pumpītis - tas ļoti grūti spiežas, un rodas problēmas pienācīgi izspiest laukā nepieciešamo daudzumu eļļas.

Runājot par efektu, brīnumus es neredzu, un to es arī negaidīju, bet ko es pamanīju jau pēc pirmās reizes, ir tas, ka mana sēžamvieta ir palikusi tvirtāka un gludāka, tātad - eļļa dod efektu, nelielu, bet tik un tā. Tagad velkot savu super šauros džinsus, man ir lielāks prieks skatīties spogulī.

Ja šobrīd tik ļoti fanoju par pašu labāko sejas eļļu, tad tagad esmu atradusi arī pašu labāko, un varētu pat teikt unikālo produktu, ķermeņa eļļu, jo eļļas tipa pretcelulīta produktus maz esmu manījusi veikalu plauktos.

Es nebaidos pat teikt, ka šis produkts ir droši lietojams kā visam ķermenim, bet tas vairāk ir atkarīgs no tā, vai psiholoģiski to pieļausit.

Kopumā varu teikt, ka esmu patīkami pārsteigta par produkta labajām īpašībam, pat ja tās sakumā īsti nebiju gaidījusi. Un vispār, no Cosnature man vēl ļoti iepatikās arī dušas želeja, un kad izlietošu šo, man ir doma pamēģināt arī atjaunojošo eļļu ar granātābolu.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkama - BioCosmetic internetveikalā
  • Cena - € 8.82
  • Vairāk informācija -BioCosmetic.lv
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Noteikti labs produkts tad superšauro džinsu valkātājiem...jo neticu, ka ādai tie ir patīkami...tāpat pie zeķubikšu sezonas...ieintriģēji...uzmeklēšau

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu īpaši jau ērti nav (kamēr nepierod) :D Ziemas sezonā, es domāju tas labi kalpos arī kā aizsargbarjera, lai asinsvadi netiek tā salā traumēti :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan