Deviņdesmito gadu trends - brūna lūpu krāsa

10.10.14

Es vienkārši esmu sajūsmā par šo trendu, kas skaistuma blogus ir apņēmi pasaules mērogā. Protams, pie šīs tēmas es nevaru nepieminēt Kailijas Dženeras (Kylie Jenner) kultu ar brūnajām /mauve toņu lūpu krāsām. 
Tā kā tikai vakar pasūtīju izteikti interesantu, brūnu, lūpu krāsu, bet apetīte uz šo kāri nemazinās, tāpēc meklēju no jau esošajiem produktiem kaut ko uz to pusi, un vienkārši spēlējos ar lūpu krāsām.
Kopumā izmantoju četrus augstāk attēlā redzamos produktus - 
L`Oreal Color Riche Pure Reds Collection Eva`s Pure Red lūpu krāsa
Artdeco Soft Lip Liner Waterproof lūpu zīmulis 18 (brown rose)
Essence Long Lasting lūpu krāsa 05 Dare To Be Nude
Essence Lip Liner 11 In The Nude

Sākumā es izveidoju tādu bēši/ brūno efektu, bet tad nedaudz klāt pievienoju, tam gradientajam efektam, arī sarkani brūnu toni, lūpu ārējos kaktiņos. Tas ir redzams pirmajā (dienas) variantā.
Izmantoju -  Essence lūpu zīmuli, Essence lūpu krāsu un nedaudz L`Oreal lūpu krāsu.

Savukārt, man gribējās kaut ko tumšāku un pamēģināju pretējā versijā - sāku ar sarkano lūpu krāsu, un tad lūpu centrā klāju brūni/ bēšo, lai arī rodas tāds nedaudz gradientais efekts. Tā kā iznāca daudz tumšāk un intensīvak, tad šis vairāk izskatās pēc tāda vakara varianta.
Izmantoju - Artdeco lūpu zīmuli, L`Oreal lūpu krāsu un centrā krāsai Essence lūpu krāsu.
Kā arī, uzreiz atrunāšos, ka es speciāli pamēģināju to ārējās kontūras efektu, kad lūpas nedaudz tādā veidā palielina, un varu teikt, ka tā arī ir.
Uzreiz ir redzams efekts, un pat reālajā dzīvē labāk.

kā jums šis 90-to gadu stils?


bučas
&z

18 comments:

  1. L'Oreal Eva's nude pagaidām ir mana mīļākā L'Oreal lūpu krāsa. :) Es mīlu šo trendu! :)
    Starpcitu, es tieši šodien arī izveidoju rakstu, kur pieminēta Eva's Nude lūpu krāsa. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apskatījos dzīvē, bet uz manām lūpām, tas vairāk izskatās bēšs nekā brūns :( Bet Tev ļoti smuki izskatās!

      Dzēst
  2. Wow.... sho atceros, 1997ais gads kad beidzu pamatskolu.... man tik ljoooooti patiik bruna lupukrasa un bruna nagu laka.... nav viegli atrast

    AtbildētDzēst
  3. Un aizmirsu....kad atnaak jaunaa lupukrasa noteikti padalies.... luupas ar ziimuli izskataas iespaidiigi... tas ir aeii ko kailija saka vai ne.... japamegina ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, noteikti atrādīšu toni :) Man kādreiz nepatika lūpu zīmuļi, bet tagad esmu kaut kā par tiem, jo lūpas tik foršas ar kontūru izskatās :)

      Dzēst
  4. Dažās lietas esmu ļoti konservatīva, pie jaunumiem (piem., āda apģērbā, arī brūnas lūpas) man ilgi jāpierod. Brūnie toņi uz lūpām noteikti nav mani, tāpēc kā līdz šim izvēlēšos rozā, sārtos un oranžīgos. :)
    Man pilnīgi atmiņā skats ar mammu un vecomammu 90.gados... Diez kas jau nav. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, Tev arī ļoti skaisti tie rozā un oranžīgie izskatās, bet man liekas, ka oranžie nav galīgi mani, un tāpēc man ļoti patīk bēšie un, nu jau, brūnie :)

      Dzēst
  5. Oi oi! Galīgi ne priekš manis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāds pavisam brūns jā, varbūt nav Tavs tonis, bet tāds tumši bēšīgs varbūt arī labi izskatītos :)

      Dzēst
  6. Paldies tev, Zanda, par jaukām idejām un apskatiem, pilnīgi nevaru sagaidīt nākamo rakstiņu! Bet tām meitenēm, kurām brūnie toņi tā ne visai, no savas puses varu ieteikt pamēģināt puscaurspīdīgus lūpu spīdumus ar tikko manāmu mirdzumiņu, uzklājot plānā kārtiņā. Ļoti skaisti izskatās! Marija.

    AtbildētDzēst
  7. Vai, nepierakstīju, ka biju domājusi lūpu spīdumus brūnā krāsā! Effekts brīnišķīgs un vieglāks, nekā lūpukrāsai, tāpēc domāju, ka kādai varētu patikt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, redz man tie brūnie toņi patīk, jo pašai no dabas ir sārtas lūpas, bet ja lūpu tonis no dabas jau ir nedaudz brūnīgs tad gribas kaut kādu košāku toni. Tas ir no tās pašas sērijas, tām, kurām ir lokaini mati patīk taisnie, un otrādi :)
      Paldies par ieteikumu. Man ir viens tāds labs bēšā lūpu spīduma ieteikums, ko kādā rakstā, drīzumā, atrādīšu :)

      Dzēst
  8. Nice lip colours!

    xo T.
    www.initialed.ca

    AtbildētDzēst
  9. Man patīk abi varianti, neuzskatu, ka otrais ir tikai vakaram. :) Es gan neatceros ne savu mammu ne omīti ar brūnu lūpu krāsu, būs mammai jāuzjautā. :) P.S. Man patīk tavas kustīgās bildītes, foršs jaunums! Pamanīju jau citā ierakstā par Oriflame lūpukrāsām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas vairāk derēs vakaram, jo jāklāj daudzās kārtās un baigi biezi uz lūpām izskatās :) Tāpēc vakaram, jo pa dienu tas dzīvē izskatītos vairāk vulgāri nekā smuki. Bildē viņš nav tik biezā kārtā nemaz redzams ;)

      Dzēst
  10. Man arī brūnas lūpas šobrīt topā. Favorīti: Essence lūpu krāsa 06 Barely There un tas pats lūpu zīmulis, kas Tev. :]]

    AtbildētDzēst
  11. Barely There ir tumšāks? :) jā, ši kombinācija ir smuka :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan